Ο φιλος μας ο Ozzy!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Είναι κούκλος ότι και να κάνετε!!! :p
Πλάκα κάνω, γούστα είναι αυτά, απλά σας το είχα πει και στο φβ ότι δεν μου φαίνεται ούτε άνετο ούτε ωραίο αλλά περί ορέξεως..!
Οντως στις φωτο δεν φαινεται ανετο αλλα ειναι πολυ.
Τεσπα η φωνη του κοινου ακουστηκε και θα του παρουμε καποια στιγμη ενα αλλο που θελουμε :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εννιοτε κανουμε και τον νιντζα :p

συνεχιζεται..

Αχαχαχα με εκανες και γελασα.
Το επομενο θα ειναι πιο λεπτο και σκεφτομαστε να ειναι μωβ, αλλα μετα δεν θα μας τον λετε gay :p
Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια κοριτσι :D
χαχαχαχα σας το υποσχομαι.... αλλωστε πώς να πεις gay εναν τετοιον αντρα?

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
να τον χαιρεστε τον σκυλο,ειναι απαιχτος,το εκτροφειο σας το επισκεπτομαι κατα καιρους και ηταν για μενα ονειρο θερινης νυκτος να δω σκυλο απο εκει εδω ελλαδα,αν υπαρχει θεληση τελικα ολα γινονται

θελω να μας πεις αν θες με λεπτομερειες τον χαρακτηρα του,το θεμα υπακοης και πως τα πηγε στην σωματοφυλακη γιατι η ρατσα εχω ακουσει οτι δεν ενδυκνειται για κατι τετοιο!

ποια ειναι ακριβως η γραμμη τους;

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Λοιπον εχουμε και λεμε.
Χαρακτηρας.
Εχει συνεχεια στο μυαλο του το παιχνιδι. Μπορει να βγουμε να παιξουμε 2 ωρες ή να περπατησουμε 30 χιλιομετρα, να γυρισουμε να κοιμηθει και μετα απο καποια ωρα που εμεις εχουμε αραξει στα λαπτοπ και στα pc μας ερχεται με το παιχνιδι του και θελει παλι να παιξει.
Ειναι πολυ γλυκος σαν σκυλος, δεν θα πειραξει ποτε κανεναν αλλα ουτε θα τρεξει να κανει χαρες σε εναν αγνωστο γιατι οταν ειναι εξω σκεφτεται παλι το παιχνιδι :p.
Μεσα στο σπιτι θα γαυγισει αν ακουσει το βραδυ θορυβο εξω απο την πορτα και μπορω να πω οτι ειναι ψαρωτικος και απωθητικος για καποιον που δεν ξερει.
Οταν μας χτυπαει το κουδουνι καποιος τρεχει να παρει μια παντοφλα ή οτι βρει μπροστα του και να παει να κανει χαρες κουνωντας κυριολεκτικα τον ποπο του περα δωθε (αν θελετε μπορουμε να το βγαλουμε βιντεο αυτο χαχα :p).
Εχει την δικια του γωνια στον καναπε και γενικα μεσα στο σπιτι δεν κανει πολυ φασαρια ή περα δωθε, εκτος απο οταν θελει να παιξει.
Ειναι πραγματικα πολυ τρυφερος σκυλος αλλα ειναι και μπουνταλας. Μπορει δηλαδη να ερθει να ξαπλωσει διπλα σου ή πανω σου αλλα αν πας εσυ να τον παρεις αγκαλια εκει που κοιμαται μετα απο λιγο φευγει.
Εχει την θεληση να κανει Ο,ΤΙ μα Ο,ΤΙ του ζητησεις και θα το κανει μεχρι να το καταφερει και μαθαινει συνεχεια καινουρια πραγματα.
Ειναι πολυ αθλητικος σκυλος και εχει τον τελειο ισορροπημενο χαρακτηρα.
Στο θεμα β.υ ειναι τελειος, δεν εχουμε κανενα παραπονο, δηλαδη ειναι τοσο τελειος σε φαση ρομποτακι που θα τον θελαμε λιγο πιο ελευθερο και αυθορμυτο.
Οσον αφορα τη σωματοφυλακη δεν το εχει καθολου και γι αυτο την σταματησε ο φιλος μου, εξ'αλλου η ρατσα δεν ενδεικνυται για αυτο. Οσο φοραγε ο εκπαιδευτης την στολη τα πηγαινε τελεια, οταν ομως την εβγαζε δεν εκανε τιποτα και απλα ηθελε να παιξει.

