Ο οίστρος στις σκύλες

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
48
THESSALONIKH
www.facebook.com
Καλησπέρα.Είχα και γω θηλυκό κάποτε αλλά στην αυλή μου και τώρα που έχω μικρόσωμο μέσα στο σπίτι προβληματίστηκα κάπως όταν κατάλαβα ότι έγινε γυναίκα η μικρή μου:p:pκαι απ'ότι διάβασα εδώ τελικά καλά έκανα και της έβαλα βρακάκι κι εγώ:D.Εχω όμως κάποιες απορίες παιδιά και θα ήθελα βοήθεια άν μπορείτε.Πόσες μέρες λοιπόν θα έχει αίμα:confused:και άν την ζευγαρώσω πότε να την ζευγαρώσω:confused:Τώρα είναι η 4η μέρα της.Αν λοιπόν την ζευγαρώσω θα πρέπει να είναι ο αρσενικός κάπου 1 εβδομάδα μαζί της άν δεν κάνω λάθος,αλλά θα πρέπει να τον έχω εγώ στο σπίτι;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Λοιπον, ξεκινησε με το καλο η περιοδος της Ηρας.
Εχω δυο προβληματα και αντιστοιχες ερωτησεις.

Το ένα είναι ότι παντα την παιρνω μαζι μου οπου παω και έτσι εχει μαθει.
Εννοειται ότι πλεον δεν θα καθεται ουτε ένα λεπτο εξω στον κηπο του γραφειου και θα είναι συνεχεια δίπλα μου ή στο σπιτι.

Για το σπιτι δεν μας πολυενδιφερει αν λερωνει το πατωμα, αφου ετσι κι αλλιως δεν ανεβαινει στα επιπλα.

Στο γραφειο τι μπορω να κανω για να μην το λερωνω? Να βαλω κανενα χαλάκι?
Αποκλειεται να βαλω βράκα στον κακο μαυρο λυκο και να χαλασω το ίματζ μας!!! :paja1::p

Επισης, στη βολτα με λουρι το βραδυ στην πολη, θα αρχισουν να μας ακολουθανε τα αρσενικα αδεσποτα και δεν μου αρεσει να τα διωχνω. Τι να κανω?

Τη μερα την παω ελευθερη σε περιφραγμενη έκταση (τελεια και ψηλη περιφραξη) και δεν υπαρχει θεμα.

ΥΓ. Βεβαια υπαρχουν και μαυρες βράκες ...αλλά πού θα την βαλουμε αυτη την ουράκλα ??

Last edited:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
βαλτης ταμπον !χαχαχα:D (αληθεια, στα σκυλια, γιατι δεν φοραμε ταμπον?)
το βραδυ, δεν θα την βγαζεις καλη βολτα..ισα για ενα κατουρηματακι και πισω στο σπιτι.
εγω ετσι εκανα παντως.
στο γραφειο, εφοσον θα ειναι δεμενη κοντα σου και δεν θα περιφερεται, δεν θα λερωνει ιδιαιτερα..μερικες σταγονες θα ειναι, που θα τις ...σφουγγαριζει μονη της:p
η δικια μου (και να ηθελα παντως, που σιγα μην ηθελα) δεν υπηρχε περιπτωση να ανεχτει βρακα :maria:θα με επαιρνε ο διαολος !χααχαχχα...
αν η δικη σου την αντεχει, βαζε της στο γραφειο τουλαχιστον.
εγω με το θεμα της μυρωδιας θα ανησυχουσα εαν ημουν σε ξενο και κλειστο χωρο, οχι με τις σταγονιτσες;)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γαλαζια, τα σκυλια δεν φορανε ταμπον γιατι πολύ απλα θα τραβανε το κορδονακι με τα δοντια τους και θα το βγαζουν! :p

Το καλο είναι πως ολη την εβδομαδα που ερχεται, η συναδερφος με την οποια μοιραζομαστε το γραφειο θα λειπει με αδεια, οπότε την μυρωδια θα την εχω μονο εγω.

Οι επισκεπτες είναι άλλο θεμα. Θα καθονται αναγκαστικα λιγο και δεν θα με πρηζουν :D;)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σχετικά με τον φοβο να μας ακολουθουνε αδεσποτα αρσενικα στη βολτα.

Προχθες δεν συναντησαμε κανενα. Ειπα θα ετυχε.
Χθες μονο ένα γνωστο μας ιδιαιτερα φοβικο θυληκο από πολύ μακρια. Οπότε καναμε κανονικα την καθιερωμενη μεγαλη βραδυνη μας βολτα.

Κατι συνεβει, δεν μπορει. Ή πηγαν αλλου και αφησαν την μεγαλη πλατεια (ενταξει αλλά και τους δρομους?), ή ξεκινησε παλι καποια νεα μυστικη επιχειρηση εκκαθάρισης.

Λυπηθηκα ιδιαιτερα, πρωτον γιατι είναι όλα αξιαγαπητα και φιλικοτατα αν και φοβισμενα, δευτερον γιατι είναι η μονη σκυλίσια παρεα της Ηρας (εκτος της Ζηνας φυσικα) και τριτον γιατι μας βοηθουσανε πολύ στην εκπαιδευση στην πλατεια.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι, καλα..επαναπαυσου εσυ και βγαζε την μεγαλες βολτες και αμα σου την φορμαρει (την ηρα :D) κανενας στο πιτς φυτιλι, θα τριβεις τα ματια σου μετα..
δεν εχεις ιδεα ποσο ευκολα και γρηγορα μπορει να γινει:rolleyes:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αν καταφερει αδεσποτος να κανει τη δουλεια με μενα δίπλα και την Ηρα στο λουρι, τοτε μιλαμε για αδεσποτο κομάντο!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν καταφερει αδεσποτος να κανει τη δουλεια με μενα δίπλα και την Ηρα στο λουρι, τοτε μιλαμε για αδεσποτο κομάντο!
Μπάαααα...Αν εσύ καταφέρεις να γλυτώσεις με τη σκύλα σου να θέλει τον αδεσποτάκο μιλάμε για Άρη κομάντο!!!:p:p

Για καλό και για κακόο πάντως κλείσε μια τρύπα στο κολλάρο!Δεν μπορείς να φανταστεις αυτή την περίοδο πόσο εύκολα μπορεί να το βγάλει και μετά μην τον είδατε τον παναή....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εχει προχωρησει αρκετα η εκπαιδευση της και δεν κανει τετοια.
Ωστοσο, παντα μα παντα φοραει δύο κολαρα, το κανονικο κι ένα λεπτο πάνινο πνιχτακι χαλαρο σχετικα, το οποιο δεν λειτουργει ποτέ και εχει καθαρα τον ρολο εφεδρείας.
Το δε κύριο περιλαιμιο είναι παντα αρκετα εφαρμοστό χωρις να σφίγγει.
Δεν ανησυχω μηπως βγει αλλά λαμβανω μετρα για περιπτωση αστοχίας.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όταν βαράνε οι ορμόνες και το ένστικτο της αναπαραγωγής μην βασίζεσαι ποτέ μα ποτέ στην εκπαίδευση!Μπορεί να σου βγάλει συμπεριφορές που δεν θα τις έχεις ξαναδει μέχρι τώρα!
Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ...
Θέλω να έχω το κεφάλι μου σίγουρο...
Εγώ την δικιά μου, εντάξει δεν ήταν εκπαιδευμένη αλλά απίστευτα προσκολλημένη σε μας, στις μέρες της την έβγαζα στα γρήγορα και τις πολύ επικίνδυνες μέρες δεν την έβγαζα....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ρε παιδια, σεβομαι τη γνωμη και των δυο σας και με βαλατε σε σκεψεις, αλλά σιγουρα δεν είστε λιγουλάκι υπερβολικοι?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Στο χωριό μου λένε κάλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε φίλε μου Άρη!
Σου ξαναλέω, οι ορμόνες βαράνε κόκκινο και ειδικά τώρα που είναι ο πρώτος της οιστρος δεν έχεις πως θα αντιδράσει!Δεν έχεις ας πούμε προηγούμενη εμπειρία ας πούμε μαζί της!Μπορεί να μην γίνει τίποτα μπορεί να γίνουν τα πάντα!

Ξέρω κι άλλη παροιμία που ταιριάζει στην περίσταση!!!Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά ή στην περίπτωση μας...φύλαγε τη σκύλα σου για να μην έχεις μικρά...:p:p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γιατι ρε συ? Παντα ηθελα να γινω byb (Build Your Business :p)

Για την ακριβεια είναι η δευτερη φορα της. Η πρωτη συνεβη αμεσως μολις την πρωτοπηρα και την ειχα κλειδαμπαρωμένη μεσα.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Επειδή εγώ έγινα μία φορά byb χωρίς να το θέλω:(, καλό είναι να παίρνεις όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Η λώρα μία περίοδο είχε (μετά στειρώθηκε) αλλά πέρασε κ δεν ακούμπησε (από θέμα ορμονών).

Τη λίλλυ την πήρα στειρωμένη από το καταφύγιο.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παιδια, δεν ξερω αν ηρθε ο καιρος να γινει θεμα αλλά σημερα είναι η 10η ημερα περιοδου και ακόμα εχει αρκετο αιμα. Ακομα σταζει τελος παντων.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δηλαδη το πολύ σε τρεις μερες (εστω και με αυτή την καθυστερηση) θα πρεπει να εχει σταματησει τελειως?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ναι ... όχι πως θα χαλάσει ο κόσμος αν δεν σταματήσει ... σε μερικές σκύλες συμβαίνει και αυτό ... καλύτερα από το να ΜΗΝ βγάζει πολύ αίμα ...