Ο Κυρ Παντελης


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εδω και 2 περιπου χρονια γνωρισα τον Κυρ Παντελη,ειναι ο πρωην προεδρος του ΚΤΕΛ εδω στην Δραμα,γυρω στα 70 αλλα κρατιετε καλα,οικονομικα και εκει καλα,αλλα εχει ενα "ελλατωμα" αγαπαει τα ζωα,αγαπαει τα ζωα τοσο πολυ που το αυτοκινητο που οδηγαει μια Μερσεντες 190 ειναι γεματο σκυλοτροφες γατοτροφες και φαρμακα,εκτος απο αυτα που μαγειρευει,και μαγειρευει τα καλυτερα,ουτε σε εστιατορια δεν μαγειρευουν ετσι.
Τον γνωρισα στον δρομο που παω για το κτημα,καθε μερα περναω απο εκει καθε μερα και αυτος εκει ταιζει τα αδεσποτα του.
Ηθελα απο καιρο να γραψω για αυτον τον ανθρωπο,αλλα ολο το αμελουσα.
Οταν τον ειδα πρωτη φορα ειχε μολις σωσει τον μαυρουλη απο βεβαιο θανατο,τον ειχε χτυπησει αυτοκινητο και τον βρηκε στην ακρη του δρομου σακατεμενο,μια μερα που εβρεχε καρεκλοποδαρα.
Ηθελα τοτε να βαλω φωτος του μαυρουλη που εγω και η γυναικα μου ονομασαμε αργοτερα"Πρινγκιπα της Επιβιωσης",και τον ονομασαμε ετσι γιατι στον υπολοιπο 1,5 χρονο που εζησε δεν υπηρξε αρρωστια που να μην την περασε,10 σκυλια θα ειχαν πεθανει με αυτες της αρρωστιες,αλλα ειχε εκει τον Κυρ Παντελη,που τον προσεχε,φαρμακα θεραπειες,φαγητο,καθε μερα εκει εξω απο την Δραμα εκει οπου ολοι γυριζουν το κεφαλι και κανουν οτι δεν βλεπουν,εκει ειναι ο Κυρ Παντελης,υπερηφανος αντρας,οταν ηταν αρρωστα τα σκυλια τα περιποιοταν με γαντια γιατι εχει και 5-6 γατες στο σπιτι,ειχαν γινει τα σκυλια 5-6,ωσπου μια μερα περναω και βλεπω τον μαυρουλη και 2 μικρα νεκρα,φολες.
Τηλεφωνα κ.τ.λ γιατρους ο μαυρουλης δεν τα καταφερε τα οργανα του απο της προηγουμενες αρρωστιες δεν αντεξαν το δηλητηριο,πεθαναν στο τελος,ολα εκτος απο ενα τσομπανοσκυλο που ηρθε τελευταια αυτος αντεξε ο Εκτορας ο οποιος ειναι σχεδον τυφλος.
Συνεχιζεται
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ο Εκτορας ειναι ρατσας,και εννοω οτι αυτο το σκυλι εχει μια αριστοκρατικη ευγενικη υπερηφανια που ουτε σε ανθρωπους μπορεις να συναντησεις,απο ομορφια θα σας βαλω φωτος,οπως και του Κυρ Παντελη.
Πριν απο εναν μηνα μου λεει ο κυρ Παντελης Ηλια χειμωνας ερχεται να κανουμε κανενα καταλυμα για τα σκυλια,ειχε πριν κατι κουτες αλλα εστειλε ο δημος ενα εσκαφεα και τα καθαρισε ολα,
ενα απλο οχι τιποτα το ιδιαιτερο γιατι αν ειναι καλο θα μας το κλεψουν,καλα λεω θα φερω αυριο πασαλους που εχω στο κτημα και ενα κασμα με βαριοπουλα να τα καρφωσουμε(ειχε ενα παλιο αντισκηνο και ηθελε να κανουμε μια πατεντα απλα για τον αερα και την βροχη),παω την αλλη μερα τους πασαλους τους αφηνω εκει σε ενα πουρναρι διπλα(ερημια κοντα στο βουνο,εξω απο την πολη),την αλλη μερα συναντιομαστε να το φτιαξουμε,μας εκλεψαν τους πασαλους,βρισιδια ο Κυρ Παντελης,βουρκωσαν τα ματια του,δεν πειραζει του λεω θα φερω αυριο αλλους,οπως και εγινε,φιαξαμε το κολπο,καλο εγινε τουλαχιστο δεν φαινετε απο τον δρομο,γιατι του εκλεβαν τα ταψια και τις λεκανες για το νερο εκει,μια μερα του λεω Κυρ Παντελη μηπως ο Αλβανος τσομπανος που περναει απο εδω παιρνει τα πραγματα?μπα μου λεει του εχω δωσει 2 τσουβαλια ρουχα,με κοιταει λες μου λεει?
Μιση ωρα αργοτερα να και ο Αλβανος με τα κατσικια στην πλαγια βγαζει ο Κυρ Παντελης ενα περιστροφο απο το αυτοκινητο και ριχνει στον αερα,του φωναζει αν ξαναπερασεις απο εδω την εχεις βαμενη,γαμωτο λεω τη ηθελα και το λεγα,δρομο ο αλβανος,την αλλη μερα με βρισκει ο αλβανος ακομα ετρεμε ο ανθρωπος μου λεει Ηλια δεν τα πηρα εγω και τον πιστευω.
Το ειπα στον Κυρ Παντελη και τα βρηκανε παλι.
Προχθες πεταξε καποιος εκει κοντα ενα μεγαλο τραπεζι,σαν πανγκος εργασιας με κλειστη πλατη και πλευρα,μια εβδομαδα ηταν εκει πεταμενο,100 μετρα απο τα σκυλια,με βλεπει ο Κυρ Παντελης μου λεει Ηλια αυτο ειναι καλυτερο απο την σκηνη,αλλα ειναι βαρυ μπορεις να το δεσεις στον κοτσαδορο και να το κρυψουμε πισω απο κανα πουρναρι και να το φιαξω εγω παλι πατεντα φωλια?
Συνεχιζεται..
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλως του λεω δεν εχω ομως κανα σχοινι η κατι τετοιο,θα φερω ενα απο το κτημα και το βραδυ θα το μεταφερω αυριο θα το εχεις οταν ερθεις εδω,αληθεια του λεω που ακριβως το θελεις(ητανε βαρυ το ρημαδι χοντρο ξυλο 100κιλα και θα ειχε,3 μετρα μακρυ).
Και τι μου λεει ο αθεοφοβος,ελα να σου δειξω παμε,περπαταμε και μου λεει προσεχε οταν θα το σερνεις και μου δειχνη το χωμα,τα βλεπεις αυτα?ναι του λεω μυρμηγκοφωλιες ειναι,βλεπεις τα τσοφλια επανω εξω απο την τρυπα?τα βλεπω του λεω,ειναι σιταρι μου λεει τα ταιζω και βγαζουν τα τσοφλια εξω,τι τα μυρμηγκια ταιζεις?ναι μου λεει απο μικρος το κανω.
Τρελλαθηκα,εχει πιστολι και ταιζει τα μυρμηγκια(το εχει με αδεια το πιστολι,σαν πρωην προεδρος ΚΤΕΛ)
Ενταξει του λεω θα προσεχω,εγω προσεχα,και κατω απο τα σχεδον τυφλα ματια του Εκτορα και της φουντουκας(καινουρια)και της μαυρουλας(καινουρια και αυτη μαυρο κοκερ οχι εντελως καθαροαιμο,αλλα με κομενη ουρα)μεταφεραμε το βραδυ με την γυναικα μου τον πανγκο εκει που ηθελε ο Κυρ Παντελης,και παρ ολο που ειχαμε λιγο χωρο δεν πατησαμε της μυρμηγκοφωλιες,παω σημερα 1 μερα αργοτερα δηλαδη,μας εκλεψαν και αυτην την φωλια,παιρνω τηλ τον Κυρ παντελη εκλαιγε στο τηλεφωνο,του καταπατησαν της μυρμηγκοφωλιες,για να κλεψουν τον πανγκο,πολλα εχουν γινει τα 2 χρονια που τον γνωρισα τα οποια επρεπε να ειχα γραψει νωριτερα,απο τωρα θα σας κραταω ενημερους και θα βαλω και φωτος απο τα σκυλια και τον Κυρ Παντελη.
 


alxdamos

Well-Known Member
20 Αυγούστου 2009
66
0
Athens
Είναι εμφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν τα αδέσποτα εκεί... αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να στηθεί καρτέρι κάποιο βράδυ? να πάτε κάτι "καινούριο" και να τη στήσετε το βράδυ..

στην τελική να βάλετε τον αλβανό από δίπλα με τα πρόβατα..
είναι κρίμα, τι να πώ...
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Τωρα εβαλε αλλο σχεδιο μπροστα,και θελει και αλλους πασσαλους,θα κανει κατι με σκετο ναυλον.
Για καρτερι το σκεφτηκα,αλλα εγω περναω 3-4 φορες την ημερα,ενας αλλος εκτροφεας φερμας περναει και αυτος 2-3,εχουμε και τους 2-3 τσομπανηδες,ο παππους ειναι εκει 2-3 ωρες,γαμω την γκαντεμια μου δεν εχουμε πετυχει κανεναν μεχρι τωρα,τιποτα κανενας δεν ειδε τιποτα.
Ζευγαρακια περνανε με αυτοκινητα,ειναι ενα μικρο αλσος πιο κατω,αυτα.
Ειναι κοντα σε δρομο,τα σκυλια δηλαδη ειναι 100 μετρα μεσα σε χωματοδρομο,δεν μενει κανεις εκει γυρω 2-3 χλμ.δεν ενοχλουν κανεναν,ουτε ειναι σκυλια που κυνηγανε αυτοκινητα,ο ανθρωπος παει εκι και περναει την ωρα του,ολα ειναι εμβολιασμενα.
Τι να πης στο τελος ετσι θα κανω θα κατσω καρτερι αλλα με την γκαντεμια που εχω δεν θα ερθει κανενας,να σκασω μερικα λαστιχα με την καραμπινα,εντελως προληπτικα :D:D:D
 




mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
εγω πιστευω οτι καποιος επιτηδες τα παιρνει τα πραγματα, απλως δεν θελει τα σκυλια εκει. Εξου και οι φολες , επιτηδες το κανει και μηπως ξαναριξει φολες. Οσο για τον κυριο Παντελη τη να πω καλος ανθρωπος με ευγενικα αισθηματα και οχι μονο κυνοφιλος αλλα φιλοζωος πραγματικος που μεχρι τα μικρα μυρμυγκακια ταιζει. χαιρομαι που υπαρχουν ακομα τετοιοι ανθρωποι δινουν κουραγιο σε εμας τους νεους οτι υπαρχουν ακομα Ανθρωποι!
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Καλά τα αγνά και φιλόζωα αισθήματα του κυρ-Παντελή, καλή και η καλή διάθεση που έχετε όλοι να βοηθήσετε, αλλά αποτέλεσμα έτσι δεν μπορεί να υπάρξει!

ΑΝ ο κυρ-Παντελής, κι ο κάθε κυρ Παντελής θέλει να κάνει κάτι για τα αδέσποτα καλό θα είνα να είνια οργανωμένο, να βρεθεί κάποιος χώρος, να περιφραχθεί, να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις που να προφυλάσουν σωστά τα σκυλιά, κι όχι παραπήγματα, να υπάρχει σωστή υγειονομική περίθαλψη, να στειρώνονται, κι όλα τα σχετικά....

Αλήθεια, τα σκυλιά που συγκντρώνονται εκεί στειρώνονται;

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα, μόνο να πηγαίνουν και να κλέβουν τα πράγματα μπορεί και να ρίχνουν φόλα στα αδέσποτα που μαζεύονται στην περιοχή....


Εστω ότι φυλάτε καραούλι εκεί, τι θα καταφέρετε;
Με ποιο δικαίωμα θα πείτε σε κάποιον που πάει να πάρει το πεταμένο τραπέζι από ένα ξέφραγο χωράφι, κάτι;

