Ο σκύλος σας από πού "πήρε" το όνομά του;


mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εγώ υπολόγιζα ότι θα έπαιρνα αρσενικό σκύλο γιατί είχα φαγωθεί ο δικός μου για αρσενικό, είχαμε καταλήξει για το όνομα (Dexter).
Τελικά όμως και μετά από συμβουλή του εκτροφέα μας, θα πάρουμε θηλυκιά και έχω φάει τρελό σκάλωμα σχετικά με το όνομα που θα της δώσω...

Είμαι ανάμεσα σε 2-3: Star ή Hoshi στα ιαπωνικά (γιατί έχουμε ένα θέμα με τα αστέρια, τατουάζ αστέρια, κτλ), Sugar γιατί είναι εύηχο κι έχει ωραία σημασία και Γιούκι (Yuki) που σημαίνει χιόνι στα ιαπωνικά σε περίπτωση που πάρει από τη μάνα της και βγει άσπρη.
 


MitsosN

Active Member
22 Απριλίου 2012
36
0
Θεσσαλονίκη
Εγώ τη δικιά μου την ονόμασα Rubby αν και μερικοί μου λένε ότι είναι όνομα για αρσενικό δεν μου φαίνετε για αρσενικό όνομα, τέσπα και όντως υπάρχει ιστορία από πίσω. Πρίν την πιάσω στα χέρια μου είχαν περάσει πάρα πολλά ονόματα από το μυαλό μου αλλά κανένα δεν μου έκανε το click..Η κουταβίτσα μου φιλοξενήθηκε στην αρχή απο ένα φίλο που έχει και αυτός μια πιτμπουλίτσα μέχρι να πάω μετά απο 2 ώρες να την πάρω. Όταν λοιπόν την πήρα στα χέρια μου δεν είχα ιδέα πως θα την πω και σκέφτηκα άστο λίγο θα σου έρθει. Όταν είμασταν στο αμάξι με τα 2 κολλητάρια μου που είχαμε πάει να την πάρουμε την είχα μέσα στη ζακέτα μου γιατί κρύωνε, την κοιτούσα και την ρωτούσα (λες και θα μου απαντούσε) πως θα σε πω εσένα; Με το που τελιώνω την ερώτηση μου προς το κουτάβι ανοίγει το ραδιόφωνο και έπαιζε το γνωστό κομμάτι Ruby από Kaiser Chiefs και τότε σκέφτηκα οτι αυτό είναι το όνομα και έτσι από τότε.. Rubby!!
 






veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Η πρώτη βγήκε Λίζα γιατί έτσι μας είπαν ότι λέγαν την μάνα της, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε και κάτι άλλο. Ο Μπόμπις βγήκε έτσι γιατί στο χωριό ο μπαμπάς όλα τα σκυλιά έτσι τα φωνάζει, δεν λέει πχ τάισες τα σκυλιά λέει τάισες τους μπόμπιδες. Η Μέλι μικρή ήταν σαν αρκουδάκι και είχε τα χρώματα του μελιού, τέλος η Λούση όταν την πήραμε είχε έναν "χαρούμενο" φαντάρο στην δουλειά ο άντρας μου που τον φώναζε έτσι και μας έμεινε το όνομα στο σκυλί.:D
 


doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
Εγώ κυριολεκτικά πρώτα βρήκα το όνομα και μετά το θηριάκι μου.

Από παλιά μου άρεσε ο Jude Law και η ταινία Alfie...είχα κολλήσει με αυτό το όνομα.
Έτσι όταν αποφάσισα να πάρω τον κατάδικό μου σκύλο...είπα οτι θα τον έβγαζα ή Alfie ή Dennys ανάλογα με το πόσο φασαριόζος θα ήταν...μόλις τον είδα όμως το Alfie του πήγαινε απίστευτα και το έμαθε αμέσως...ακούγεται και λίγο φλούφλικο και τρελαίνομαι όταν κάνει τις ψευτοαγριάδες του στο δρόμο.....
 
Last edited:




ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.966
126
Πάτρα
Για την "μεγάλη" έχω ήδη πει. Για την 2η σκεφτόμουν κάτι ωραίο που να παραπέμπει όμως κ στην Chilli, έτσι... Τιμητικά!
Οπότε έχουμε την μικρή, καυτερή πιπερίτσα τσίλι κ το δυνατό πιπέρι καγιέν, που προέρχεται από αυτήν.

Χώρια που μου κάνει κ σε ινδιάνικο όνομα κ πάει σε Χάσκι ;)
 


sevita

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
97
0
Keira απο την Keira Knightly την ηθοποιο. Επειδη η μικρη μου ειναι μια star επρεπε να της δωσω ενα πολυ special ονομα. Και ειναι και πολυ κουκλιτσα οπως και η Keira Κnightly. Να σας πω και το αλλο περιεργο. Αφου της δωσαμε το ονομα, μετα απο μερικες ημερες μπηκα να δω την βιογραφια της ηθοποιου. Η Keira knightly γεννηθηκε στης 25-3-1985. Η δικια μου Keira γεννηθηκε και αυτη στης 25-3. Τυχαίο; Μερικα πραγματα δεν ειναι Τυχαια!!!
 


thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
εμεις ψαχναμε οικογενειακος για το ομομα της μικρης μας
ο μπαμπας μας ελεγε να την βγαλουμε.... κτηνος
η κορη μου ηθελα να την βγαλουμε κατι.... πριγκιπικο
ο γιος μου ηθελα να το βγαλουμε ντριζοκ (ολα τα σκυλια του παππου.... ειχαν αυτο το ονομα)
και εγω.... εψαχα για κατι μικρο και ευκολο
και ξαφνικα ερχεται η κορη μου και λεει "μαμα θα το βγαλουμε μινι"
Μι απο το Μαρια και Νι απο το Νικος
μας αρεσε απο την πρωτη στιγμη και το κρατησαμε
απλος ειπαμε να μην χρησιμοποιησουμε ποτε το "μη" στις εντολες και το αντικαταστησαμε με το "οχι"
 




posavats

Well-Known Member
19 Απριλίου 2012
59
1
Εχω απαντήσει (σαν dimitra απλά σαν χαζή κατοχος κυνηγοσκυλου ειπα να αλλάξω ονομα να διαφημίσω τη ράτσα ποσαβατς) οτι παντα ήθελα έναν Έκτορα σκυλο που εχει και πριγκηπικο ονομα πολεμιστη. Τώρα τελευταια ομως αναθεώρησα.Λογω μιας τραχειοβρογχιτιδας πηγαμε στη γιατρο και στη θεα της ενεσης ο Εκτορας πηγε να διαλυσει το ιατρειο. 3 τον κραταγαμε. Και η κτηνιατρος να εχει ψηλά το χέρι με την ένεση και να του λέει μα ουτε καν σε έχω ακουμπησει ακομα!!! Και μετά απο ένα δυσκολο 15/λεπτο του λέει η γιατρος με νευρα: Ε είσαι πολυ μπουλης!!! Και εκει του λέω και εγώ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΛΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ.ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΛΑΛΑΚΗ!!!!!
 
Last edited:




rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Η Λουσι κράτησε το όνομα που της έδωσε η κοπέλα που την βρήκε οσο ηταν αδέσποτη. Επειδή όμως είναι πλέον μια κυρία την φωνάζω εγω η χαζομαμα Λουσι Βελούσι, γιατί πρέπει πλέον να είναι ένα σκυλί με ονοματεπώνυμο!!
 


ioanna941

New Member
26 Απριλίου 2012
4
0
tommy γιατι δε μπορουσαμε να συμφωνησουμε σε τιποτε αλλο στο σπιτι! ενας μηνας ειχε περασεις και τον φωναζαμε "ψιτ, ελα εδω!" οποτε ηταν το μονο που μας ηρθε στο μυαλο και, αν και δε μας ξετρελανε, το δεχτηκαμε οικογενειακως :)
 


kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
ο Ιντεφίξ είναι γουέστι....και ως γουέστι δεν μπορούσε να πάρει παρά ένα μόνο όνομα (χααχαχαα) αυτό του σκύλου του Οβελίξ και του Αστερίξ!!!
 


posavats

Well-Known Member
19 Απριλίου 2012
59
1
ο Ιντεφίξ είναι γουέστι....και ως γουέστι δεν μπορούσε να πάρει παρά ένα μόνο όνομα (χααχαχαα) αυτό του σκύλου του Οβελίξ και του Αστερίξ!!!

Το σωστο όνομα για το σωστο σκυλο!! Να τον μαθετε να βρισκει και αγριογουρουνα, έρχονται δυσκολες εποχες!! :)
 


kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Το σωστο όνομα για το σωστο σκυλο!! Να τον μαθετε να βρισκει και αγριογουρουνα, έρχονται δυσκολες εποχες!! :)
xaxaxaxaxa ναι ναι τον έχω μάθει να τα βρίσκει και να τρώει μόνο ένα....έχουμε κρίση!! χααχαχαχαχαχ
 


posavats

Well-Known Member
19 Απριλίου 2012
59
1
Ο θρυλικος Ιντεφιξ κυνηγουσε και τους Ρωμαιους.Μπορουμε να εκπαιδευσουμε τα σκυλιά μας να κυνηγάνε και τους ...πολιτικους μας που σαν τους τοτε Ρωμαιους ειναι εχθροι του χωριου που λέγεται Ελλάδα. Ο δικος μου θα ξεκινησει παντως απο τους δυο "Μεγάλους" ... Ειναι πιο μεγάλος απο τον δικο σου και θα τους χωνέψει καλυτερα.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.816
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf