Κοίτα Κοσμά, πως είναι αυτά τα πράγματα......αν ειχε συναντησει στον δρομο του εναν σκυλο πχ σαν του Harryf13 (τυχαιο παραδειγμα) τι θα του χρωσταγε ο χριστιανος να του κοπουν τα χερια για να την κρατησει ?
αυτο εννοουσα...ζητω συγνωμη απο την ΗΡΑΚοίτα Κοσμά, πως είναι αυτά τα πράγματα...
Αν είχε συνατήσει το σκύλο του Harryf13 δεν ξέρω τι θα συνέβαινε...
Αν, όμως, είχε συναντήσει τη σκύλα του Harryf3, ναι, τότε θα ήταν ζόρικα τα πράγματα!!!![]()
Δηλαδη στην Γερμανια επιτρεπεται να ειναι χωρις οδηγο?Δεν ξέρω, φαντάζομαι ότι σε στενά-στενά προφανώς δε θα πηγαίνει ο άνθρωπος.
Επίσης, στη Γερμανία δύσκολα συναντάς άνθρωπο που φοβάται τους σκύλους, μια που η αναλογία είναι σχεδόν 1:1 εκεί.
Επίσης, ξαναέγραψα: Οι Γερμανοί είναι τρομερά νομοταγείς (σε σημείο παρωπίδων), οπότε αν ο συγκεκριμένος παραμονούσε με οποιοδήποτε τρόπο, πίστεψέ με δε θα του τη ''χάριζαν'' οι ομόεθνοί του...
ΥΣ Παρατήρησα ( η Αmaliaz πρώτη βασικά) ότι τα αρσενικά είναι στειρωμένα.
Κ ναι, αν υπήρχε κ εδώ στην καθημερινότητά μας τέτοια πειθαρχία κ εκπαίδευση, προφανώς κ δε θα παραπονιόταν κανείς για οδηγούς, γιατί πολύ απλά δε θα χρειάζονταν...![]()
Ναι σε παρα πολλα σημεια - και υπο προυποθεσεις!Δηλαδη στην Γερμανια επιτρεπεται να ειναι χωρις οδηγο?
Ναι, λαθος κανεις!νομίζω ότι χωρίς ΒΗ δεν κυκλοφορείς τον σκύλο σου έξω στην Γερμανία. λάθος κάνω?