Ομοιοπαθητικός κτηνίατρος

nayaz

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2011
69
0
έχει κανείς πείρα με ομοιπαθητικό κτηνίατρο; εγώ έχω γιατρό ομοιπαθητικό για εμάς και έτσι το σκέφτηκα και για την ζουζούνα. όποιος ξέρει κάτι ας το μοιραστεί! ευχαριστώ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.926
20.333
Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει, είναι ότι εγώ τουλάχιστον δεν κατάφερα να βρω που παραπέμπει το άρθρο;
leroef λίγη πιο συγκεκριμένη βοήθεια;

nayaz

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2011
69
0
ευχαριστώ παιδία ! βρήκα και μια πελατισσά μου που είναι ομοιπαθητικός κτηνίατρος απλά είναι μακριά στο ψυχικό και βρήκα και μια κάρτα μιας αλλης στη βούλα. θα πάω και θα σας πώ όταν έχω νεότερα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.926
20.333
Ομοιοπαθητική κτηνίατρος στο Ψυχικό;
Τα στοιχεία της; Γιατί ποτέ δεν ξέρεις...:rolleyes::)

nayaz

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2011
69
0
Ομοιοπαθητική κτηνίατρος στο Ψυχικό;
Τα στοιχεία της; Γιατί ποτέ δεν ξέρεις...:rolleyes::)
2106745764 Αθανασοπούλου Ανδριαννίου 13 Ν.ψυχικό. δεν έχω πάει γενικά ασχολείται με ενναλλακτικές θεραπέιες και είναι καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο στη θεσ/κη νομίζω κάπου προς τα πάνω τελος πάντων. δεν την ξέρω σαν γιατρό όμως ! αν πάς πες μου εντυπώσεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.926
20.333
Ανδριανείου!!!!!!!!! Κάτω από το σπίτι μου;
Και είναι κτηνίατρος;;;;;;;;;;
Αν είναι δυνατόν... Πρέπει να το τσεκάρω...

nayaz

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2011
69
0
Ανδριανείου!!!!!!!!! Κάτω από το σπίτι μου;
Και είναι κτηνίατρος;;;;;;;;;;
Αν είναι δυνατόν... Πρέπει να το τσεκάρω...
τσέκαρε το, με ενδιφέρει αν είναι καλή και αν έχει ιατρείο γιατί πως γίνεται μην την έχεις δει; δες και πες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.926
20.333
Τώρα που το συζητάμε, το θυμήθηκα το ιατρείο. Είναι σχετικά καινούργιο. Κάτι πολύ λίγους μήνες.
Μου είναι πολύ εύκολο να περάσω να πάρω μάτι και μια κάρτα.
Αν θέλεις να την ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, πες μου.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εμένα με ενδιαφέρει άν υπάρχουν και προληπτικά σκευάσματα ή συμπληρώματα διατροφής

nayaz

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2011
69
0
εμένα με ενδιαφέρει άν υπάρχουν και προληπτικά σκευάσματα ή συμπληρώματα διατροφής
υπάρχουν σίγουρα για τους ανθρώπους (κάνω 6 χρόνια ομοιπαθητική) λογικά θα υπάρχουν και για τα σκυλία!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ειναι σκευασμα που το δινεις οταν πασχει το ηπαρ και κανει πολυ καλη δουλεια.

nayaz

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2011
69
0
yasemin μάλλον απάντησες στο kokoni απλά άργησε να μου έρθει η ερώτηση του. πιστέυω οτι θα υπάρχουν. αυτό που λέω πάντα έιναι οτι πρέπει να είναι κατάλληλος ο ομοιοπαθητικός γιατί αλλίως το καταλληλότερο εργαλείο στα χέρια κάποιου ακατάλληλου χειριστή θα αποδειχθεί άχρηστο και θα απογοητευτείς θεωρώντας οτι η ομοιπαθητική δεν έχει αποτέλεσμα.

leroef

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2009
57
0
58
Θεσσαλονίκη
Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει, είναι ότι εγώ τουλάχιστον δεν κατάφερα να βρω που παραπέμπει το άρθρο;
leroef λίγη πιο συγκεκριμένη βοήθεια;
Αναφέρει το όνομα ενός ομοιοπαθητικού κτηνίατρου.Οπότε με λίγο ψάξμο βρίσκουμε και στοιχεία επικοινωνίας. :)

Έτοιμο :)

http://www.vres.gr/company.php?company_id=242658

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Μήπως ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε βελονιστή για σκυλιά που να κάνει και Ρέικι;