Τα κουμπούρια και οι πυροβολισμοί φυσικά δενείνια λύση!
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Στην Δραμα υπαρχει δημοτικο ασυλο,το οποιο παιρνει καθε χρονο 50.000 ευρω και εχει μερικα σκυλια,τα οποια δεν ζουν κατω απο καλες συνθηκες,το παιρνει μια εταιρια καθαρισμου σε δημοπρασια,αστα να πανε.
Στειρωσεις γινονται,και απο την φιλοζωικη,και απο αυτους.
Αλλα το προβλημα δεν λυνεται,συμφωνα με δικες μου εκτιμησεις υπαρχουν μεσα στην Δραμα περιπου 300-400 αδεσποτα,στην περιοχη χωματερης και γυρω γυρω αλλα 500,εχω παει και το τοπικο καναλι το Σταρ εκει και τα εδειξαν.
Οταν τα 100 κοπαδια εχουν 5-10 σκυλους απο τους οποιους γεννανε οι 5 απο 10 κουταβια και ζουνε τα 3χ100=300 κουταβια το εξαμηνο,αντε τωρα εσυ να κανεις ασυλο,δεν βαζω αυτους απο την πολη οι οποιοι τα πετανε εδω και εκει.
Οι σφαιρες δεν ειναι ισως λυση λες,αλλα μαλλον για τα σκυλια αυτες θα ειναι οι λυση στο τελος.
Ολα σχεδον ειναι αρρωστα,υπαρχουν οι κλλασικες περιοχες που ταιζουν οι φιλοζωικες οι οποιες εχουν και αντινομαρχη μελος,αλλα δεν κανει τιποτα παιρνει μονο ψηφους και δηθε μου ταχαμου.
Ο Κυρ Παντελης ειναι ανεξαρτητος,καταλαβε οτι οι περισσοτεροι απο τον φιλοζωικο ειναι λιγο πολυ βαρεμενοι(θα μου πεις αυτος ταιζει τα μυρμηγκια)αυτος εχει στυλ ο ανθρωπος και δεν θελει να μπη στα δικα τους καλουπια,βοηθαει οσο μπορει,δεν παρακαλαει τον καθενα,αφου δεν κανει κανενας τιποτα,αυτος κανει οτι περναει απο το χερι του,περναει την ωρα του και τα σκυλια τον αγαπανε.
Περιφραξη δεν μπορει να κανει ειναι δημοσιος χωρος.
 


merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
Στην Δραμα υπαρχει δημοτικο ασυλο,το οποιο παιρνει καθε χρονο 50.000 ευρω και εχει μερικα σκυλια,τα οποια δεν ζουν κατω απο καλες συνθηκες,το παιρνει μια εταιρια καθαρισμου σε δημοπρασια,αστα να πανε.
Στειρωσεις γινονται,και απο την φιλοζωικη,και απο αυτους.
Αλλα το προβλημα δεν λυνεται,συμφωνα με δικες μου εκτιμησεις υπαρχουν μεσα στην Δραμα περιπου 300-400 αδεσποτα,στην περιοχη χωματερης και γυρω γυρω αλλα 500,εχω παει και το τοπικο καναλι το Σταρ εκει και τα εδειξαν.
Οταν τα 100 κοπαδια εχουν 5-10 σκυλους απο τους οποιους γεννανε οι 5 απο 10 κουταβια και ζουνε τα 3χ100=300 κουταβια το εξαμηνο,αντε τωρα εσυ να κανεις ασυλο,δεν βαζω αυτους απο την πολη οι οποιοι τα πετανε εδω και εκει.
Οι σφαιρες δεν ειναι ισως λυση λες,αλλα μαλλον για τα σκυλια αυτες θα ειναι οι λυση στο τελος.
Ολα σχεδον ειναι αρρωστα,υπαρχουν οι κλλασικες περιοχες που ταιζουν οι φιλοζωικες οι οποιες εχουν και αντινομαρχη μελος,αλλα δεν κανει τιποτα παιρνει μονο ψηφους και δηθε μου ταχαμου.
Ο Κυρ Παντελης ειναι ανεξαρτητος,καταλαβε οτι οι περισσοτεροι απο τον φιλοζωικο ειναι λιγο πολυ βαρεμενοι(θα μου πεις αυτος ταιζει τα μυρμηγκια)αυτος εχει στυλ ο ανθρωπος και δεν θελει να μπη στα δικα τους καλουπια,βοηθαει οσο μπορει,δεν παρακαλαει τον καθενα,αφου δεν κανει κανενας τιποτα,αυτος κανει οτι περναει απο το χερι του,περναει την ωρα του και τα σκυλια τον αγαπανε.
Περιφραξη δεν μπορει να κανει ειναι δημοσιος χωρος.

