Ουρολοίμωξη που προήλθε απο σκύλο???

ApostolisKar

Member
30 Δεκεμβρίου 2013
10
0
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά.Είμαι νέο μέλος δεν ξέρω άμα είμαι στην σωστή ενότητα.Πρόσφατα πήγα με την αρραβωνιαστικιά μου στο εξοχικό ενος φίλου για δύο μέρες,μαζί μας είχαμε κ τον σκύλο της,ένα μικρόσωμο ημίαιμο περίπου 2 ετών.Φύγαμε από εκεί την Παρασκευή το μεσημέρι και την Παρασκευή το βράδυ μου τηλεφώνησε ο φίλος μου κ μου είπε οτι η κοπέλα του είχε κολλήσει ουρολοιμωξη και ο γιατρός της είπε οτι είναι απο τον σκύλο!Ο σκύλος εν τω μεταξύ ειίναι εμβολιαςμένος αποπαρασιτωμενος και η αρραβωνιαστικια μου κοιμάται μαζι τ στο κρεβάτι μπαινοβγαίνει σε όλους τους χώρους και ποτέ δεν έχει κολλήσει κατι.Επειδή μου φάνηκε περίεργο παρ´ολα αυτά να παραθέσω οτι είμαι άσχετος απο ιατρικά θέμματα κ έτσι ζητάω την βοήθεια σας.Υπάρχει όντως η πιθανότητα να κόλλησε απο το σκυλάκι μας?

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Το πιό πιθανό ειναι να εκανε αυτός καμία ταρζανιά και θελει να
τα φορτώσει στον σκύλο!

ApostolisKar

Member
30 Δεκεμβρίου 2013
10
0
Η δε κοπέλα ήταν να βγούμε σήμερα και δεν ήθελε να φέρουμε τν σκυλο γιατί με τις τρίχες κτλ λέει επειδή κολλάει εύκολα μπορεί να γίνει χειρότερα!Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μάλλον δεν χωνέψανε το σκυλί μας και βρήκαν αφορμη!Εμένα πάντως όλα μου τα ρούχα είναι γεμάτα τρίχες καθώς εχω και δυο μεγάλα στο πατρικό μου!Απο μωρό μεγαλώνω με ζώα ποτε δεν κολλησα μυκητες ουρολοιμωξη η οτιδηποτε!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
απο τον σκυλο ε,,?? μαλιστα,,, εγω απο το σεξ ξερω οτι μπορει να το παθει ειδικα οταν δεν τηρουνται οι κανονες υγιεινης,,, αλλοιως οσες κοπελες ειχαν σκυλο θα ειχαν παθει ουρολοιμοξη !!!!!!!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλα εχει ουρολοιμωξη και θα βγαινατε μαζί της; Ο γιατρός της τι λέει για αυτό;
κανονικά και τα παιδιά τώρα που το λες, πρεπει να της πουν ότι αφου εχει ουρολοιμωξη, δεν θα βγουν μαζι της μην κολλησουν

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.619
11.009
Athens
Αχαχαχαχααααά!
O γιατρός να μας πει από που ψώνισε το πτυχίο - να πάμε να αγοράσουμε κι εμείς ένα να μας βρίσκεται...
Όσο για "την ουρολοίμωξη που κολλάει από σκύλο", ο φίλος και η κοπελιά ας διαβάσουν το "Κεφάλαιο 1 - Τα βασικά για το ασφαλές σεξ", ευγενική χορηγεία της Durex.
Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε...

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
παιδια τωρα που το συζιταμαι μπορει και να κωλησαι απο τον σκυλο ε ε ε:confused: χιχιχιχιχι

Last edited:

ApostolisKar

Member
30 Δεκεμβρίου 2013
10
0
Παιδιά λυπάμαι αν φάνηκα γελοίος αλλα σας ειπα ειμαι ασχετος απο ιατρικα κ ηθελα ν βεβαιωθω οτι τετοια πιθανοτητα δεν παιζει.Καλο βράδυ και ευχαριστω για τις απαντησεις

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
ApostolisKar, σε καμμία περίπτωση, δεν γελάει κανείς μαζί σου.
Με τους "φίλους" και τον ξεφτέρι τον γιατρό τους, ξεκαρδιζόμαστε :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr