Ο νεαρός είναι κούκλος!!!
Δεν μας βάζεις και καμία φωτογραφία από την κούταβίσια του περίοδο? Ψοφάω για κουταβοφατσες...!
Δεν μας βάζεις και καμία φωτογραφία από την κούταβίσια του περίοδο? Ψοφάω για κουταβοφατσες...!
τα razors edge ειναι οντως bullies καλα νομιζεις. ευτυχως εχει μονο 30% τετοιο αιμα απ τη μερια της μαμας του κ αυτο για το χρωμα κυριως επειδη βγαινουν μπλε. τα 4 απο τα 6 αδερφια του οζζυ βγηκαν οντως μπλε εντελει κ ο οζζυ κ αλλο ενα μαυρα.νομιζα οτι τα razor edge ηταν μπουλι και μονο,knowlwood και watchdog μορφολογικα μου αρεσουν τρελα οι γραμμες,ροκι και λαραν δεν ειδα ποτε!
κατα τ'αλλα με κατατοπισες,να τον χαιρεσαι και παλι!
γιαννη ψυχαρα για παντα ΑΕΚΑΡΑ χαθηκαμε λιγακιΚουκλος ο φατσας...εμεις ωντας τυχροι σας εχουμε δει και live σε βολτα μας στο λοφο Πανι!![]()
Οντως εχει επιβλητικη οψη σαν πανθηρας ειναι.Είναι πανέμορφος, πραγματικά. Έχει δέσει πάρα πολύ, τον θυμάμαι μάλλον ημι-κούταβο (τι σώμα είναι τούτο!!)
Είναι τρομερά επιβλητικός από την όψη και μόνο!
Μόνο για τα αφτιά θα είχα ένσταση, θα του πήγαιναν πολύ περισσότερο τα άκοπα, κρίμα που του τα κόψανε.
Θέλω κι εγώ πιο κουταβίσιες φωτογραφίες!
Μπα..νομιζα οτι σου αρεσουν μονο τα ασπροσκυλα χαχαΩραιος ο μικρος !!!! Κανονησε ηλεκτρα να τον δω απο κοντα εεεεε !!
Ευχαριστουμε!!Πολύ ωραίες φωτογραφίες και ωραίο σκυλί!!!
Ευχαριστουμε πολυ Ελεανα μουΤί αθλητικός σκύλος! Ένας κούκλος! Να σας ζήσει Ηλέκτρα μου!!
Ευχαριστουμε παρα πολυσυγχαρητηρια παιδια... για όλο το πακέτο!
ΕυχαριστουμεΠανέμορφος σκύλος...φοβερός χαρακτήρας...(όταν διάβαζα την περιγραφή για το παιχνίδι ηταν σαν να έβλεπα τη δικιά μου).Να τον χαίρεστε παιδιά!
Ο...άγιος...Ozzy