Ολόκληρη αγέλη!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
παιδια καλος ο θαυμασμος για το πως επιβαλλεται στους σκυλους του(συμφωνω απολυτα) αλλα εγω επιμενω...ειναι νομιμο να εχεις τοσους σκυλους χωρις λουρι? αν συναντησει καποιον που φοβαται τους σκυλους σε ενα στενο τι του χρωσταει ο χριστιανος να χεστει απο τον φοβο του μεχρι να περασουν τα σκυλια? παρατηρησα σε μια στιγμη σε ενα μονοπατι μεσα στο δασος πως παραμεριζουν αυτοι που ερχονται απο απεναντι !
στο κατω κατω οι νομοι ισχυουν ή οχι ? η μηπως αυτοι που ειναι επαγγελματιες του χωρου εχουν αλλα δικαιωματα? γιατι αν ειναι ετσι τοτε οι εκπαιδευτες θα μπορουν να περπαταν μεσα στην πολη με σκυλους ελευθερους,στο φους , και κανενας να μην εχει διακιωμα να πει τιποτα!
τοσο καιρο φωναζουμε να εχουμε τους σκυλους στο λουρι ΟΣΟ καλα εκπαιδευμενοι να ειναι γιατι παντα μπορει να παει κατι στραβα,κυριως οταν ειμαστε σε αστικο η ημιαστικο περιβαλλον και ειδικα αν δεν εχουμε καλη ορατοτητα σε μια μεγαλη περιμετρο και δεν ξερεις τι θα συναντησεις στην επομενη γωνια!
πολλοι απο οσους γραψατε εδω ,σε αλλα θεματα ξεσκιζεστε για το οτι οι σκυλοι πρεπει να ειναι στο λουρι, τωρα με ενα βιντεο αλλαξατε γνωμη? θα με ενδιεφερε να ακουσω το σκεπτικο αυτης της αλλαγης :cool:
Υ.Γ αν ειχε συναντησει στον δρομο του εναν σκυλο πχ σαν του Harryf13 (τυχαιο παραδειγμα:D) τι θα του χρωσταγε ο χριστιανος να του κοπουν τα χερια για να την κρατησει ?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
κατι μου λεει πως η εκπαιδευση τους πρεπει να χει κοινα με αυτη των χασκυ.(δεν καταφερα να δω αν θυληκα οδηγουν).
πολυ ωραιος παντως.
οπου περναει σπερνει τον πανικο

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Δεν ξέρω, φαντάζομαι ότι σε στενά-στενά προφανώς δε θα πηγαίνει ο άνθρωπος.
Επίσης, στη Γερμανία δύσκολα συναντάς άνθρωπο που φοβάται τους σκύλους, μια που η αναλογία είναι σχεδόν 1:1 εκεί.
Επίσης, ξαναέγραψα: Οι Γερμανοί είναι τρομερά νομοταγείς (σε σημείο παρωπίδων), οπότε αν ο συγκεκριμένος παραμονούσε με οποιοδήποτε τρόπο, πίστεψέ με δε θα του τη ''χάριζαν'' οι ομόεθνοί του...

ΥΣ Παρατήρησα ( η Αmaliaz πρώτη βασικά:p) ότι τα αρσενικά είναι στειρωμένα.

Κ ναι, αν υπήρχε κ εδώ στην καθημερινότητά μας τέτοια πειθαρχία κ εκπαίδευση, προφανώς κ δε θα παραπονιόταν κανείς για οδηγούς, γιατί πολύ απλά δε θα χρειάζονταν...;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...αν ειχε συναντησει στον δρομο του εναν σκυλο πχ σαν του Harryf13 (τυχαιο παραδειγμα:D) τι θα του χρωσταγε ο χριστιανος να του κοπουν τα χερια για να την κρατησει ?
Κοίτα Κοσμά, πως είναι αυτά τα πράγματα...

Αν είχε συνατήσει το σκύλο του Harryf13 δεν ξέρω τι θα συνέβαινε...:cool:

Αν, όμως, είχε συναντήσει τη σκύλα του Harryf3, ναι, τότε θα ήταν ζόρικα τα πράγματα!!!:D:D:D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Κοίτα Κοσμά, πως είναι αυτά τα πράγματα...

Αν είχε συνατήσει το σκύλο του Harryf13 δεν ξέρω τι θα συνέβαινε...:cool:

Αν, όμως, είχε συναντήσει τη σκύλα του Harryf3, ναι, τότε θα ήταν ζόρικα τα πράγματα!!!:D:D:D
αυτο εννοουσα...ζητω συγνωμη απο την ΗΡΑ :D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Δεν ξέρω, φαντάζομαι ότι σε στενά-στενά προφανώς δε θα πηγαίνει ο άνθρωπος.
Επίσης, στη Γερμανία δύσκολα συναντάς άνθρωπο που φοβάται τους σκύλους, μια που η αναλογία είναι σχεδόν 1:1 εκεί.
Επίσης, ξαναέγραψα: Οι Γερμανοί είναι τρομερά νομοταγείς (σε σημείο παρωπίδων), οπότε αν ο συγκεκριμένος παραμονούσε με οποιοδήποτε τρόπο, πίστεψέ με δε θα του τη ''χάριζαν'' οι ομόεθνοί του...

ΥΣ Παρατήρησα ( η Αmaliaz πρώτη βασικά:p) ότι τα αρσενικά είναι στειρωμένα.

Κ ναι, αν υπήρχε κ εδώ στην καθημερινότητά μας τέτοια πειθαρχία κ εκπαίδευση, προφανώς κ δε θα παραπονιόταν κανείς για οδηγούς, γιατί πολύ απλά δε θα χρειάζονταν...;)
Δηλαδη στην Γερμανια επιτρεπεται να ειναι χωρις οδηγο?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
νομίζω ότι χωρίς ΒΗ δεν κυκλοφορείς τον σκύλο σου έξω στην Γερμανία. λάθος κάνω?