Ο μικρός Ζήκος...(μια μικρή ιστορία...)

The_Apostolos

Active Member
28 Νοεμβρίου 2012
29
0
θεία υπάρχει στην πραγματικότητα. Όλη η ιστορία εκτός των δύο ονομάτων είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Η Θεία ξέρει την πάσα αλήθεια και περιμένει να παραλάβει το κουταβάκι της το Σάββατο. (Άλλο κουταβάκι. Αδερφάκι του Ζήκου).

Ζητώ συγγνώμη εαν σας μπέρδεψα.

(Έχεις δίκιο για τον γραπτό λόγο... ευτυχώς όμως τις περισσότερες φορές δίνει λύση στην εξωτερίκευση συναισθημάτων και σκέψεων εαν και τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να αγγίξει ούτε στο ελάχιστο το βαθμό και το βάθος των συναισθημάτων αυτών. Απλά τα περιγράφει.)

Last edited:

The_Apostolos

Active Member
28 Νοεμβρίου 2012
29
0
Μόλις τώρα μίλησα με την γιατρό. Τα πράγματα δεν είναι καλά.
Παρόλο που δεν έχει ξανακάνει διάρροια ή εμμετό, ο πανέμορφος Ζήκος είναι εξαντλημένος και ας βρίσκεται από εχθές στον ορό.

Η γιατρός μου είπε ότι περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων αλλά είναι σχεδόν σίγουρη ότι είναι Μόρβα!!! Ο Ζηκάκος έχει γείρει το κεφαλάκι του και είναι κατατονικός.

Φάνηκε αρκετά απαισιόδοξη και μου είπε ότι θα προχωρήσει σε πιο ισχυρεί θεραπεία αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα.

Απλά δεν ξέρει ότι ο Ζήκος είναι Ωραίος!!!! Ο Ζήκος ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Απόστολε, αν ο σκυλάκος έχει όντως μόρβα, η γιατρός έχει δίκιο, είναι πολύ σοβαρή και πολύ συχνά θανατηφόρα ασθένεια.
Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρει να το ξεπεράσει, αλλά να ξέρεις ότι θα χρειαστεί καιρός, πάρα πολλά φάρμακα και δύναμη από τον μικρούλη σας.
Η γιατρός σας το λέει για να είστε προετοιμασμένοι.

The_Apostolos

Active Member
28 Νοεμβρίου 2012
29
0
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Τώρα μίλαγα πάλι με την γιατρό. Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα τι έχει. Αυτά τα συμπτώματα λέει τα κάνει και η Μόρβα και ο Τύφος. Πέρα από τον ορό του έχει βάλει και θερμοφορα και μου είπε ότι χρειάστηκε να του κάνει και ατροπίνη. Το έχει ήρεμο τουλάχιστον ο λεβέντης ο Ζήκος να μην πονάει.

Με προετοίμασε για τα χειρότερα αλλά μου άρεσε που την άκουσα αποφασισμένη να τον σώσουμε. Το μόνο που είπε ήταν ότι εαν αποδειχθεί Μόρβα θέλει πολύ παρακολούθηση για να μην του αφήσει σημάδια (επιληπτικές κρίσεις).
Απλά της ξεκαθάρισα ότι να κάνει ότι είναι καλύτερο για τον Ζήκο. Να μην πονάει, να μην ταλαιπωρήται. Όσο και να κοστίζει οποιαδήποτε θεραπεία δεν με απασχολεί. Ακόμα και στα χειρότερα είναι καλύτερα νο πονέσουμε εμείς (δεν θέλω να το σκέφτομαι) παρά ο Ζήκος.
Το παλεύει ο άτιμος. Το παλεύει σκληρά. Μακάρι ο Θεούλης να βάλει το χέρι του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Το εύχομαι ολόψυχα. Τον Ζήκο τον περιμένει μια όμορφη ζωή μαζί σας οπότε πρέπει να τα καταφέρει. :) Ελπίζω να μην είναι μόρβα.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν λες στην θεία να πάρει από αλλού κουτάβι.

Τι θεραπεία του κάνει; Πάντως αν είναι μορβα και την γλυτώσει, πολύ πιθανόν να του παραμένει κάποιο πρόβλημα νευρικής φύσης.

The_Apostolos

Active Member
28 Νοεμβρίου 2012
29
0
Τώρα με την θεία θα δούμε.

Δεν ξέρω τι ακριβώς θεραπεία του κάνει. Μακάρι να μην είναι Μόρβα... μακάρι...

@Aunt Mary Κάνε μια έρευνα στο google (δεν ξέρω εαν επιτρέπεται να ποστάρω link εαν και κάπου έπεσε στην αντίληψή μου μέσα στο forum). Θα πάθεις πλάκα... πολύ άσχημα πράματα ρε παιδί μου. Πολύ!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Πολύ άσχημα φίλε Τύχη...πολύ άσχημα...γι'αυτό παλεύουμε με νύχια και με δόντια, να μην συμβαίνουν. Στο ελάχιστο δηλαδή, που περνάει από το χέρι μας. Στο...ποιόν επιβραβεύουμε, για την κατάληξη αυτών των δύστυχων ψυχών.

Ποτέ σκύλο απο pet shop.
Ποτέ σκύλο απο γέννα ιδιώτη [θα χρησιμοποιούσα κανονικά άλλη λέξη στην θέση του "ιδιώτη", αλλά αυτή την φορά θα κάνω μια εξαίρεση]

Σκύλο ΜΟΝΟ, από σοβαρό και ηθικό και σωστό εκτροφέα. Δύσκολο να τον πετύχεις. Αλλά αξίζει τον κόπο. Για ζωές μιλάμε. Τόσο ανήμπορες και εύθραυστες, όσο ο Ζηκούλης. Που κρέμονται από μια τόση δα κλωστίτσα.

Μακάρι όμως να τα καταφέρει ο μικρούλης, και όλα αυτά τα ξανασυζητάμε και αργότερα.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
να ρωτήσω κάτι, τι εμβόλιο του έκανε ο κτηνίατρος στην πρώτη επίσκεψη και σε τι ηλικία?

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Καλή τυχη στον Ζηκο. Τόση θετική ενέργεια του στέλνουμε :)

Εστάλη από τον γαλαξία τον δυο

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Παρακολουθω το θεμα σου με αγωνια και ευχομαι στο κουταβι να το ξεπερασει και να γινει καλα.

Αλλα να σου πω και κατι αλλο....??
Δεν νομιζω οτι καταλαβες πολλα απο αυτη την εμπειρια σου,γιατι πας να κανεις παλι το ιδιο λαθος και να παρεις και αλλο κουταβι με τον ιδιο τροπο.
Το κουταβι σου ειναι αρρωστο γιατι ηταν απο την αρχη που στο δωσανε,δεν αρρωστησε μετα.
Σκεωου λοιπον που εχουν αυτα τα αμοιρα κουταβια και πως ζουν,και οσο υπαρχουν ανθρωποι να τα αγοραζουν τοσο θα γεννιουνται και αλλα που θα περνανε τα ιδια.

Μεσα απο την ψυχη ευχομαι το καλυτερο για τον μικρουλη Ζηκο.

The_Apostolos

Active Member
28 Νοεμβρίου 2012
29
0
Το σκυλάκι γεννήθηκε 04.10.2012
Το εμβόλιο Nobivac Parvo-C το έκανε 08.11.2012