να σε ενημερώσω οτί φέτος που έγινε ο διαγωνισμός ευτυχώς το συνεργείο πήρε πόδι και την θέσει του πήραν 4 κτηνίατροι της Δράμας. ελπίζω και εύχομαι τα λεφτά να πάνε στο άσυλο και όχι στης τσέπες τους
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αναστασια,δεν φτανουν τα 50.000 ευρω,εχεις δει την εγκατασταση?
Το προβλημα το γνωριζεις αφου ζεις εδω,στην αρχη τουλαχιστο πρεπει να πεσουν χρηματα,και οταν μπει το νερο στο αυλακι,τοτε ισως να φτανουν τα λεφτα,αλλα το προβλημα δεν λυνεται,ενταξει θα παρουν 50 σκυλια,και?
Θα στειρωσουν και αλλα 100-200 και?
οταν γεννιουνται τοσα πολλα,αφου τα ξερεις τα βλεπεις,απο τον ξηροποταμο που ειναι διπλα και υπαρχουν παρα πολλα κοπαδια,ισως 10.000 προβατα,ερχοντα 100δες σκυλια,ξερω κοπαδι που εχει και 25 σκυλια,αυτα ξερεις τι γεννανε?
Αστα να πανε,δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα εγω οταν πηγαινα στο δημοτικο ακουγα τα μεσανυχτα τις σφαιρες,μεσα στον δρομο τα σκοτωνε η ασφαλεια,και οταν την αλλη μερα πηγαιναμε στο σχολειο ηταν ολα τα πεζοδρομια γεματα σκοτωμενα σκυλια και μεσα στο αιμα,αυτος ειναι ο πολιτισμος μας,αλλα και σε αυτο μαλλον οι αμερικανοι φταινε:(:(:(
 


merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
Αναστασια,δεν φτανουν τα 50.000 ευρω,εχεις δει την εγκατασταση?
Το προβλημα το γνωριζεις αφου ζεις εδω,στην αρχη τουλαχιστο πρεπει να πεσουν χρηματα,και οταν μπει το νερο στο αυλακι,τοτε ισως να φτανουν τα λεφτα,αλλα το προβλημα δεν λυνεται,ενταξει θα παρουν 50 σκυλια,και?
Θα στειρωσουν και αλλα 100-200 και?
οταν γεννιουνται τοσα πολλα,αφου τα ξερεις τα βλεπεις,απο τον ξηροποταμο που ειναι διπλα και υπαρχουν παρα πολλα κοπαδια,ισως 10.000 προβατα,ερχοντα 100δες σκυλια,ξερω κοπαδι που εχει και 25 σκυλια,αυτα ξερεις τι γεννανε?
Αστα να πανε,δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα εγω οταν πηγαινα στο δημοτικο ακουγα τα μεσανυχτα τις σφαιρες,μεσα στον δρομο τα σκοτωνε η ασφαλεια,και οταν την αλλη μερα πηγαιναμε στο σχολειο ηταν ολα τα πεζοδρομια γεματα σκοτωμενα σκυλια και μεσα στο αιμα,αυτος ειναι ο πολιτισμος μας,αλλα και σε αυτο μαλλον οι αμερικανοι φταινε:(:(:(

δεν έχω πάει, έχω δει φώτο, ξέρω το τι γίνετε.
ευτυχώς υπάρχουν 5-10 άνθρωποι που προσπαθούν έστω και ο κάθε ένας με τον τρόπο του.
θάματα δεν γίνονταν αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε με αυτά τα χρήματα κάπως.

