Ο φιλος μας ο Ozzy!!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
!! μωβ κολάρο και ταρανδοσκουφάκι στην κεφαλη του μπιστ; προσοχη μην πάθει κρίση ταυτότητας ο παίδαρος αν αντικρύσει καθρέπτη :) αν δω και μπαρμπι-κόκκαλο δε θ αντεξω :p

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
!! μωβ κολάρο και ταρανδοσκουφάκι στην κεφαλη του μπιστ; προσοχη μην πάθει κρίση ταυτότητας ο παίδαρος αν αντικρύσει καθρέπτη :) αν δω και μπαρμπι-κόκκαλο δε θ αντεξω :p
Χαχαχαχαχα πες το ψεματα :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Όποιος είχε την ιδέα να φτιάξει αυτά τα μπαλάκια, του βγάζω το καπέλο. Γελάω πάντα.

Μα τι κομψό αγόρι, μπαλάκι ασορτί με το κολάρο, φτου φτου φτου!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Όποιος είχε την ιδέα να φτιάξει αυτά τα μπαλάκια, του βγάζω το καπέλο. Γελάω πάντα.

Μα τι κομψό αγόρι, μπαλάκι ασορτί με το κολάρο, φτου φτου φτου!
Χαχα ειναι απιστευτα αυτα τα μπαλακια :p
Επιπλεουν στο νερο, μπαινουν λιχουδιες και χοροπηδανε κατω και δεν μπορει να την πιασει με την μια ο σκυλος συν οτι εχουν πολυ καλη ποιοτητα στο δαγκωμα.
Ειναι το χριστουγεννιατικο δωρο του Ozzy μαζι με ενα κοκκαλο, τα ειχα τυλιξει και ειχανε και κορδελα χαχα :p
Ειναι επιτηδες ασορτι με το κολαρο, αλλιως ειχε και αλλα ωραια χρωματα.
Εμενα προσωπικα μου αρεσε και αυτη η φωτογραφια

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ναι ναι θελω και εγω΄λινκ!!!

Στην τελευταία φωτο ειναι λες και του εφυγε η μασέλα από το στόμα!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ναι ναι θελω και εγω΄λινκ!!!

Στην τελευταία φωτο ειναι λες και του εφυγε η μασέλα από το στόμα!
Χαχα true story :p
Σου στελνω π.μ.

Σβησε κανενα μηνυμα ντε να μπορω να σου στειλω :paletas:

Last edited:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Update για τον Οζζακο μας.
Καναμε εξετασεις και βγηκαν τελειες, οποτε ειμαστε δυο χαρουμενοι γονεις :D
Επισης να πω ποσο υπεροχα τελειο ειναι αυτο το σκυλι.
Ειναι πραγματικα μεσα σε ολα, οτι και να του δειξεις θα προσπαθησει να το κανει. Μαθαινει συνεχεια καινουρια πραγματα και ας εχει περασει τα 2 του ετη.
Τωρα προσπαθουμε να γινουμε πιο εξπερ στο frisbee , δηλαδη οχι μονο τρεχα και πιαστο στον αερα(βασικα εγω πρεπει να μαθω να το πεταω μακρια και ισια, ο μπαμπας του το εχει πολυ στο πεταγμα :confused:) αλλα να κανουμε και κανα κολπακι (τα κολπακια ομως τα μαθαινει με την μαμα :p) και μπορω να πω οτι με εντυπωσιαζει συνεχεια αυτο το σκυλι .
Σημερα το πρωι πριν παω στην δουλεια παρολο που ειχαμε παιξει ηδη 1μιση ωρα μαθαινοντας καινουρια πραγμα και ειχε κουραστει δεν σταματαγε να προσπαθει να πηδαει απο δεξι ποδι, αριστερο ποδι κλπ κλπ ενω φαινοτανε οτι ειχε αλλες δυναμεις, δεν το εβαζε κατω, εκει με την χαρουμενη φατσουλα του που τα σαλια ειχανε καλυψει το προσωπο.
Οχι οτι ειμαι κουκουβαγια αλλα ρε παιδια δεν υπαρχει καλυτερο σκυλι που να δειτε ο μπαμπας του καμαρι :cool:
Οριστε και 2 φωτογραφιες απο τον μικρο που μου αρεσουν :)

Last edited:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Μα τι κουκλος! *agapoylas**agapoylas**agapoylas*
ΥΓ.. το μπαλακι ειναι Rogz?
Δεν θυμαμαι πως ειναι η μαρκα, εχω πεταξει και την συσκευασια.
Ειναι αυτο που εχει τα δοντια και οταν το πιανει οπως πρεπει ειναι σαν να εχει ενα τεραστιο περιεργο χαμογελο χαχα (οπως θα δεις και στο ποστ #166) :p
Ευχαριστουμεεε :mrgreen: