D
Deleted member 14614
Guest
Όχι και ευθέως! Πλαγίως σας λέω!Τι είναι αυτά που υπονοείτε, κύριε Ρικ? Με λέτε ευθέως γρουσούζα?!
Μα αφού λέμε είχαμε τύχη βουνό, ο μόνος που μάτωσε ήμουν εγώ! :cuniaoo:
Όχι και ευθέως! Πλαγίως σας λέω!Τι είναι αυτά που υπονοείτε, κύριε Ρικ? Με λέτε ευθέως γρουσούζα?!
Μα αφού λέμε είχαμε τύχη βουνό, ο μόνος που μάτωσε ήμουν εγώ! :cuniaoo:
Χαχαχαχ έλα θα χαλαρώσεις κι εσύ μαζί του σιγά σιγά. Μπράβο Μαρλευ φάτσα!Το συμπέρασμά μας, οικογενειακώς, είναι πως ο σκύλος καλά το πάει το θέμα, η μαμά είναι αυτή που έχει τα σοβαρά ψυχολογικά...![]()
με δίποδιτσα αντι για ποδίτσα, δεν σου κάνει????εχμμμ...ασε θα απέχω εγώ για λιγο ακόμα χαχαχαχ
όταν τον δώ να ψήνει κουλουράκια με ποδίτσα το ξανασυζητάμε![]()
Αυτο το σκεφτηκα κι εγω, οτι ισως ηταν ετσι επειδη βγηκε βολτα με τον μπαμπα της.Λυπάμαι που θα χαλάσω την χαρά σας και θα σας γειώσω αλλά και ο Τζιμάκος με άλλον χειριστή είναι άλλος σκύλος. :/
Αυτό ακριβώς έχω πει κι εγώ, είναι θεαματικά μεγάλες οι διαφορές όταν βγαίνει με μένα σε σχέση με τον μπαμπά μου ή την αδερφή μου. Έχω αντιληφθεί, κιόλας, ότι σχεδόν πάντα η βαβούρα ξεκινάει όταν πω "ωχ" (ή κάτι σχετικό τέλος πάντων).
Τουλάχιστον, για μένα είναι πολύ θετικό ότι ο σκύλος είναι πιο οκ από όσο νόμιζα, κι ας έχω εγώ το πρόβλημα. Πιο εύκολα φτιάχνω εμένα, νομίζω, παρά τον σκύλο.
Θέλω να πιστεύω ότι μετά από πολλές πολλές απροβλημάτιστες βόλτες θα μπορέσω επιτέλους να την απολαύσω κι εγώ (γιατί δυστυχώς ακόμα είναι το καθημερινό ζόρι και άγχος :| )
Κυβέλη, τόσον καιρό ακόμα και δεν έχεις δει βελτίωση?
Νομίζεις. Εγώ δε με έχω φτιάξει. Το παλεύουμε, με βοηθάει κι ο Άρης, με επιβραβεύει σε κάθε καλή μου αντίδραση :x:Πιο εύκολα φτιάχνω εμένα, νομίζω, παρά τον σκύλο.
Αν σου πω ότι περνάμε φάσεις θα με πιστέψεις;Κυβέλη, τόσον καιρό ακόμα και δεν έχεις δει βελτίωση?
Βρε Κυβέλη, για πες -και συγνώμη αν το έχεις ξαναπεί και δεν το έχω προσέξει- συμβαίνουν σκηνικά σε σένα που δεν συμβαίνουν όταν τον βγάζει άλλος υπό τις ίδιες συνθήκες? Θα έρχεται, για παράδειγμα, κάποιος άντρας προς το μέρος σας και με σένα θα κάνει τα δικά του ενώ με άλλον χειριστή στην ίδια περίπτωση θα είναι αδιάφορος?Αν σου πω ότι περνάμε φάσεις θα με πιστέψεις;
Οι πιο απολαυστικές βόλτες είναι τον Αύγουστο που οι δρόμοι είναι ήσυχοι και είναι ήρεμος, αλλά γενικά ουσιαςτική βελτίωση δεν έχω δει..
Συνέχεια. Περνάνε από κήπο με γ.π. Που μισιούνται και ούτε καν του γαυγίζει, με εμένα χαλάει ο κόσμος. Το ίδιο με ανθρώπους. Δεν κάνει ποτέ να ορμήσει με τον άντρα μου. Μόνο με εμένα..Βρε Κυβέλη, για πες -και συγνώμη αν το έχεις ξαναπεί και δεν το έχω προσέξει- συμβαίνουν σκηνικά σε σένα που δεν συμβαίνουν όταν τον βγάζει άλλος υπό τις ίδιες συνθήκες? Θα έρχεται, για παράδειγμα, κάποιος άντρας προς το μέρος σας και με σένα θα κάνει τα δικά του ενώ με άλλον χειριστή στην ίδια περίπτωση θα είναι αδιάφορος?
Είσαι προστατευόμενο μέλος κι εσύ :-\"Δεν κάνει ποτέ να ορμήσει με τον άντρα μου. Μόνο με εμένα..