Απο την μερια του πατερα οι γραμμες ειναι : Ro-Ki, Lar-San, Knowlwood
Και απο την μερια της μητερας ειναι : Razors Edge (30%), Watchdog(70%)

Ελπιζω να σε καλυψα, ο,τι αλλο θελεις με ρωτας :)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Αντε βρε Ηλέκτρα...το καλό πράγμα αργεί να γίνει ε; :D

Πάρα πολύ όμορφος σκύλος και μπράβο σας, που είναι και τόσο, μα τόσο πολύ, καλός χαρακτήρας.
Μπράβο σας για την extreme αγορά του αλλά και για την...διαπαιδαγώγησή του.

Να σας ζήσει πολλά-πολλά χαρούμενα χρόνια, γερός και δυνατός :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Επειδή σπάνια θα δούμε καθαρόαιμο πίτμπουλ εδώ δεν χορταίνω να διαβάζω για τον χαρακτήρα του.
Επίσης όπως τον περιγράφεις από μορφολογικό λαμπ είναι πιο δραστηριος. Το λέω εντελώς σοβαρά.
Να τα ακούν όσοι θέλουν πιτ μπουλ, που νομίζουν ότι θα κάνουν μια 20λεπτη βόλτα στην πλατεία για να κάνουν το κομμάτι τους και αυτό είναι όλο..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Να σας ζήσει γερός και δυνατός για πολλά χρόνια,οι φωτογραφίες πολύ όμορφες!
Πραγματικά αθλητικός ο νέος και με ωραίο κορμί(δε ξέρω και πολλά)αλλά εμένα μου άρεσε αυτό που είδα!
Είπες νομίζω στο πρώτο ποστ ότι τα πάει μια χαρά με τα άλλα σκυλιά,με την δικιά σου πως είναι στο σπίτι?

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com

Πάρα πολύ όμορφος σκύλος και μπράβο σας, που είναι και τόσο, μα τόσο πολύ, καλός χαρακτήρας.

Τα μπραβο πρεπει να πανε στον φιλο μου. Σκεφτομαστε καποια στιγμη να ξαναεπισκεφτουμε την Αμερικη για μια αδερφουλα αλλα θελει χρονο και χρημα για να ξαναγινει κατι τετοιο και μπορει να μεινει απλα ενα ονειρο. Απλα ξερουμε οτι θελουμε παλι ενα μικρο Οζζυ και ξερουμε που πρεπει να κοιταξουμε.
Ευχαριστουμε παρα πολυ Μαρεκο μου :D

Πολύ ωραίο θέμα!!!

Να σας ζήσει ο κούκλος και να τον χαίρεστε!
Ευχαριστουμε πολυ!! :)

Επειδή σπάνια θα δούμε καθαρόαιμο πίτμπουλ εδώ δεν χορταίνω να διαβάζω για τον χαρακτήρα του.
Επίσης όπως τον περιγράφεις από μορφολογικό λαμπ είναι πιο δραστηριος. Το λέω εντελώς σοβαρά.
Να τα ακούν όσοι θέλουν πιτ μπουλ, που νομίζουν ότι θα κάνουν μια 20λεπτη βόλτα στην πλατεία για να κάνουν το κομμάτι τους και αυτό είναι όλο..
Πολυ δραστηριος Κυβελη μου. Φυσικα δεν ειναι σκυλι που θα μενει στον κηπο αλλα στο σπιτι μαζι σου, οποτε μην πουνε καποιοι οτι ειναι δραστηριος και δεν θελει τον καναπε :p Τον αγαπαει τον καναπε του και το κρεβατι απλα οταν βγαινει εξω του βγαινει η αθλητικη του φυση. Ειναι σκυλι Απολλων :p

Να σας ζήσει γερός και δυνατός για πολλά χρόνια,οι φωτογραφίες πολύ όμορφες!
Πραγματικά αθλητικός ο νέος και με ωραίο κορμί(δε ξέρω και πολλά)αλλά εμένα μου άρεσε αυτό που είδα!
Είπες νομίζω στο πρώτο ποστ ότι τα πάει μια χαρά με τα άλλα σκυλιά,με την δικιά σου πως είναι στο σπίτι?
Οταν ηταν και η μικρη εδω τα πηγαινανε τελεια, μην σου πω εκεινη τον επριζε. Τωρα δυστιχως δεν ειναι πια μαζι μου η μικρη..
Ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σου λογια.
Ενα πιτμπουλ δεν πρεπει να ειναι ουτε κιλο πιο "χοντρο", πρεπει να ειναι λεπτο και στεγνο για να δειχνουν οι μυες πανω του και φυσικα το πιο σημαντικο για να εχει ορεξη να κανει ολα αυτα τα ακροβατικα που θελεις :p

Last edited:

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com

ειχα κ αλλα σκυλια αλλα με τετοιο ισσοροπημενο χαρακτηρα ποτε. και να ειμαι ειλικρινης δεν το περιμενα αυτο απ τη συγκεκριμενη φυλη.ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
εαν κανει καποιος μονο 20 λεπτη βολτα δεν θα ειναι σωστο. θα φαει επιπλα θα βγαλει επιθετικοτητα κ δεν θα δεθει ποτε με τον χειριστη του οπως θα επρεπε εμεις κανουμε 3 -4 ωρες την ημερα συνεχομενη βολτα-προπονηση-εκπαιδευση κ βλεπουμε αυτον
το χαρακτηρα.ακομα κ οταν βρεχει θα κανει το λιγοτερο 15 χλμ περπατημα. να τονισω οτι ο σκυλος ειναι 24 κιλα περιπου κ παιζει με ολα τα σκυλια ανεξαρτητου ρατσας. συνηθως τα αλλα σκυλια τον ενοχλουν σε παρκα επειδη δεν τους κανουν σωστη κοινωνικοποιηση κ εκτονωση-γυμναστικη τα αφεντικα τους, οποτε αναγκαζομαστε να του κανουμε παρκουρ αρκετες φορες μονοι μας. Το μονο που δεν θα ξανα εκανα σε ενα σκυλο ειναι τοσο μεθοδευμενη εκπαιδευση γιατι εχει γινει σαν τηλεκοντρολ, τον ηθελα λιγακι πιο αυθορμητο :/

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
εαν κανει καποιος μονο 20 λεπτη βολτα δεν θα ειναι σωστο. θα φαει επιπλα θα βγαλει επιθετικοτητα κ δεν θα δεθει ποτε με τον χειριστη του οπως θα επρεπε εμεις κανουμε 3 -4 ωρες την ημερα συνεχομενη βολτα-προπονηση-εκπαιδευση κ βλεπουμε αυτον
το χαρακτηρα.ακομα κ οταν βρεχει θα κανει το λιγοτερο 15 χλμ περπατημα. να τονισω οτι ο σκυλος ειναι 24 κιλα περιπου κ παιζει με ολα τα σκυλια ανεξαρτητου ρατσας. συνηθως τα αλλα σκυλια τον ενοχλουν σε παρκα επειδη δεν τους κανουν σωστη κοινωνικοποιηση κ εκτονωση-γυμναστικη τα αφεντικα τους, οποτε αναγκαζομαστε να του κανουμε παρκουρ αρκετες φορες μονοι μας. Το μονο που δεν θα ξανα εκανα σε ενα σκυλο ειναι τοσο μεθοδευμενη εκπαιδευση γιατι εχει γινει σαν τηλεκοντρολ, τον ηθελα λιγακι πιο αυθορμητο :/
Aκριβώς αυτό!
Μπράβο πάντως γιατί φαίνεται ότι έχεις μεγάλο μεράκι και όρεξη για τον σκύλο σου.
Μακάρι ιδιοκτήτες καθαρόαιμων και ημίαιμων να έχουν την όρεξη και το πάθος που βλέπω σε εσένα!
Να σας ζήσει και πάλι παιδιά.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
Λοιπον εχουμε και λεμε.
Χαρακτηρας.
Εχει συνεχεια στο μυαλο του το παιχνιδι. Μπορει να βγουμε να παιξουμε 2 ωρες ή να περπατησουμε 30 χιλιομετρα, να γυρισουμε να κοιμηθει και μετα απο καποια ωρα που εμεις εχουμε αραξει στα λαπτοπ και στα pc μας ερχεται με το παιχνιδι του και θελει παλι να παιξει.
Ειναι πολυ γλυκος σαν σκυλος, δεν θα πειραξει ποτε κανεναν αλλα ουτε θα τρεξει να κανει χαρες σε εναν αγνωστο γιατι οταν ειναι εξω σκεφτεται παλι το παιχνιδι :p.
Μεσα στο σπιτι θα γαυγισει αν ακουσει το βραδυ θορυβο εξω απο την πορτα και μπορω να πω οτι ειναι ψαρωτικος και απωθητικος για καποιον που δεν ξερει.
Οταν μας χτυπαει το κουδουνι καποιος τρεχει να παρει μια παντοφλα ή οτι βρει μπροστα του και να παει να κανει χαρες κουνωντας κυριολεκτικα τον ποπο του περα δωθε (αν θελετε μπορουμε να το βγαλουμε βιντεο αυτο χαχα :p).
Εχει την δικια του γωνια στον καναπε και γενικα μεσα στο σπιτι δεν κανει πολυ φασαρια ή περα δωθε, εκτος απο οταν θελει να παιξει.
Ειναι πραγματικα πολυ τρυφερος σκυλος αλλα ειναι και μπουνταλας. Μπορει δηλαδη να ερθει να ξαπλωσει διπλα σου ή πανω σου αλλα αν πας εσυ να τον παρεις αγκαλια εκει που κοιμαται μετα απο λιγο φευγει.
Εχει την θεληση να κανει Ο,ΤΙ μα Ο,ΤΙ του ζητησεις και θα το κανει μεχρι να το καταφερει και μαθαινει συνεχεια καινουρια πραγματα.
Ειναι πολυ αθλητικος σκυλος και εχει τον τελειο ισορροπημενο χαρακτηρα.
Στο θεμα β.υ ειναι τελειος, δεν εχουμε κανενα παραπονο, δηλαδη ειναι τοσο τελειος σε φαση ρομποτακι που θα τον θελαμε λιγο πιο ελευθερο και αυθορμυτο.
Οσον αφορα τη σωματοφυλακη δεν το εχει καθολου και γι αυτο την σταματησε ο φιλος μου, εξ'αλλου η ρατσα δεν ενδεικνυται για αυτο. Οσο φοραγε ο εκπαιδευτης την στολη τα πηγαινε τελεια, οταν ομως την εβγαζε δεν εκανε τιποτα και απλα ηθελε να παιξει.

Απο την μερια του πατερα οι γραμμες ειναι : Ro-Ki, Lar-San, Knowlwood
Και απο την μερια της μητερας ειναι : Razors Edge (30%), Watchdog(70%)

Ελπιζω να σε καλυψα, ο,τι αλλο θελεις με ρωτας :)
νομιζα οτι τα razor edge ηταν μπουλι και μονο,knowlwood και watchdog μορφολογικα μου αρεσουν τρελα οι γραμμες,ροκι και λαραν δεν ειδα ποτε!

κατα τ'αλλα με κατατοπισες,να τον χαιρεσαι και παλι!