Ο φιλος μας ο Ozzy!!

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Ο νεαρός είναι κούκλος!!!
Δεν μας βάζεις και καμία φωτογραφία από την κούταβίσια του περίοδο? Ψοφάω για κουταβοφατσες...!

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
νομιζα οτι τα razor edge ηταν μπουλι και μονο,knowlwood και watchdog μορφολογικα μου αρεσουν τρελα οι γραμμες,ροκι και λαραν δεν ειδα ποτε!

κατα τ'αλλα με κατατοπισες,να τον χαιρεσαι και παλι!
τα razors edge ειναι οντως bullies καλα νομιζεις. ευτυχως εχει μονο 30% τετοιο αιμα απ τη μερια της μαμας του κ αυτο για το χρωμα κυριως επειδη βγαινουν μπλε. τα 4 απο τα 6 αδερφια του οζζυ βγηκαν οντως μπλε εντελει κ ο οζζυ κ αλλο ενα μαυρα. :D ta lar-san ειναι πολυ ομορφη γραμμη θα βρω αιματα κ θα σου τα παραθεσω ενοψει

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
Κουκλος ο φατσας...εμεις ωντας τυχροι σας εχουμε δει και live σε βολτα μας στο λοφο Πανι! :cool:
γιαννη ψυχαρα για παντα ΑΕΚΑΡΑ χαθηκαμε λιγακι :p θυμαμαι την ροτι που οταν ηταν μωρο ο οζζυ τον προσεχε σαν δικο της .. <3

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Είναι πανέμορφος, πραγματικά. Έχει δέσει πάρα πολύ, τον θυμάμαι μάλλον ημι-κούταβο (τι σώμα είναι τούτο!!)
Είναι τρομερά επιβλητικός από την όψη και μόνο!
Μόνο για τα αφτιά θα είχα ένσταση, θα του πήγαιναν πολύ περισσότερο τα άκοπα, κρίμα που του τα κόψανε.

Θέλω κι εγώ πιο κουταβίσιες φωτογραφίες!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Είναι πανέμορφος, πραγματικά. Έχει δέσει πάρα πολύ, τον θυμάμαι μάλλον ημι-κούταβο (τι σώμα είναι τούτο!!)
Είναι τρομερά επιβλητικός από την όψη και μόνο!
Μόνο για τα αφτιά θα είχα ένσταση, θα του πήγαιναν πολύ περισσότερο τα άκοπα, κρίμα που του τα κόψανε.

Θέλω κι εγώ πιο κουταβίσιες φωτογραφίες!
Οντως εχει επιβλητικη οψη σαν πανθηρας ειναι.
Ο μπαμπας του που εχει ακοπα αυτια ειναι τελεια. Αλλα εγω τον εχω συνηθισει ετσι και δεν μπορω να τον φανταστω αλλιως, απλα θα εδειχνε πιο φιλικος με τα αυτακια του.
Τωρα ολοι νομιζουν πως τρωει κοσμο, απο την αλλη ειναι καλο γιατι μπορω να τον βγαζω την βραδινη βολτα χωρις να φοβαμαι :p
Ολοι θελουμε κουταβισιες φωτογραφιες αλλα δυστιχως δεν υπαρχουνε εχουνε χαθει :(
Θα μπουνε αυριο ομως φωτογραφιες απο την σημερινη βολτα :D

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πολύ ωραίες φωτογραφίες και ωραίο σκυλί!!!
Ευχαριστουμε!! :) Πιο πολυ ευχαριστουμε που το πρωτο σου ποστ το εκανες στο θεμα μας χαχα :p

Τί αθλητικός σκύλος! Ένας κούκλος! Να σας ζήσει Ηλέκτρα μου!!
Ευχαριστουμε πολυ Ελεανα μου :D

συγχαρητηρια παιδια... για όλο το πακέτο!
Ευχαριστουμε παρα πολυ :D

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Ωραία παρουσίαση!
Ωραίος τίτλος -από την αρχή σε προδιαθέτει για την πολύ καλή σας σχέση!
Να τον χαίρεστε! :)

Αυτό το αγόρι είναι η (σκυλο)απόδειξη ότι το να σκεφτόμαστε με στερεότυπα (πχ πιτ μπουλ=φονιάδες) είναι λάθος.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Πανέμορφος σκύλος...φοβερός χαρακτήρας...(όταν διάβαζα την περιγραφή για το παιχνίδι ηταν σαν να έβλεπα τη δικιά μου:p).Να τον χαίρεστε παιδιά!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πανέμορφος σκύλος...φοβερός χαρακτήρας...(όταν διάβαζα την περιγραφή για το παιχνίδι ηταν σαν να έβλεπα τη δικιά μου:p).Να τον χαίρεστε παιδιά!
Ευχαριστουμε :D Αχ η Mucca σου ειναι μια κουκλα. Μου θυμιζει τον Οζζυ καποιες φορες η φατσουα της. Κανει κι εκεινη τετοια παιχνιδια??

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καποιες χτεσινες και σημερινες φωτογραφιες με frisbee και μπαλακι.
Α!!! και οπως θα δειτε ειναι με το αλλο κολαρο (το προχειρο που λεμε εμεις) για να μην εχετε να λετε χαχα!! :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Ο...άγιος...Ozzy :D

[πολύ καλύτερο το κολλάρο, από το προηγούμενο το...ορθοπεδικό ;) αλλά...μπορείτε να βρείτε και ακόμη καλύτερο_ask Marina...she knows better ;-)]

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Τις κοιτούσα χτες και εννοείται πως εστιασα και στο κολάρο (αν και δεν βλέπω ανεβασμένη την αγαπημένη μου φώτο- χαζευα χτες τους μυες στα πόδια)