Ολιστική super premium τροφή Sam's Field


mloukas

New Member
24 Δεκεμβρίου 2013
4
0
crete
www.facebook.com
Καλησπέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όλους!!!
Πριν από 2 μήνες απόκτησα ένα Λαμπραντόρ 11 μηνών θηλυκό μπήκα λοιπόν στην διαδικασία ψάξιμο με της τροφές δεν βρήκα άκρη παρά μόνο μεγαλύτερο μπέρδεμα….
Κατέληξα λοιπόν στην Sam's Field σολομό τα 13 κιλά 49 ευρώ μετά από προτροπή ενός φίλου μου και διάβασα και εξίσου καλές κριτικές ελπίζω να πάνε όλα καλά διότι δυστυχώς μπαίνεις σε μεγάλο κυκεώνα στο να ψάξεις να βρεις την καλύτερη σε ποιότητα τροφή στην καλύτερη τιμή…
δυστυχώς οι μαγαζάτορες προωθούν αυτά που πουλανε της περισσότερες φορές όχι με αντικειμενικό τρόπο αλλά με βάση το κέρδος.
Ελπίζω η επιλογή μου να μην με προδώσει και το θηλαστικό μου να είναι στα καλύτερά του!!!!!
 


zuccheros

Well-Known Member
5 Οκτωβρίου 2013
46
0
ΑΘΗΝΑ
το κουταβι μου ειναι 4 μηνων και του έδινα flatazor, την άλλαξα σε sams field γιατι είναι λιγο φθινότερη και έχει πολύ καλύτερες κριτικές.
ξεκίνησε να την τρώει κανονικά και με μανία αλλα μετά απο μία εβδομάδα άρχισε να μηντην τρωει με όρεξη μέχρι που έφτασε σε σημείο να μην την τρωει καθόλου.
την βάζει στο στόμα του και την αφήνει αφού την πιπιλίσει λίγο..ανησύχησα, πήγαμε και σε κτηνίατρο να τον κοιτάξει και μου είπε όλα μια χαρά.του έδωσε μια άλλη τροφή δοκιμαστικά και την έφαγε αμάσητη με μανία...δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε αλλα δυστυχώς σταμάτησε να την τρώει. μια μέρα που την άλεσα την έφαγε,αλλα σαν κροκέτα ολοκληρη με τπτ... :(
 


kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
37
Καλησπέρα! Το κουτάβι μου (6,5 μηνών) ημίαιμο (λαμπραντορ/ποιντερ/και άλλα πολλά :p) τρώει αυτή τη στιγμή royal jr, αλλά απ' όσο έχω διαβάσει στο φόρουμ και συζητήσει, μάλλον τα λεφτά για τη ποιότητα που προσφέρει δεν αξίζουν... Ψάχνω τροφές και σκέφτομαι την sam's field - large breed. Ποια είναι η γνώμη σας;
 


Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
Αρκετα καλη τροφη...Με την chicken and potaoes ειχαμε ενα 8εμα με τα κοπρανα,αλλα στην πορεια βρηκαμε την υγεια μας με τον κωδικο Salmon and potatoes και τν τρωμε 2/χρονια τωρα.
 


kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
37
Αρκετα καλη τροφη...Με την chicken and potaoes ειχαμε ενα 8εμα με τα κοπρανα,αλλα στην πορεια βρηκαμε την υγεια μας με τον κωδικο Salmon and potatoes και τν τρωμε 2/χρονια τωρα.
Ευχαριστώ πολύ! Εννοείται θα δοκιμάσω πρώτα με μικρή ποσότητα.. όσο για τον κωδικό με σολωμό, δε ξέρω αν βγαίνει για κουτάβια. Αυτός στο petshop μου έδειξε μόνο το κοτόπουλο...
 


ΧΡΥΣΑ ΖΩΗ

New Member
6 Νοεμβρίου 2016
2
0
καλησπερα !!!! εχω ενα γιορκσαιρ 11 μηνων και του δινω τροφη brit με σολωμο. Πολυ καλη τροφη και καλη τιμη. Ενω στην αρχη την ετρωγε με πολυ ορεξη ομως τους τελευταιους δυο μηνες.....ταλαιπωρια....δεν την τρωει παρα μονο αν της βαλω κατι προσθετο για γευση οπως ζουμι απο μαγειρευτο φαγητο. Εφτασα στο σημειο αυτο, που ξερω οτι ειναι λαθος γιατι το εκμεταλευονται, για το λογο οτι μετα την περιοδο της ισως συμπτωματικα σταματησε να τρωει. Με το ζορι κι αφου εχει πεινασει πολυυυυυ. Σκεφτομαι για την Sam's Field. Εχει κανενας γιορκι που να την εχει δοκιμασει να μου πει αποτελεσματα σε οτι αφορα ορεξη για φαγητο κακα και τριχα ?
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981