Οφθαλμίατρος κτηνίατρος;

themy

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
0
μηπως γνωριζετε κτηνιατρους οφθαλμιατρους στην Αθηνα; εχουμε καποιο προβλημα με το ματι και επειδη εχει προιστορια με τραυματισμο στο οφθαλμο πριν 4-5 μηνες λεω να μην το αφησω απλα στον κτηνιατρο μας.λεει οτι επαθε γλαυκωμα, τωρα..
στα καλα καθουμενα πριν 2 μερες ειδα το ματι της να θαμπωνει,μετα να γινεται με ασπρες σκιες στην ιριδα ,το λευκο του ματιου κατακοκκινο σαν αιμα,εκλεισε το ματι της και αρχισε να κλαιει πολυ δυνατα.ολα μεσα σε 5 λεπτα! πηγαμε κτηνιατρο.πηραμε consopt kai pranofen.της εκανε και voltaren ενεση για τον πονο. αλλα θελω να διπλο σιγουρευτω λιγακι

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Περαστικα στο σκυλακι σου.

Λιαπης Ιγνατιος Ροδοδαφνης 9 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
τΗΛ 2106845323

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ζακκα Μαρία
Αττάλου 15, Αθήνα, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατηγορίες: Κτηνίατροι
Tηλεφωνο: 2107564770
Ειδικός οφθαλμολόγος

Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά έχω ακούσει καλές εντυπώσεις από την παραπάνω γιατρό.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Oνομα: Ευγενία Σκουντζου
Τήλ: 210 6517758
περιοχή: Χολαργός (νομίζω)
Είχα παει τη Μιλβα...εκτός του ότι η συμπεριφορά της προς το σκυλι ήταν λες και ήταν εκπαιδευτρια στα ss.Μου έλεγε ότι η Μιλβα ήταν τυφλή ενώ απο το ένα μάτι έβλεπε....οπότε δε μπορω να πω πως έμεινα και ευχαριστημένη....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Είχα παει τη Μιλβα...εκτός του ότι η συμπεριφορά της προς το σκυλι ήταν λες και ήταν εκπαιδευτρια στα ss.Μου έλεγε ότι η Μιλβα ήταν τυφλή ενώ απο το ένα μάτι έβλεπε....οπότε δε μπορω να πω πως έμεινα και ευχαριστημένη....

Για να είμαι ειλικρινής τον είχα πάει κι εγώ μια φορά,αλλά ούτε εγώ έμεινα ευχαριστημένη.....

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Να σας πω και τι θέλω. Θέλω να κάνω εξετάσεις μήπως τυχόν έχει η Βερόνικα κάτι από τις οφθαλμολογικές παθήσεις της φυλής, που ως προϊόν βιτρίνας δεν είχε την τιμή να κάνει. Ισως να έπρεπε να το δω νωρίτερα βέβαια, δεν ξέρω τη σωστή ηλικία. Νομίζω ότι οι εκτροφείς ελέγχουν και τα κουτάβια, όχι μόνο τους γονείς.

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
Λοιπον....αυτη η κυρια δεν υπαρχει.......και το δικο μου το σκυλι το εβγαλε τυφλο ενω ειχε μια οπτικη νευριτιδα ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ οχι μονο σαν επιστημονας αλλα και σαν ανθρωπος....και σε εμας ειχε πολυ ασχημη συμπεριφορα ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ...γιατι απο οτι καταλαβαινω δεν ηταν το δικο μου σκυλι εξαιρεση !!!!

fuego8883

New Member
11 Δεκεμβρίου 2013
1
0
καλησπερα σας !!
υπαρχει καποιος οφθαλμιατρος που να προτεινετε βασει θετικης εμπειριας ?
ευχαριστω

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Διάβασες τα παραπάνω σχόλια?
Δεν είναι και πολλοί. Και μιλάμε πάντα για Αττική, έτσι?
Καλωσήρθες!

kurkh-ektoras

New Member
12 Ιανουαρίου 2014
1
0
καλησπερα σας !!
υπαρχει καποιος οφθαλμιατρος που να προτεινετε βασει θετικης εμπειριας ?
ευχαριστω
egw pou piga thn kirkh ston liaph irodanh ntaksei mou fanike alla htan ligo psixros me to zwo , pantos exw akousei polu kala logia gia thn papaioanou thn ofthalmiatro an pateiseis papaioanou ofthalmiatros tha sthn vgalh einai polu kalh

Sotos13

New Member
7 Μαρτίου 2016
1
0
39
Καλημέρα από εμένα....Εγώ είχα πάει ένα αγγλικό μπουλντόγκ στην σκουντζου..μου τον έβγαλε σχεδόν τυφλό και η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη...Έχω ακούσει πολλά παράπονα...δεν τον ξαναπάω ούτε με σφαίρες

aprotos

New Member
8 Οκτωβρίου 2019
1
0
35
Χαίρετε,
Πρόσφατα τρέχαμε πολύ με τον δικό μας και τελικά επισκεφτήκαμε πάνω κάτω όλους τους οφθαλμίατρους της Αθήνας και τρείς γενικούς κτηνίατρους επίσης.

