Οικονομική ξηρά τροφή Brit κοτόπουλο

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Οh pardon me! Δεν το πρόσεξα. Είσαι πολύ καλός!

Την τροφή θα την πάρω εντός ημερών. Θα πάω από εκεί να ρωτήσω ποια ταιριάζει στην περίπτωσή μου.

stam13

Active Member
12 Ιανουαρίου 2013
38
0
συμπαθητικη τροφη για την τιμη της..περιπου 2 ευρω το κιλο..υπαρχουν και super premium τροφες ομως με περιπου 2,5 ευρω το κιλο..επισης ο αποκλειστικος αντιπροσωπος την διαφημιζει πολυ μεσο υπαλληλων του..

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Παιδία πολλά δεν είναι τα λεφτά για 12,5 κιλά;
Στα ίδια συστάτικα και στα ίδια λεφτά βρήσκεις τροφές με 15 κιλό ειδικά εσείς που έχετε γουμάρια και όχι σκυλία τα 3 κιλά παραπάνω κάνουν την διαφορά ή κάνω λάθος;

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αγόρασα τελικά κι εγώ brit. Την ξεκίνησα χθες. Πήρα με κοτόπουλο και ρύζι για φυλές L.

Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι όπως του ICE. Τα κακά της σήμερα ήταν πιο σκούρα, λιγότερα, οχι πολύ σφιχτά, αλλά σχηματισμένα (aka μαζεύονται εύκολα).

Πολύ θετικό πως αντί για 400 γρ. πλέον πρέπει να τρώει 290 μόνο.

Περιμένω να δω πως θα πάει και το θέμα με την τρίχα της..

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλέ τι τάιζες πριν???
Θέλω κι εγώ να τη δοκιμάσω αλλά μου είναι δύσκολο να προμηθεύομαι τις ποσότητες που χρειάζομαι εδώ που είμαι :(

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πριν τάιζα top proffessional, αυτήν που έτρωγε και με τα ex-bosses. Δε με πείραζε η ποσότητα που έτρωγε μιας και πολλές φορές αντικαθιστούσα ή προσέθετα μαγειρευτό.

Όμως το θέμα τρίχα με είχε κουράσει αφάνταστα. Πιστεύω πως ήταν καθαρά θέμα τροφής γιατί την puppy της Τ.P. την είχαν πάρει και οι φίλοι μας για το beagle κι από τότε που ξεκίνησε μέχρι τότε που σταμάτησε να την τρώει το μάδημα ήταν ελεϊνό. Σε φάση να περνάει πάνω απο τη φόρμα σου και να αφήνει όλο το DNA της.
Μόλις άλλαξε τροφή, τρίχα τέλος.

Πιστεύω σε κανένα 10ήμερο να έχουμε αποτελέσματα. Το γεγονός πάντως ότι τρώει το πολύ 300 γρ. και η τροφή κάνει 29.5 το 15κιλο είναι τρελή οικονομία για μας. Και μαζί με το μαγειρευτό θα μας φτάνει για δύο μήνες..

Lara εσύ που είσαι;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Κάπου που δεν πουλάει κανένας Brit :p
Όχι πως έχω παράπονο από την Doglovers αλλά απ`ότι βλέπω η Brit είναι στην ίδια ποιότητα πάνω κάτω, με χαμηλότερη τιμή.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ψαξτο λιγο Λαρα με τον αντιπροσωπο εισαγωγεα. Νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα να στην στειλουν.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αποτελέσματα 2ης μέρας:

ΤΟΝΟΙ ΣΚΑΤΟΥ. Τα έκανε δύο φορές χθες το βράδυ και από μπόλικη ποσότητα την κάθε φορά. Επίσης, μας έκανε το σπίτι θάλαμο αερίων..

Σήμερα που είναι 3η μέρα, αλλά δεν έχει φάει ακόμα:

Επίσης, μεγάλη ποσότητα..

Συνεχίζουν πιο σκούρα και πιο μαλακά, αλλά σχηματισμένα. Υποθέτω ότι τα υπόλοιπα θα ηρεμήσουν με τον καιρό, απλά το στομάχι της βρισκεται σε φάση συντονισμού τώρα..

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
6η μέρα:

Η ποσότητα κοπράνων συνεχίζει να είναι αρκετή. 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα, σε σχέση με πριν που τα έκανε το πολύ 2 φορές την ίδια μέρα. Τα αέρια είναι υπερβολικά βρωμερά.
Υποθέτω ότι ο οργανισμός της ακόμα προσαρμόζεται.

Αν και χθες έκανε πάρτυ καθώς στο πατρικό του άντρα μου την περιποιήθηκαν ιδιαίτερα με τυράκια και κρεατάκια..

Αυτό που με απασχολεί περισσότερο όμως κι ευτυχώς βλέπω αλλαγή, είναι ότι πλέον δε χάνει τόσο τρίχωμα. Χαλάλι και ο θάλαμος αερίων..

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Madoolini δεν δοκιμαζεις και την brit care. Ειναι αναλογα τον σκυλο βεβαια αλλα εμεις οτι αερια εχει μονο τα ακουμε. Δεν μυριζει καθολου.

Οικονομικα ειναι λιγο παραπανω απο την απλη σειρα αλλα οχι κατι τρελο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Mad00lini έχω την εντύπωση ότι η Σακίρα δεν μαδάει λόγω τροφής. Ή μάλλον όχι μόνο λόγω τροφής. Στους προηγούμενους ιδιοκτήτες ζούσε στον κήπο μεγάλο διάστημα της ημέρας αν δεν κάνω λάθος;
Στο διαμέρισμα όλα τα σκυλιά μαδάνε πολύ περισσότερο λόγω θέρμανσης..(για αυτό και οι πολιτικοί μας που ενδιαφέρονται και για τους κυνόφιλους όπως και για όλους τους πολίτες σε υπερθετικό βαθμό φρόντισαν να μην μπορούμε να έχουμε αναμμένα καλοριφέρ ώστε τα σκυλιά μας να αποκτήσουν την τέλεια γούνα!)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Mad00lini έχω την εντύπωση ότι η Σακίρα δεν μαδάει λόγω τροφής. Ή μάλλον όχι μόνο λόγω τροφής. Στους προηγούμενους ιδιοκτήτες ζούσε στον κήπο μεγάλο διάστημα της ημέρας αν δεν κάνω λάθος;
Στο διαμέρισμα όλα τα σκυλιά μαδάνε πολύ περισσότερο λόγω θέρμανσης..(για αυτό και οι πολιτικοί μας που ενδιαφέρονται και για τους κυνόφιλους όπως και για όλους τους πολίτες σε υπερθετικό βαθμό φρόντισαν να μην μπορούμε να έχουμε αναμμένα καλοριφέρ ώστε τα σκυλιά μας να αποκτήσουν την τέλεια γούνα!)
Ισχύει αυτό, αλλά δε θα έπρεπε να μαδάει και το beagle λόγω ζέστης; Η οικοδομή μας έχει ένα καλό του ότι λόγω μόνωσης και λόγω του φούρνου από κάτω είναι μονίμως ζεστή χωρίς καν να ανάβουμε καλοριφέρ..
Ωστόσο το μπιγκλάκι με το που άλλαξε τροφή, το μάδημα σταμάτησε μέσα σε λίγες μέρες. Εγώ έχω δει διαφορά, όχι τεράστια, αλλά έχω δει.

matilda σήμερα είμαστε στην 9η μέρα. Ο οργανισμός της την έχει αποδεχτεί πλέον. Δεν έχει βρωμερά αέρια ούτε κάνει μεγάλες ποσότητες κοπράνων. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν μακροπρόθεσμα ή έστω μέχρι να τελειώσει το τσουβάλι θα υπάρξει διαφορά και στο τρίχωμα.

Διαφορετικά θα δοκιμάσω την petnature που τρώει το beagle και ανέφερε και ο ICE ως την καλύτερη ως τώρα τροφή που έχει ταιριάξει στο σκύλο του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L