Ορέστης (Black miniature Schnauzer)

Status
Κλειδωμένο θέμα

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Με μεγάλη μου χαρά και ευτυχία θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νέο μέλος της οικογένειας μου!
Όνομα : Drako Di Domenico Danica (για τους φίλους όμως Ορέστης)
Φύλο: Αρσενικό (και τι αρσενικό!!!!!! *agapoylas*)
Ημερομηνία Γέννησης: 16.09.2011
Φυλή : Miniature Schnauzer
Χρώμα: Μαύρο (και άραχνο…. Ακόμα ένα μαυρόσκυλο στη παρέα :D)
Κιλά : 2.5 κ (ο εκτροφέας μου είπε ότι είναι τσουπωτός! Εγώ απλά λέω ότι έχει καμπύλες ευημερίας :p)
Ύψος : ακόμα δε έχουμε καταφέρει να μετρηθούμε! :rolleyes:

Μετά από ένα χρόνο περίπου αναζήτησης, επικοινωνίας με διάφορους εκτροφείς, μελέτης διαφόρων φυλών, κατέληξα σε μία αξιαγάπητη φυλή και σε έναν αξιάγαπητο άνθρωπο, τον κ. Κυριάκο Δανίκα, ο οποίος την Παρασκευή που μας πέρασε μου εμπιστεύτηκε τον Ορέστη…

Η γνωριμία μου με τον εν λόγω «μικρό» μετράει 3 εβδομάδες από την πρώτη στιγμή όμως ο έρωτας και χημεία ήταν έντονα από την αρχή!
Τα συναισθήματα αυτά έγιναν ακόμα πιο έντονα από τη στιγμή που ο μικρός Ορέστης ήρθε πια να μείνει μαζί μου στο σπίτι μου….

Ο Ορέστης είναι εμβολιασμένος πλήρως κάτι το οποίο επιτρέπει τις βόλτες! Είμαι μάλιστα σίγουρη ότι θα τις απολαμβάνουμε όταν θα μάθουμε να περπατάμε με το λουράκι! (ο μικρός δε δείχνει και τρελή αγάπη σε αυτό το σπορ!)

Αγαπημένες μας ασχολίες είναι το παιχνίδι με το μπαλάκι και…. ο ύπνος :rolleyes:!!! Μπορεί να κοιμηθεί παντού και χωρίς καμία απολύτως δυσκολία! Δε γκρινιάζει καθόλου παρά μόνο όταν δε με βλέπει!

Το crate το τιμήσαμε από τη πρώτη στιγμή που ήρθε σπίτι αλλά και πάλι όχι για μεγάλα διαστήματα… Το πάμε σιγά σιγά…

Από όρεξη δε τα πάμε και πάρα πολύ καλά! Συμβουλή του εκτροφέα ήταν την πρώτη εβδομάδα να έχω τη τροφή του συνέχεια διαθέσιμη και μετά 3 φορές την ημέρα από 50γρ. (σύνολο ημέρας 150 γρ.) Όμως ο Ορέστης δε δείχνει να είναι και ιδιαίτερα λιχούδης και έχει ήδη μόνος του εφαρμόσει το 3 φορές την ημέρα αλλά και πάλι δε φτάνει τα 50 γρ. το γεύμα! Το ανώτατο μας είναι 40 γραμ. και αυτό στην καλύτερη των περιπτώσεων! Δεν ανησυχώ όμως γιατί είναι ένα κουτάβι ιδιαίτερα χαρούμενο και παιχνιδιάρικο! (όταν δε κοιμάται φυσικά :D)

Έχει μάθει χωρίς καμία δυσκολία στη πάνα (με κάποια μικρά ατυχήματα) και έχει αρχίσει να μαθαίνει το έλα! (άντε με το καλό να μάθει και το λουράκι.. ουφφφφφφ)

Την Κυριακή μάλιστα κάναμε και τη πρώτη μας κοινωνικοποίηση με άλλα σκυλούνια στο puppies park στο Μαρούσι όπου πήγαμε πάρα πολύ καλά και κάναμε και φίλους! Αν εξαιρέσουμε ένα μικρό επεισόδιο με μια κυρίαρχη θηλυκιά δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τα υπόλοιπα σκυλάκια! Όμως και με τη «τσαμπουλού» η αντίδραση του ήταν η σωστή όπως μου είπε ο εκπαιδευτής! (μεταξύ μας εγώ η «μάνα» πολύ τον καμάρωσα! \\:D/)

photo..jpg133..jpg140..jpg142..jpg

Όσο για μένα???? Νομίζω ότι όλοι μπορείτε να καταλάβετε τη χαρά και την ευτυχία μου….

• Like
Reactions: dazo

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να σου ζήσει Αλίκη....
Από τις πιο ωραίες παιχνιδόφατσες....
Κούκλος...
Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται....

:) :) :)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Καλωσορίζουμε το ομορφότερο αρσενικό μαυροκούταβο στο φόρουμ!!!
Να τον χαίρεσαι!
Είναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καλημέρα!

Αν σου πω ότι ερωτεύτηκα θα είναι λίγο! Πολύ όμορφο κουτάβι. Κ αφού είναι τσουπωτούλης μια χαρά είναι το φαγητό του. εύχομαι κ στους 2 σας να περνάτε πάντα καλά. K απόλαυσε τα κουταβίσια του. Σε 1 χρόνο θα σου λείπουν! ;)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια...

Ο μικρός είναι ένας κούκλος και χαίρομαι που το ακούω και από άλλους γιατί ειλικρινά νομίζω οτι πάσχω από το σύνδρομο της μαμάς κουκουβάγιας... :p:eek::cool:

Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις ένα κουτάβι στο σπίτι....*agapoylas*
Η αναμονή ήταν πολύ μεγάλη αλλά τελικά άξιζε το κάθε λεπτό! :)

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
@Scarlett.. Γιούλη σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Ελπίζω σύντομα να τον δεις και από κοντά... :) Black is beautiful και τα μυαλά στα κάγκελα! Δωσε ένα φιλί στο μαυροαγιοβασίλη σου! :)

@milva... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Με το καλό να υποδεχτείς και εσύ το κορίτσι σου! :)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Πολυ ομορφο το κουταβι πραγματικα.
Τουλαχιστον στις φωτο που φαινεται.
Μα και εσυ βρε κοπελια ειπαμε black is beautiful αλλα και κουταβι και προικα ολα μαυρα???
Ειδικα στην πρωτη που προσπαθουσα να ξεχωρισω τον σκυλο απο το πουφ εριξα πολυ γελιο...ευτυχως με καθοδηγησε το αρνι

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μα και εσυ βρε κοπελια ειπαμε black is beautiful αλλα και κουταβι και προικα ολα μαυρα???
Ειδικα στην πρωτη που προσπαθουσα να ξεχωρισω τον σκυλο απο το πουφ εριξα πολυ γελιο...ευτυχως με καθοδηγησε το αρνι
χαχαχαχαχα οχι το πουφ δεν είναι μαύρο αλλά χακί, η συγκρεκριμένη φωτο είναι απο κινητό τραβηγμένη και δε βοηθάει και ο φωτισμός... :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Είναι πανέμορφος!!! Τρελένομαι για τα μουστάκια του, να τον χαίρεσαι και να είναι γερός!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κουκλάκι είναι φτου φτου μη το ματιάσω! Να το χαίρεσαι και να ζήσετε μαζί για πολλά πολλά χρόνια ευτυχισμένοι!!

Status
Κλειδωμένο θέμα