Ο Μάρλεϋ κι εμείς

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Φατσουλα μου ομορφη *agapoylas* Αυτες οι 2 με τρελενουν.
Ευχομαι συντομα να εχεις κι αλλη θετικη προοδο.
Οσο για την ουρα ουτε εγω εχω δει αλλη παρομοια ουρα. Α ρε Μαρλευ...ενας μεγαλος μπελας :p

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Εγώ θέλω την ουρά για ξεσκονιστήρι χαχαχα Από τρίχα πως τα πάτε στο σπίτι; Είναι ένας κούκλος πάντως!! Να τον χαίρεσαι :D

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! :D

Την τρίχα πλέον εγώ την έχω πάρει απόφαση, γενικά κυκλοφορούν τούφες στα πατώματα και τα πάντα όλα είναι καλυμμένα με λεπτές λεπτές κατσαρές τριχούλες (γέα), αλλά είναι θέμα συνήθειας (και καλού σκουπίσματος και ξετριχιάσματος). Δυστυχώς δεν έχω αποφασίσει να τις μαζεύω σε σακούλες, έναν καναπέ θα τον είχα γεμίσει όσο να πεις, εκτός από το παλτό της HollywoodBrn!

Αχ αυτό το αγόρι, το καμαρώνω τόσο! :mrgreen: :mrgreen:

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Ενταξει το μουτρο ειναι απλα υπεροχο..και το λεω εχωντας δει και απο κοντα τον μουργακο! Ειναι σπανιζουσα προσωπικοτητα ο ατιμος! :D

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Ανταλλάζουμε?? :p

Άντε και την επόμενη φορά να μην κάνει τσαχπινιές, να κάτσει για χαδάκια το παλιόσκυλο! :)
χαχαχα...οταν θα τον μαθεις να ξεσκονιζει ραφια με την φουντωτη ουρα του....τοτε θα σκεφτω σοβαρα την ανταλλαγη!
οσο για τις τσαχπινιες...στην επομενη βολτα μας...να γινεις πιο τολμηρη...οχι σου γυρισε το κεφαλι...και ειπες..εε αστο δεν θελει...! Αν επεμενες λιγο....θα ηταν ενα succes story! :xD:

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Όλα θα γίνουν, ας είναι και σιγά σιγά...

Να πούμε και για το κοινό που δεν γνωρίζει, πήγα το καλό μου το σκυλάκι βόλτα παρέα με το αιμοβόρο τέρας του Giannis_Rottie και... όλα καλά! Δεν μας έφαγε η Ρότυ, αυτό το άγριο κακό ροτ!

(δηλαδή, ο παλιοΜάρλεϋ καλούτσικα τα πήγε, στον Γιάννη δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αλλά περπάταγε μια χαρά ακόμα και κολλητά δίπλα του, και με τη Ρότυ τα πήγε έτσι κι έτσι, στράβωσε το θέμα λίγο στο τέλος όταν πήγε να του μυρίσει το τσουτσούνι :-k...)

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Ηταν πολυ καλος στην βολτα ο μπουλουκος! Η αδιαφορια προς τα μενα...ηταν εκδηλη αλλα το μαυροσκυλο του τραβηξε το ενδιαφερον!!!! Ειδες μετα απο ωρα κοιταζε αν παρναμε την διασταυρωση μαζι σας η ξεμειναμε πισω!!! Νομιζω οτι ο μουργος εκανε μια καλη αρχη με το τερατακι μου!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Αμέ! Επίσης, να πω ότι το μωρό πήρε παράδειγμα από την καλή Ροτούλα και δεν έκανε σαν μανιακός με τις γάτες, τσίναγε λίγο αλλά τον ξεκόλλαγα πολύ πιο εύκολα.

Εννοείται ότι όλα αυτά τα κάναμε με τη συγκατάθεση και την καθοδήγηση του εκπαιδευτή μας και δεν τα κατέβασα από το κεφάλι μου ούτε κάνω πειράματα με το στριμάδι από μόνη μου! :rolleyes:

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αμέ! Επίσης, να πω ότι το μωρό πήρε παράδειγμα από την καλή Ροτούλα και δεν έκανε σαν μανιακός με τις γάτες, τσίναγε λίγο αλλά τον ξεκόλλαγα πολύ πιο εύκολα.

Εννοείται ότι όλα αυτά τα κάναμε με τη συγκατάθεση και την καθοδήγηση του εκπαιδευτή μας και δεν τα κατέβασα από το κεφάλι μου ούτε κάνω πειράματα με το στριμάδι από μόνη μου! :rolleyes:

Αυτο ειναι εντελώς "μην το επιχειρησετε σπιτι σας" όπως εχουν σε διαφορες εκπομπες με κασκαντέρ :p

Παντως ο μικρός σου δειχνει διαρκώς σημάδια βελτιωσης και σε αυτό εχεις τερααααστιο μερίδιο και εσύ!!!!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Αυτο ειναι εντελώς "μην το επιχειρησετε σπιτι σας" όπως εχουν σε διαφορες εκπομπες με κασκαντέρ :p

Παντως ο μικρός σου δειχνει διαρκώς σημάδια βελτιωσης και σε αυτό εχεις τερααααστιο μερίδιο και εσύ!!!!
Πραγματικά ένιωσα την ανάγκη να το γράψω κάπου και αυτό, δεν ξέρεις ποτέ ποιός παίρνει ιδέες από πού :rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ! Είναι και που το αγόρι είναι πολύ πιο καλό αγόρι από αυτό που νόμιζα (αλλά εντάξει, όχι και τόσο καλό πια) Είναι και που τον αγαπώ, αλλά να μη βγει πολύ παραέξω γιατί είμαι η αυστηρή της υπόθεσης, μη χάσουμε το πρεστίζ μας...

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Σε αυτο θα συμφωνησω με την γκελυ...οι προσπαθειες σου ξεκινανε να αποδιδουν και μαλιστα ολοενα και καλυτερα!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Καλός μωρέ είναι ο βλάκας μου :)
Είναι πολύ παλιόσκυλο στη βόλτα τους τελευταίους μήνες και θα τον γδάρω όπου να' ναι, αλλά κατά τ'άλλα καλούλης είναι ο γλυκούλης μου. Όπως πάντα, όλο σκανταλιές και όλο τσαχπινιές και όλο αγάπες θέλει και όλο γκρινιάζει και όλο τρίβεται σαν γατούλης και όλο κάτι βρίσκω μασημένο.
Δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη εξέλιξη προς το καλύτερο, αλλά γενικά έχει βελτιωθεί απίστευτα το παλιοτέρας :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη εξέλιξη προς το καλύτερο, αλλά γενικά έχει βελτιωθεί απίστευτα το παλιοτέρας :D
Πως τα κόλλησες αυτά, στην ίδια πρόταση βρε Δάφνη; :rolleyes: