Ο Βλάχος πήγε διακοπές......

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ότι η μικρή κάθεται σούζα είναι γεγονός! Αφού σε κοιτάει στα μάτια...!!!!!! (ε κοιτάει και κανένα κουκουνάρι καμια φορά!) :D

Το βλέμα του κούταβου που τον πλησιάζει ο Πύρρος το είδες? Δεν ξέρω αν είναι αγανάκτηση ή απόγνωση... :eek::D

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Λείπει ο βλάχος, χορεύουν τα κορίτσια?
Ρε Αλίκη....πρέπει να τον έχει από κοντά για να μάθει τα κόλπα....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ρε σουζα τον εχω το σκυλο μου...μπραβο μου!!!!!!:p
κοιταξτε το βλεμα του Πυρρου την ωρα που πλησιαζει τον κουταβο!!!!

Δειτε κ το αυτι του κουταβου που εχει προσγειωθει στο εδαφος ζητωντας οικτο!!!
Απιστευτη φωτο!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Παράπονο δεν έχει αλλά δε σε άκουσα να λες και κάτι για τον έρωτα του Πύρρου για τον Ορέστη... Μες τα σάλια τον έκανε ο βλάχος σου! Είδε τρυφερούδι και γύρισε το μάτι του! :rolleyes:

Αλλά φταίει και η Scarlett! :p Κοίταγε τη Γιούλη στα μάτια (και κανένα κουκουναρι μη ξεχνιόμαστε) και δεν έδινε καμία σημασία στο βλάχο που ηρθε από το χωριό... :-\" Εμείς τα τραβήξαμε όλα! :D

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Τα καλυτερα χανω γμτ...πότε κανονιστηκε συναντηση...ποτε δεν πηρα χαμπαρι ντιπ...ποτε βρεθηκατε...ποσοι και ποσο ωραια περασατε...αντι να τα δω απο κοντα καθομαι και διαβαζω λεξη λεξη 7 σελιδες ποστ...ετσι ειναι αμα η φαμίλια προσταζει τα δικα της,καμμια φορα ουτε ανασα γυρω σου δεν ριχνεις......
παντα τετοια παιδια,ομορφιες βλεπω στις φωτο,απο τα σχολια επισης ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι περασατε φινα!!! :)
Υ.Γ.Κατι για τσιπουρο Γιαννωτικο διαβασα αλλά θα το περασω στο ντουκου γιατι δεν συνηθιζω να σχολιαζω χωρις να δοκιμασω...γκουχα-γκουχα!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Kαλά εγώ γιατί το είδα τώρα το θέμα αυτό???
Μπραβο σε όλους και στα φοβερά σκυλούνια σας,πολύ όμορφες φώτο!!
Ο Πύρρος δε μου φαίνεται και τόσο κοντος από τις φώτο πάντος και είναι κούκλος:)

υγ:κάλα που στο Καματερό είναι αυτό καλέ παιδιά?Μένω μία ανάσα και χαμπάρι δε έχω πάρει???:confused: