Ο σκύλος σας από πού "πήρε" το όνομά του;


giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
αφου ψαχναμε συνεχεια πως να τη πουμε και τιποτα δεν αρεσε στον αντρα μου καθοταν μια μερα κι ελεγε:"λυκος................λυκοι...................................Αλικη...................Αλις!" χαζος συνειρμος αλλα τι να τον κανω δεν ξεκολλουσε με τιποτα αρχισε να φωναζει "ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!"χαζουληςςςςςςςςς:D
 


kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
posavats μην τον βλέπεις μικρό τον Ιντεφίξ....χαχαχααα με τις σαγονίτσες που έχει θα τους καταφέρει μια χαρά!!! διάθεση να υπάρχει κι όλα τα άλλα έρχονται!!! έναν βοηθό ο δικός σου θα θελε...δεν θα θελε;;; χαχαααχααα
 


cgri1976

Well-Known Member
μένια...(θηλυκο μποξερακι)...τα παιδακια δεν τα συμπαθω..... ενα ρητο λεει "εχεις παιδια; να τα χαιρεσαι...δεν εχεις παιδια; να χαιρεσαι.... και ετσι του ειπα του πατερα μου, επειδη εγκονακια δεν θα δεις απο εμενα, δινω στο μποξερακι μου το ονομα σου... Μενελαος ---> Μένιος---> Μένια!!!! ;-)
 






Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Τι ωραίο θέμα! 'Εχω μια γάτα που ονομάστηκε Ρούνι ακριβώς όπως ο σκύλος της agathe! Τον Freud τον ονομάσαμε από τον γνωστό ψυχίατρο μιας και εκείνη την περίοδο διάβαζα κάποια βιβλία του.Τον Pablo τον βγάλαμε έτσι από τον Εσκομπάρ τον έμπορο κοκαΐνης ( είχε βγει το blow τότε!).Τον σκύλο που έχουμε τώρα τον βγάλαμε Λούπους, από ένα rpg παιχνίδι που έπαιζα. Το αγαπημένο ζώο του χαρακτήρα ήταν ένας λύκος που τον φώναζε Lupus!
 


mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Οντως ωραιο θεμα...Την πρωτη μερα που ηρθε η κουταβιτσα σπιτι ειχαμε αποφασισει να την βγαλουμε άριελ απο την γοργονα στην παιδικη ταινια ...καθε φορα ομως που προσπαθουσα να την πιασω αυτη ετρεχε σαν τρελη (απιστευτο τρεξιμο) σε ολο το σπιτι ...μας ηταν και λιγο φρεσκια η γνωστη ελληνικη ταινια και εμεινε το αναμπελ :) (αμυγδαλα παντως δεν της δινω)
 


rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Το συγγενικό πρόσωπο που είχε πάρει τον rossi και την αδελφούλα του, πρίν 2 χρόνια περίπου, είχε πάρει και αυτοκίνητο, το mini couper, έτσι ονόμασε το κοριτσάκι mini και τον αγοράκι couper.
Επειδή ο σύζυγος όμως είναι fan του Valentino Rossi και επειδή ο rossi μας, τρέχει σαν τρελός δεν μας πήρε ώρα για να το αποφασίσουμε.
Στην πραγματικότητα το rossi είναι επίθετο, αλλά λίγο μας νοίαζει!!!!!!!!:rolleyes:
 




Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Rock δεν τον βγάλαμε εμείς. Τον αποκάλεσε έτσι μία κυρία-συγγραφέας παιδιών παραμυθιών που τον είδε και του είπε "πως είσαι έτσι καλέ εσύ με όρθια μαλλιά? Ροκ θα σε λέω!" (προφανώς punk θα ήθελε να πει αλλά δεν της βγήκε) και έτσι κατοχυρώθηκε και μας αρέσει καθότι είμαστε rock!
 


chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Ωραιο θεμα!!!
Εμενα ο μεγαλος Zack πηρε το ονομα του απο την καταγωγη του (ειναι γαλλος).
To "Morris" του μικρου αρχικα μας ηρθε απο τον ακολουθο του βασιλια Τζουλιεν(η Vaggelo το ειχε καταλαβει) στην παιδικη ταινια Μαδαγασκαρη
character_large_332x363_maurice.jpg καθως κι απ'το μοντελο του αγαπημενου μου αυτοκινητου mini morris
387044_10150871681834159_944512971_n.jpg
 


KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν το σκεφτήκαμε πολύ και η αδερφή μου είπε να την φωνάζουμε μπέλα γιατί είναι μία κουκλίτσα και ακούγεται εύκολα με αποτέλεσμα να το κρατήσουμε.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.633
7.742
Για τον Έλβις και την Λούση έχω πει, για τον τρίτο της παρέας...
Είχα ένα φίλο παλιά τον Τζίμυ, τσακωνόμασταν σαν τον σκύλο με την γάτα, κακομαθημένο εγώ αλάνι αυτός γινόμασταν μπίλιες. Μετά από χρόνια τον συνάντησα στον δρόμο, είχε πάθει ένα τρομερό ατύχημα όπου ένας κεραυνός τον άφησε ανάπηρο, χαρήκαμε και οι δυό τόσο που είδαμε ο ένας τον άλλον σαν να ήμασταν τα πιο αγαπημένα φιλαράκια στον κόσμο.
Τον Τζιμάκο τον είχαν βγάλει έτσι κάτι κοριτσάκια που τον μάζεψαν και μετά τον παράτησαν, εμείς τον λέγαμε Lucky, αλλά για κάποιο λόγο κράτησα το Τζιμάκο παρόλο που δεν άκουγε κανένα από τα δυό στην αρχή, τώρα που το σκέφτομαι μοιάζει πολύ η σχέση μας με αυτήν που είχα με τον παλιό μου φίλο. (δεν έχω πιει τίποτα αλήθεια λέω :D )
 


Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
καλημέρα σε όλους.Όντως πολύ ενδιαφέρον το θέμα!!
Τον Cookie,( λευκό golden retrievier ) όταν τον έφερα σπίτι, ήταν ολόλευκος,
μικρούλης, και στην κοιλίτσα του, είχε μια μαύρη λεπτομέρεια.
Μου θύμισε τα Oreo Cookies!!:) Έτσι και πήρε το όνομα του.
Οι φίλοι μου έλεγαν να τον βγάλω Βαγγέλη, δεν μου κόλλαγε όμως.
Τώρα που μεγάλωσε, και δεν μοιάζει πια με μπισκοτάκι,νομίζω ότι έπρεπε
να τον είχα βγάλει Hoover!! (από την γνωστή σκούπα ) γιατί στο πέρασμα του,
ρουφάει, καταπίνει τα ΠΑΝΤΑ!! :D
 


nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ωραία θέμα όντως!
Eμένα μου αρέσει πάντα τα ονόματα που επιλέγω,είτε αυτό είναι nickname,είτε το όνομα του σκύλου μου,να έχει ένα background συμβολικό,που άλλες φορές χαρακτηρίζει τον ψυχισμό μου,άλλες φορές τις ιδέες και τις πεποιθήσεις μου κ άλλες φορές αυτό που επιλέγω να θυμάμαι κάθε φορά που κάνω αναφορά στο συγκεκριμένο όνομα/nick.

Από μικρός λοιπόν,είχα ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τη θάλασσα.Από το ανέμελο παιχνίδισμα στα βράχια και τα πλατσουρίσματα σαν παιδί,μέχρι τις καταδύσεις στο βυθό,σαν ενήλικας.Τώρα βέβαια μένω στην πόλη,μακριά από τη θάλασσα και την οσμή του αλατιού που ερεθίζει τα ρουθούνια μου κάθε φορά,φέρνοντας αναμνήσεις και δημιουργώντας έναν οργασμό συναισθημάτων και ψυχικής ευφορίας μέσα μου.
Αφού λοιπόν δεν μπορώ να ζω δίπλα στη θάλασσα και να τη μυρίζω κάθε πρωί που ξυπνάω,έχω το όνομα του σκύλου μου να με κρατάει σε εγρήγορση!

Μollie(=star of the sea).To άστρο της δικής μου θάλασσας!
 


manos82

Member
10 Φεβρουαρίου 2012
17
0
athina
Η δικια μας πηρε το ονομα της απο το παιδικο της Disney Lion King ειναι η φιλη του πρωταγωνηστη που μετα γινονται ζευγαρακι !!!!! Nala ειναι και ευηχω ονομα και μας ταιριαξε γαντι
 


dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
56
Athens / Marussi
www.facebook.com
Το SALVE είναι Ιταλική λέξη και σημαίνει "χαίρεται", "γεια σου"... Θεωρείται περισσότερο ως χαιρετισμός ευγενείας!

Θέλαμε ένα Ιταλικό όνομα μιας και έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία γενικά στην γείτονα χώρα!

Και ο νέος σκύλος (Γ.Π.) που θα είναι κοντά μας σε λίγες μέρες θα έχει Ιταλικό όνομα και το όνομα αυτού θα είναι SAVIO που σημαίνει "έξυπνος" (βέβαια αν ανοίξει κανένας λεξικό θα δεί ότι μεταφράζεται και ως φασκόμηλο!!)
 




chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
H δεύτερη μικρή μου πήρε το όνομά της από το "Ταγκό της Νεφέλης"... και όλα όσα μου ψυθίριζε εκείνη την δύσκολη εποχή αυτό το τραγούδι...
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3