Χαχα εχει πολλους φαν το σκυλοπαιδι μας. Αν σου πω τοτε απαιτω να ερθετε με την Audrey να παιξουναυτό το σκυλί μ αρέσει πολύ τελικά!! Που μένεις είπαμε;![]()
Αντε βρε Ghelly αργησες να απαντησεις και τρομαξα χαχαχαεεεε για μαζευτείτε, τώρα θελετε και επισκέψεις κατ οικον. Είναι πιασμένος ο Ozzy!
χαχαχαχαχα δεν ξεχνιέται ο Ozzy.... μην ψάχνεις "νύφες" επιλαχούσες!Αντε βρε Ghelly αργησες να απαντησεις και τρομαξα χαχαχα
Κατσε να παρεις κανενα νεο μελος στην οικογενεια και θα σου πω εγω μετα αν θα θυμασαι καν ποιος ειναι ο Ozzyaletas:
Χαχαχα εχω σχεδιοΚαι μην βάζεις τις φωτογραφίες οταν κοιμάμαι και δεν μπορώ να αντιδράσω!![]()
Οοο ευχαριστουμε πολυ!!Εχει φωτογένεια το παιδι...![]()
Ευχαριστουμε κι εμεις το ευχομαστε και ανταποδιδουμεΕύχομαι πάντα τέλειες να βγαίνουν οι εξετάσεις του Ozzy (εύγε για το όνομα παρεπιμπτόντως)!
Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές, νόμιζα ότι ήταν από επαγγελματία. Η καλύτερη, πάντως, κατά τη γνώμη μου είναι η πρώτη στην πρώτη σελίδα που αναρριχάται στο δέντρο. Εκεί λες, "είναι σκύλος ή ιαγουάρος?"![]()
Ευχαριστουμε πολυ ΑγγελεΠολυ ωραιος σκυλος να τον χαιρεσαι κ να ειναι παντα καλα
υγ οι φωτο ειναι τελειες που τραβας![]()
Χαχαχα σε ευχαριστω πολυ φιλε μουΩω συγγνώμη, δεν το ήξερα!
Τότε το αλλάζω και θα πω ότι τιμάς το επάγγελμά σου με αυτές τις φωτογραφίες!
Ουφ, εντάξει, το έσωσα...![]()
Χαχα ναι ειναι αθανατη, δεν παθαινει τιποτα οσο δαγκωμα και να φαεικαι η μπαλίτσα παραμένει ζωντανή ε;