Διάβασα τα διάφορα σχόλια σχετικά με την Ευγενία Σκούτζου και ήθελα να πω πως η δική μας εμπειρία ήταν τελείως διαφορετική.

Καταρχήν ήταν η μόνη που έβγαλε σωστή διάγνωση από την πρώτη επίσκεψη.

Επίσης ήταν η μόνη που επέμεινε να δοκιμάσουμε μακροπρόθεσμη θεραπεία για να σώσουμε το μάτι, όλοι οι άλλοι τρέχανε να μου κλείσουν ραντεβού για αφαίρεση του ματιού.

Οπότε όσον αφορά την δουλειά της στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν εξαιρετική.
Να πω και κάτι ακόμα… Βλέπω πως στα περισσότερα σχόλια ο κόσμος έχει πρόβλημα με το ύφος/στυλ της ιατρού. Αυτό, αν και διαφωνώ κάθετα, το καταλαβαίνω. Είναι πολύ σοβαρή, δεν κάνει αστειάκια, ούτε ασχολείται για να νιώσει ο πελάτης (ο άνθρωπος, όχι το ζώο) πιο άνετα. Αυτό που κάνει όμως είναι, κατ’ εμέ, πολύ πιο σωστό: παίρνει την δουλειά της πολύ σοβαρά, την νοιάζει πρώτα απ’ όλα ο ασθενής και λέει τα πράγματα όπως είναι, αντικειμενικά. Επίσης αφιερώνει και όσο χρόνο χρειάζεται, όχι για αερολογίες, αλλά για να εξηγήσει λεπτομερώς το ιατρικό πρόβλημα και τις λύσεις του.

Άρα, μέσα από την δική μας εμπειρία θα έλεγα πως η Ευγενία είναι εξαιρετική – την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αλέξανδρος

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.628
11.035
Athens
Χαίρετε,
Πρόσφατα τρέχαμε πολύ με τον δικό μας και τελικά επισκεφτήκαμε πάνω κάτω όλους τους οφθαλμίατρους της Αθήνας και τρείς γενικούς κτηνίατρους επίσης.

Διάβασα τα διάφορα σχόλια σχετικά με την Ευγενία Σκούτζου και ήθελα να πω πως η δική μας εμπειρία ήταν τελείως διαφορετική.

Καταρχήν ήταν η μόνη που έβγαλε σωστή διάγνωση από την πρώτη επίσκεψη.

Επίσης ήταν η μόνη που επέμεινε να δοκιμάσουμε μακροπρόθεσμη θεραπεία για να σώσουμε το μάτι, όλοι οι άλλοι τρέχανε να μου κλείσουν ραντεβού για αφαίρεση του ματιού.

Οπότε όσον αφορά την δουλειά της στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν εξαιρετική.
Να πω και κάτι ακόμα… Βλέπω πως στα περισσότερα σχόλια ο κόσμος έχει πρόβλημα με το ύφος/στυλ της ιατρού. Αυτό, αν και διαφωνώ κάθετα, το καταλαβαίνω. Είναι πολύ σοβαρή, δεν κάνει αστειάκια, ούτε ασχολείται για να νιώσει ο πελάτης (ο άνθρωπος, όχι το ζώο) πιο άνετα. Αυτό που κάνει όμως είναι, κατ’ εμέ, πολύ πιο σωστό: παίρνει την δουλειά της πολύ σοβαρά, την νοιάζει πρώτα απ’ όλα ο ασθενής και λέει τα πράγματα όπως είναι, αντικειμενικά. Επίσης αφιερώνει και όσο χρόνο χρειάζεται, όχι για αερολογίες, αλλά για να εξηγήσει λεπτομερώς το ιατρικό πρόβλημα και τις λύσεις του.

Άρα, μέσα από την δική μας εμπειρία θα έλεγα πως η Ευγενία είναι εξαιρετική – την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αλέξανδρος
Tι πρόβλημα είχατε και από τι διαγνώσεις περάσατε?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.