Ο Λεύκανδρος ζητά βοήθεια!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Από mail που έλαβα για προώθηση:******

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Αφαιρέθηκαν οι αριθμοί λογαριασμών και οι λοιπές διευθύνσεις.Αν κάποιος θέλει να μάθει οτιδήποτε για το θέμα ας επικοινωνήσει με το συγραφέα του πόστ.

Το dogforum επειδή δεν έχει την δυνατότητα διασταύρωσεις ή μαντείας των καλών προθέσεων του οποιουδήποτε (ή ακόμα και των κακών) επιλέγει να μη δημοσιεύει παρόμοιου είδους κείμενα.

To θέμα θα αφαιρεθεί και για οποιοδήποτε σχόλιο είμαι διαθέσιμος να απαντήσω σε κάθε ενδιαφερόμενο με π.μ.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση...
admin

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
συγνωμη,για να καταλαβω...ο κτηνιατρος δεν τον εγχειριζει ΜΕΧΡΙ να παρει ζεστο το χρημα?
δηλαδη δεν γινεται να τα παρει μετα (η να μην τα παρει καθολου) :?:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και καλά κάνει

το έχουμε ξανασυζητήση αυτό

ρώτα και τον amango (νομίζω)

έχει προσωπική εμπειρία

αλλού πήγαινε η ερώτηση μου όμως

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι,νομιζω πως καταλαβα...εν ολιγοις οτι τα χρηματα αυτα θα μπορουσαν να ταισουν αλλα αδεσποτα κι αυτος -τελειωμενη περιπτωση-...ευτυχως που δεν παθαμε και τιποτα 8) καλα καταλαβα?

που το εχετε ξανασυζητησει?δωσε λινκ.
εντιτ..ασε,μην δωσεις,καταλαβα τι εννοεις.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ωωωω! πολυ χαιρομαι :lol:
ωραια,θα μου πεις τωρα τι εννοεις να τελειωνουμε? γιατι να μαντευω και να σε παρεξηγω? 8)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Παρακαλώ για λόγους αξιοπιστίας του forum ΠΡΟΤΕΙΝΩ να σβηστεί η αγγελία, επειδή ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ... και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν ισχύουν αυτά που λέγονται ...

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
η δευτερα ειναι κοντα μακη για ολους μας... ας κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε, και μπορουμε σιγουρα γιατι εχουμε μεγαλες καρδιες εσω μεσα. καλο σκ σε ολους

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγω,να ρωτησω ξανα για ποιο λογο δεν εγχειριζεται ο σκυλος? :lol: δεν εχουν ανοιξει οι τραπεζες?οεο....

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
οποιος ειναι τοσο δυσπιστος ας μην κανει ποτε τιποτα για να βοηθησει! δεν λεω πως δεν υπαρχουν απατεωνες, αλλα ας μην το γενικευσουμε κι ολας! οι αλλοι ειμαστε ελευθεροι να διαλεξουμε, εστω και να ρισκαρουμε για 20 ευρω.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
(δεν θα μιλησω,δεν θα μιλησω,δεν θα μιλησω!!! οχι,δεν θα μιλησω!)

:lol:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Δεν διαφωνώ όταν δεν μπορεί να ελεγχθεί η πηγή να σβήνεται μια έκκληση για βοήθεια.

Η συγκεκριμένη αγγελία όμως έχει δημοσιευτεί και σε άλλο forum από μέλος του σωματείου, το οποίο πιστεύω ότι έχει αποδείξει πολλές φορές τι κάνει.

Θεωρώντας κατά συνέπεια την πηγή έγκυρη, γιατί να σβηστεί?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Καταλαβαίνω, αλλά δεν μιλούσα έτσι και αλλιώς για την Κλειάννα.

Διάβασα τους κανονισμούς και δεν κατάλαβα ότι το απαγορεύει, όταν η πηγή είναι έγκυρη (ή θεωρείται εμπορικό?). Στο κάτω κάτω, δεν το δημοσίευσε το ίδιο το σωματείο.

Θέλεις να σου στείλω με pm το link που το διάβασα, για να αποφασίσετε οι διαχειριστές τι να κάνετε?

Και φυσικά μπορείς να πεις όχι σε οποιοδήποτε ιδιώτη, ακόμα και αν λέει αλήθεια, αυτό κάνετε ως διαχειριστές. Αλλά τώρα μιλάμε για σωματείο, το οποίο πιστεύω διαφοροποιεί την κατάσταση.

Denis, sorry δε το λέω σαν υπόδειξη του τι να κάνετε, απλώς εάν δεν είναι αντίθετο με τους κανονισμούς, ίσως να αξίζει να το σκεφτείτε. :oops: :oops: :oops:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
επείδή βλέπω την διαχείριση (πλην denis) να μην πέρνει θέση

γνωρίζω 50 ζωωοφιλικές που χρειάζοντε οικονομική βοήθεια.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

αν όχι

ποιοί μπορούν και γιατί??????

γιατί στο παρελθόν σε ανάλογη αγγελία ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ έγιναν συστάσεις προς το μέλλον ΚΑΙ ζητήθηκε από τα μέλη να είναι επιφυλακτικά προς όσους ζητούν χρήματα και εδώ δεν έχει γίνει τίποτα

περί δευτέρων και τρίτων ασχολίαστα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ θα θυμίσω μια πρόσφατη αγγελία που έγιναν συστάσεις και ζητήθηκε από τα μέλη να είναι επιφυλακτικά.
Αναφέρομαι στο θεμα Σιωκου, το οποίο εγώ το έθιξα στη διαχείριση, εγώ το έψαξα, εγώ εκτέθηκα, εγώ συκοφαντήθηκα, εγώ βρέθηκα υπόλογη, στεναχωρήθηκα, συγχύσθηκα, εγώ απειλήθηκα με αγωγές και μηνύσεις.
Αρκετά λοιπόν!

Εάν κάποιος θέλει να διασταυρώσει στοιχεία, να κάνει έρευνα και σταυροφορία ενημέρωσης ας το κάνει.
Εάν κάποιος πιστεύει πως ο Admin θα πρέπει να παρέμβει, ας επικοινωνήσει μαζί του.
Εάν κάποιος θέλει να δώσει λεφτά ας το κάνει.

Status
Κλειδωμένο θέμα