Φατσουλα μου ομορφη *agapoylas* Αυτες οι 2 με τρελενουν.
χαχαχα...οταν θα τον μαθεις να ξεσκονιζει ραφια με την φουντωτη ουρα του....τοτε θα σκεφτω σοβαρα την ανταλλαγη!Ανταλλάζουμε??
Άντε και την επόμενη φορά να μην κάνει τσαχπινιές, να κάτσει για χαδάκια το παλιόσκυλο!![]()
Αμέ! Επίσης, να πω ότι το μωρό πήρε παράδειγμα από την καλή Ροτούλα και δεν έκανε σαν μανιακός με τις γάτες, τσίναγε λίγο αλλά τον ξεκόλλαγα πολύ πιο εύκολα.
Εννοείται ότι όλα αυτά τα κάναμε με τη συγκατάθεση και την καθοδήγηση του εκπαιδευτή μας και δεν τα κατέβασα από το κεφάλι μου ούτε κάνω πειράματα με το στριμάδι από μόνη μου!
Μη μου χαλάς το θέμα του μωρού με τα οφ-τοπικς!!!off-topic--> αυτη την μικρη γραμματοσειρα απο που την φτιαχνεις ????
Πραγματικά ένιωσα την ανάγκη να το γράψω κάπου και αυτό, δεν ξέρεις ποτέ ποιός παίρνει ιδέες από πούΑυτο ειναι εντελώς "μην το επιχειρησετε σπιτι σας" όπως εχουν σε διαφορες εκπομπες με κασκαντέρ
Παντως ο μικρός σου δειχνει διαρκώς σημάδια βελτιωσης και σε αυτό εχεις τερααααστιο μερίδιο και εσύ!!!!
Σε αυτο θα συμφωνησω με την γκελυ...οι προσπαθειες σου ξεκινανε να αποδιδουν και μαλιστα ολοενα και καλυτερα!Παντως ο μικρός σου δειχνει διαρκώς σημάδια βελτιωσης και σε αυτό εχεις τερααααστιο μερίδιο και εσύ!!!!
Πως τα κόλλησες αυτά, στην ίδια πρόταση βρε Δάφνη;Δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη εξέλιξη προς το καλύτερο, αλλά γενικά έχει βελτιωθεί απίστευτα το παλιοτέρας![]()