ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΦΙ..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πριν μία ώρα..εκει που καθόμουν στο καναπε...ξαφνικά και χωρίς λόγο..ο Τσούφι, ήρθε τρέχοντας επανω μου...ανέβηκε σαν τρελλός στο καναπέ, κόλλησε σε μένα και έτρεμε...
Αυτο το τρέμουλο το κάνει καμιά φορά αν φοβηθει από πολύ δυνατό θόρυβο...(ιδίως τον τελευταιο χρονο)..
Θόρυβος δεν ακούστηκε κανένας..είμαι σίγουρη...γιατί πρωτον θα είχε χαιστει επάνω του ο Keagan...
Τον χαιδεψα λίγο και αυτος συνέχισε να τρέμει...
Μέχρι που σκέφτηκα μήπως γίνει κανένας σεισμός και τρέχουμε βραδυάτικα..
Σεισμός δεν έγινε...και μετά τους ταισα κανονικά..ο Τσούφι έφαγε..και μετά ήρθε πάλι στον καναπε και έκανε τα ίδια...
Τώρα κοιμάται στα πόδια μου..αλλά όταν τον πιανω ψιλοτρέμει..
Το έχετε ξαναπάθει αυτο?????

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, τον ζούπηξα παντού...και δεν φαίνεται να πονάει πουθενα...απλά ψιλοτρέμει...σαν να φοβάται κατι...
Πήρα τη κτηνίατρο αλλά δεν τη βρήκα...

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
μήπως (μπορεί να πω βλακεία δεν ξέρω) καποια συσκευη με υπερηχους??μηπως εχει καποιος γειτονας κατι τετοιο που τον ενοχλει???

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Κατερίνα, εμένα τον δικό μου τον πιάνει αυτό το τρέμουλο όταν είναι ζορισμένος και θέλει να βγεί βόλτα επειγόντως, συνήθως ακολουθεί διάροια......

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
μήπως (μπορεί να πω βλακεία δεν ξέρω) καποια συσκευη με υπερηχους??μηπως εχει καποιος γειτονας κατι τετοιο που τον ενοχλει???
Μπα..και να είχε..ο Τσούφι είναι ψιλοκουφός λόγω ηλικίας...

Διάροια δε παιζει..εξάλλου έχει συνέχεια πρόσβαση στο κήπο..

έχω την εντύπωση ότι ό σκύλος έχει ταχυκαρδία...χτυπαει περίεργα η καρδιά του..
Και δεν μπορω να βρω και τη γιατρό του γαμωτο...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.091
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
έχω την εντύπωση ότι ό σκύλος έχει ταχυκαρδία...χτυπαει περίεργα η καρδιά του..
Και δεν μπορω να βρω και τη γιατρό του γαμωτο..
Δεν υπάρχει τίποτα που να εφημερεύει; Νοσοκομείο για ζώα π.χ.;

ΥΓ. Η καρδιά χτυπάει δυνατά και όταν φοβάται... τώρα, είναι περίεργο να κρατάει τόσο πολύ αν είναι φόβος...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ξέρω γω΄..τωρα ξανακοιμηθηκε πάλι...
Η αναπνοη του είναι ήρεμη ΄πάντως...θα περιμενω και θα ξαναδοκιμασω να βρω τη γιατρο..

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
Καλημέρα!

έχοντας βαρηκοΐα από παιδικής ηλικίας, καμιά φορά βουίζουν πολύ έντονα τα αυτιά μου. καμιά φορά κάνουν κ ένα περίεργο σαν να βαράει κόρνα μέσα στο κεφάλι μου. είναι αντανακλαστικά του νεύρου που απέμειναν, μου είπε ο γιατρός μου. εννοείται πως όταν γίνει κάτι τέτοιο αφού κλάσω μέντες, κλείνω τα αυτιά μου να δω αν είμαι εγώ ή εξωτερικός ήχος (πρόβλημα κι αυτό!!)

μήπως και στα σκυλιά ισχύει κάτι τέτοιο? λέω εγώ τώρα... μήπως έχει εμβοές και αναρωτιέται τι είναι τούτο? κ φοβάται?

κ μήπως έπιασε κανέναν υπέρηχο? αν και ψιλοκουφός μπορεί να εξακολουθεί να πιάνει άλλες συχνότητες που δε τις πιάνουμε εμείς.. περαστικά του κ ελπίζω να μην είναι τίποτε!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ευχαριστω πολύ. Δεν το ήξερα και θα ρωτήσω τη κτηνίατρο..μπορει και να "νόμιζε" ότι άκουσε θόρυβο...γιατι ήταν πολύ περίεργη η αντίδραση του...
Τό βράδυ κοιμήθηκε σχετικά ήσυχα...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Mήπως έγινε κάποια δραστική αλλαγή στο περιβάλλον του τις τελευταίες ημέρες?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Απολύτως τίποτα..
Δεν είχε κανένα νόημα η "φοβ'ία του'..ούτε θόρυβος ακούστηκε..ούτε τίποτα..
Καθόταν στη εξώπορτα...μισός μέσα και μισός έξω και χάζευε ...και ξαφνικά πετάχτηκε λες και ειδε τον μπαμπούλα μπροστά του...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καθόταν στη εξώπορτα...μισός μέσα και μισός έξω και χάζευε ...και ξαφνικά πετάχτηκε λες και ειδε τον μπαμπούλα μπροστά του...

X-files.........:alien::alien::alien:
Μπα, δεν νομιζω. Η εξηγηση είναι πιο απλή...

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
ΑΧαχαχαχαχα..... Ξεκαρδίστηκα στα γέλια!

Κατερίνα περαστικά του εύχομαι... Όταν λες "είναι βαρύκοος"? πόσο χρονών είναι ο "μικρός"?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.