όσο για το γεγονός αυτό που ανέφερες με τους ασφαλίτες δεν το γνωρίζω.
βάλε φώτο του κυρ. Παντελή
για ποια περιοχή μιλάς Ηλία με τα περιστατικά ''κλοπής''
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Βγαινεις απο Δραμα για Σιψα,περνας την παλια Αμερικανικη βαση,και συνεχιζεις,στα περιπου 1,5 χλμ δεξια ειναι κατι σαν εισοδος με ξυλο,αν μπεις εκει ειναι σχετικα καλος χωματοδρομος παει προς πευκακια Καλυφυτου αν τα ξερεις,αν μπεις στον δρομο αυτο στα πρωτα 100 μετρα κοιτα δεξια αριστερα καπου εκει θα ειναι ο Εκτορας και τα μικρα,μπορει να τυχεις και τον παππου,τον Εκτορα αν τον δεις ισως φοβηθεις ειναι μεγαλος με κομενα αυτια και ουρα,αλλα ειναι ψυχουλα,μονο ο Κυρ Παντελης τον χαιδευει,εγω δεν τον αφηνω,αν και το θελω πολυ,πστευω οτι ειναι καλυτερα αν δεν εμπιστευεται ξενους,για το καλο του,κουναει ομως της ουρα σαν χαζος αν ακουσει το ονομα του,δεν βλεπει σχεδον καθολου.
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εκτορας παλιος τσομπανος και πανεμορφος σε προωρη συνταξη λογω τυφλωσης,και εξοριστος στο πουθενα,σκυλος χαμογελαστος και μαλλον καποιας ρατσας η οποια δεν ειναι των καιρων.
Κυρ Παντελης,συνταξιουχος,ανθρωπος χαμογελαστος,και αυτος ρατσας που θα ανακαλυφθει στο μελλον.
Φουντουκα,αγνωστης προελευσης,μαλλον κυνηγοσκυλο,ασπρη σαν την ελπιδα.
Μαυρουλα,την περασαν για κοκερακι και της εκοψαν την ουρα,δεν τους βγηκε καθαρο και την εγκατελειψαν,μαυρη σαν την μοιρα της,εχει ομως καποια ασπρα γκριζα στιγματα.
Αποικια μυρμηγκιων,εργατικοι και υπομονετικοι,ενας για ολους και ολοι για εναν,κοινωνια παραδειγμα.
Αυτους τους 4 τους ενωνουν πολλα,ο Κυρ Παντελης θελει να φροντιζει τα σκυλια και να εισπρατει αγαπη,τα σκυλια τροφη,περιποιηση,ιατρικη περιθαλψη,και εκδηλωση της ενφυτης αγαπης τους προς τους ανθρωπους,στην ουσια τα εχουν ολα.
Και κυριως ειναι ελευθεροι.


















 




kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να'ναι καλά ο άνθρωπος...... για τα σκυλιά δεν το συζητάω, το ένα πιο όμορφο απο τ'αλλο..... ελπίζω να ζήσουν υγιή κι ελεύθερα πολλά πολλά χρόνια.

Μια ερώτηση μόνο.... είναι στειρωμένα?
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ο Εκτορας οχι,τα μικρα θα τα κανει η φιλοζωικη,το προβλημα ειναι οτι απο περιπου τον 6 μηνα ζευγαρωνουν,για στειρωση ομως ειναι νωρις,δεν ξερω,θα ρωτησω τον παππου.
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ο Εκτορας οχι,τα μικρα θα τα κανει η φιλοζωικη,το προβλημα ειναι οτι απο περιπου τον 6 μηνα ζευγαρωνουν,για στειρωση ομως ειναι νωρις,δεν ξερω,θα ρωτησω τον παππου.
Κάνε κάτι να μην προκύψουν κουτάβια.... κρίμα θα είναι..... :( Τουλαχιστον στειρώστε τον Εκτορα καταρχήν.....

Η μαυρούλα φαινεται πιο μεγάλη... μονο έξι μηνών είναι?
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ο Κυρ Παντελης τα παιρνει μαζι του στο σπιτι οταν ερθει η ωρα,ναι δεν ειναι παραπανω,μεγαλωνουν ακομη,τα παιρνει τα μικρα ενα ενα και παει πιο ψηλα στο βουνο και κανει μπαρμπεκιου.
Το Εκτορα δυσκολο να τον βαλεις σε αυτοκινητο,δεν βλεπει και τρακαιρνει παντου,αλλα ετσι και αλλιως δεν υπαρχουν αλλα θυληκα τριγυρω.
 


Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
39
Πεντελη,Αθηνα
διαβαζω αυτην την ομορφη ιστορια,παρακολουθω τα σχολια και απλα δεν επεμβαινω...:D:)(ορισμενες φορες καλυτερα να μασας,παρα να μιλας...και δεν εχω προς το παρον να γραψω κατι...απλα απολαμβανω...)