Ο Βλάχος πήγε διακοπές......

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βρε..μήπως ο άρχοντας είναι μόνο για τις Λόντρες & τα Παρίσια ? Αδικείται στην επαρχία ...το παιδί ..πρέπει να κάνει καριέρα !!!!:)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Βρε..μήπως ο άρχοντας είναι μόνο για τις Λόντρες & τα Παρίσια ? Αδικείται στην επαρχία ...το παιδί ..πρέπει να κάνει καριέρα !!!!:)
Ο σωστός ο άντρας.....
Ο Βλάχος...και ο εργασιακός....
Είναι για παντού.....μου χα χα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Toυ Πύρρου του πολλα βαρυ, μη του μιλατε το πρωι...
Μη του μιλατε το πρωι, του Πύρρου του πολλα βαρυ...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Θεά όμως η ακατάδεκτη!
κοκερ η ακαταδεκτη....αφου κανουμε τις γνωστες αρχικες τσαλιμιες μας και αγαπουλες μετα παμε για σνιφοεξερευνηση....that's what she is mafe of ;)
βαριεται στο ιδιο μερος το πουλλακι μου...

εκεινη τη φωνη του Κωστα οταν μαζευει το Πυρρο ρε παιδια την ακουσατε? Καλα....δεν υπαρχει!!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
αίσχος
εμάς πάλι στην απ έξω ε....
Πάλι?

εκεινη τη φωνη του Κωστα οταν μαζευει το Πυρρο ρε παιδια την ακουσατε? Καλα....δεν υπαρχει!!!
Και ήμουν συγκρατημένος....μην μας βγάλουν και το όνομα....:D

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Χάρηκα πολύ που γνώρισα επιτέλους τον Πύρρο από κοντά. Έχω μια προφανή αδυναμία στους ορεινούς ποιμενικούς και ειδικά στους ελληνάρες μας. :rolleyes:
Ο Κώστας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, δεδομένου της δυσκολίας της φυλής! Η φωνή όμως ώρες-ώρες ήταν, πως το έλεγε η Στέλλα, από τα έγκατα της γης. :D
Να μην τον ξαναφέρεις γιατί η Θέτιδα από εκεί που μας προσκύναγε, μετά μας καβάλησε... άμα βρήκε και νέο γκόμενο που γουστάρει περισσότερο καταστραφήκαμε. :p
Ευχαριστήθηκα παιχνίδι μαζί του, σώμα με σώμα δηλαδή, όπως γουστάρει η φυλή. Είναι πολύ παιχνιδιάρης, θα τον μάζευα λίγο στο δάγκωμα όμως (εκτός κι αν κάνετε κανένα "σοβαρό" άθλημα και θέλεις να δαγκώνει) :p (πιο μακριά δε βγαίνει αυτή η γλώσσα; )
Ευχαριστούμε για την παρέα και τα τσίπουρα και απειλώ με δημοσίευση βίντεο.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Το δάγκωμα το κρατάμε για να μην το ξεχνάμε...αλλά αφού το λες ΚΑΙ εσύ....να το μαζέψω....
Ευχαριστούμε για την παρέα και τα τσίπουρα και απειλώ με δημοσίευση βίντεο.
Όχι την τούμπα μου!!!:eek::D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Βασικά θα περιμένω τον sea mol να αποκαλύψει ποιο μαυρόσκυλο πήρε τα μυαλά του Πυρράκου... :p
όχι τίποτα άλλο για να μη μας λέει και ο superman κουτσομπόλες! (Σουπι ντροπή!)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Eγώ πάντως έμαθα όχι τίποτα άλλο αλλά ο μπαμπάς του είχε προσπαθήσει να κρεμάσει κουδούνια στον δικό μου!!! :D