@flygirl
Μάλλον δικό μου λάθος. Δεν διευκρίνησα μερικά πράγματα για τον τρόπο απόκτησης του Ζήκου.
Ο κυριούλης που λέω είναι προσωπικός μου φίλος πολλά χρόνια. Δεν έχει καμία σχέση με εκτροφεία, εισαγωγές pet shop και τα λοιπά. Ούτε πουλάει κουτάβια.
Απλά επειδή έχει γνώση αλλά πάνω από όλα αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας, τον ρώτησα τι κουτάβι να πάρω στην θεία. Αυτός λοιπόν μου είπε ότι φιλικό του ζευγάρι έχει μικρούλια τα πομεράνιαν αυτά και δίπλα του η φίλη του Γιορκσάιρ. Εαν μου έκανε κάτι από αυτά μπορούσε να μας το δώσουν (ΔΩΡΕΑΝ).
Έτσι λοιπόν αφού δείξαμε στην θεία μέσω email και της δώσαμε τα χαρακτηριστικά της κάθε φυλής μας είπε ότι ήθελε το πομεράνιαν. Η Ιστορία γνωστή από εδώ και πέρα.

Όταν του είπα το τι έπαθε ο Ζήκος αμέως ειδοποίησε τους ανθρώπους που έχουν τους γονείς. Πήγαν κτηνίατρο στο σπίτι τους και βρήκαν ότι τα κουτάβια είναι υγιέστατα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Το "ΔΩΡΕΑΝ" φίλε μου, δεν έχει να κάνει.
Είναι μεγάλη η συζήτηση, του πόσο λάθος ειναι όλο αυτό και καθημερινά επαναλαμβανόμενη στο φόρουμ, αλλά για την ψυχολογία την δική σας, καλύτερα να το αφήσουμε για την ώρα.

Αν ο μικρούλης τα καταφέρει πρώτα ο Θεός, εδώ είμαστε και θα τα πούμε, αναλυτικά.

Και ελπίζουμε και μετά απ'όλο αυτό που περνάτε, ότι θα συμφωνήσεις μαζί μας.

The_Apostolos

Active Member
28 Νοεμβρίου 2012
29
0
Συμφωνό απόλυτα μαζί σου. Το δωρεάν πηγαίνει στο απλούστατο ότι ο φίλος δεν είχε κάποιο κέρδος από όλα αυτά και ως εκεί.

Αλλά συμπάθαμε, δεν με απασχολούν στην παρούσα όλα αυτά (εξάλλου το αναφέρεις και εσύ αυτό και σε ευχαριστώ που το σέβεσαι), αυτό που με ενδιαφέρει είναι η υγεία του Ζήκου.

Μίλησα πάλι με την γιατρό. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Είναι μάλλον τύφος (εαν και το κεφαλάκι του δεν έχει επανέλθει) και ο Ζήκος λέει πονάει φοβερά.

Δεν ξέρω φεύγω κατευθείαν τώρα για τον γιατρό γιατί αυτή μου λέει ότι ίσως πρέπει να τον "κοιμήσουμε"...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αλλά συμπάθαμε, δεν με απασχολούν στην παρούσα όλα αυτά (εξάλλου το αναφέρεις και εσύ αυτό και σε ευχαριστώ που το σέβεσαι), αυτό που με ενδιαφέρει είναι η υγεία του Ζήκου.
Εμας πάλι που έχουμε δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται, μας ενδιαφέρουν και οι άλλοι "Ζήκοι" που υποφέρουν, εκτός από το δικό σου, λόγω δικής μας άγνοιας (στην καλύτερη), ή ανευθυνότητας (στη χειροτερη περίπτωση). Θα μας επιτρέψεις λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε το θέμα του Ζήκου για να ενημερώσουμε και όποιον τυχόν διαβάζει και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο λάθος.

Περαστικά στο μικρουλάκι, αυτό εξυπακούεται.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
οταν εμβολιάζουμε ενα κουτάβι που κουβαλάει ήδη τον ιό τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γιατί πεφτει το ανοσοποιητικό του και εμφανίζεται η ασθένεια, γι αυτό πριν εμβολιάσουμε ενα κουτάβι και μάλιστα τόσο μικρό πρέπει να είμαστε σίγουροι οτι είναι υγιές.