λοιπον ο σκυλος μου εκανε χειρουργειο την πεμπτη για να αφαιρεθουν πετρες στην ουροδοχο κυστη που την ειχαν φραξει και δεν μπορουσε να ουρησει
μετα το χειρουργειο δεν ηταν καλα και νοσηλευεται με ορο καθως και καθετηρα για να συνελθει,ο γιατρος μου ειπε ολα θα πανε καλα και τα επιπεδα της κρεατινηνης που ειναι 11.3 θα πεσουν (ηταν 13 την πεμπτη)
το θεμα ειναι οτι στο νεφρο του υπαρχουν 2 σκιες και μαλλον ειναι πετρες + οτι εχει καλαζαρ 1/100 υποπτο
επισης ο σκυλος εχει μεγαλο φυσημα στην καρδια για την ηλικια του,
τωρα οι πετρες δεν ξερουμε πως προεκυψαν αν δεν βγει η αναλυση
μπορει ο σκυλος να εχει προβληματικο συκοτι και να τις δημιουργησε πραγμα που σημαινει οτι δεν θα εχει μεγαλο χρονο ζωης
αυτη βεβαια ειναι η χειροτερη εκδοχη
επισης οι πετρες αν δεν φυγουν απο την θεραπεια θα πρεπει να τις βγαλουμε με χειρουργειο
τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα + οτι ειμαι απο χωριο και πρεπει να κανω αποστασεις + οτι οικονομικα ξεπερασα τα ορια μου
επισης δεν υπαρχουν και ψυχικα αποθεματα
το σκυλι τα εχει παθει ολα παρ ολο που προσεχω μεχρι και ερλιχια πιο παλια
τι να κανω? εχω κανει τα παντα αλλα δεν μπορω πιο περα
μετα το χειρουργειο δεν ηταν καλα και νοσηλευεται με ορο καθως και καθετηρα για να συνελθει,ο γιατρος μου ειπε ολα θα πανε καλα και τα επιπεδα της κρεατινηνης που ειναι 11.3 θα πεσουν (ηταν 13 την πεμπτη)
το θεμα ειναι οτι στο νεφρο του υπαρχουν 2 σκιες και μαλλον ειναι πετρες + οτι εχει καλαζαρ 1/100 υποπτο
επισης ο σκυλος εχει μεγαλο φυσημα στην καρδια για την ηλικια του,
τωρα οι πετρες δεν ξερουμε πως προεκυψαν αν δεν βγει η αναλυση
μπορει ο σκυλος να εχει προβληματικο συκοτι και να τις δημιουργησε πραγμα που σημαινει οτι δεν θα εχει μεγαλο χρονο ζωης
αυτη βεβαια ειναι η χειροτερη εκδοχη
επισης οι πετρες αν δεν φυγουν απο την θεραπεια θα πρεπει να τις βγαλουμε με χειρουργειο
τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα + οτι ειμαι απο χωριο και πρεπει να κανω αποστασεις + οτι οικονομικα ξεπερασα τα ορια μου
επισης δεν υπαρχουν και ψυχικα αποθεματα
το σκυλι τα εχει παθει ολα παρ ολο που προσεχω μεχρι και ερλιχια πιο παλια
τι να κανω? εχω κανει τα παντα αλλα δεν μπορω πιο περα
Last edited: