tell me about it!Μην τον αφηνεις να παιζει με ποιμενικους, ειναι παλιοχαρακτηρες!![]()
και εγω που να ξερω οτι θα του επιτεθουν? ολοι μου ειπαν ποτε δεν εχει τσακωθειSpyrou οτι ΔΕΝ επρεπε να κανεις το εκανες! Αυτο δεν ειναι κοινωνικοποιηση καλε! Και ο δικος μου που ειναι ο πιο "χαλβας" αν του επιτεθουν γινεται αγριοσκυλο! Αυτες οι συνευρεσεις πρεπει να αποφευγονται οπως αποφευγει ο διαολος το λιβανι![]()
4 κατασκευαστές πλυντηρίων έκριναν πως δεν πήγαινε να παίξειοσον αφορα την επιθετικοτητα επειδη ακουω συνεχεια διαφορα εχω προσπαθησει να κοινωνικοποιησω τον δικο μου απο 5 μηνων τωρα ειναι 2 χρονων και δεν τα εχω καταφερει ακομα και ξερεις γιατι? τεσσερις συναντησεις πηγαινε ο σκυλος μου μεσα στην τρλη χαρα και παιξει 4 φορες του επιτεθηκαν κατα τα αλλα τα πιτ ειναι επιθετικα 1)γερμανικο ποιμενικο αρσενικο 2)ημιαιμο γερμανικο ποιμενικο αρσενικο 3)ελληνικο ποιμενικο θυληκο 4)ημιαιμο μαλινουα θυληκο. προσφερεται καποιος απο εδω κοντα να φερει τον σκυλο του χωρις να επιτεθει στον δικο μου
ο εκπαιδευτης ειπε οτι ο σκυλος εχει πολυ καλο χαρακτηρα αλλα λογο των ασχημων εμπειριων εχει γινει φοβικος με λιγη δουλιτσα θα το διωρθοσουμε.μήπως τα άλλα σκυλιά αναγνώρισαν ότι είναι πίτ???
δεν γίνονται αυτά...
μάλλον οι κινήσεις του παρεξηγήθηκαν ώς επιθετικές...
όσον αφορά πως να ξεχωρίσουμε τα ανισόροπα πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχουν και πιο κόσμιες μέθοδοι-εκείνος ο έμπειρος εκπαιδευτής ας πούμε που αναφέρεις σίγουρα θα ξέρει τρόπους που αποδεικνύουν αν το σκυλί είναι σώας τας φρένας
αυτο λεω και εγω ολοι αυτο ορκιζονταιΑλήθεια τώρα ρε παιδιά τι λέμε;
Ότι τα εκπληκτικά κοινωνικοιποιημένα σκυλιά αντέδρασαν επειδή ήταν πιτ;
Πόσες και ποσες φορές έχουμε συναντήσει ή ακούσει για σκυλιά που οι ιδιοκτήτες τους ορκίζονται ότι είναι "κοινωνικοποιημενα" που όμως μόνο κοινωνικοποιημένα δεν είναι.....και μετά το συμβάν....αχ...πρώτη φορά το κάνει αυτό....