1)Χαιρομαι πολυ που εχεις μιν πιν καθως μαζι με τα doberman(που ελπιζω καποια στιγμη να αποκτησω) αποτελουν την αγαπημενη μου ρατσα! Δυστυχως δεν καταφερα να παρω καποιο καθαροαιμο αλλα κατα το ημιση πινσερ το οποιο ομως καθως το βλεπω να αναπτυσεται εχει τουλαχιστον εξωτερικα τα χαρακτηριστικα της μανας του η οποια ιεναι καθαροαιμη μιν πιν. Ειναι απιστευτες φατσες και θα ηθελα κι εγω να βρω καποιο site που να ειναι αφιρεωμενο μονο σε αυτα τα σκυλακια.. ειχα βρει κατι στο ιντερνετ ψαχνωντας στο google αλλα θελω να βρω και κατι απο ελλαδα.Panos33 said:Μηπως υπαρχει καποιο σαιτ η καποιες πληροφοριες για το πινσερ ?
Καλησπέρα,pankot said:καλησπερα εχω ενα καθαροαιμο minpin θυληκο και ειναι 5 χρονων !!!δεν εχω βρει κατι βαπο Ελλαδα στο διαδικτιο για τα minpin !!αλλα εχω βρει στο εξωτερικο!!!
θα το δοκιμάσω..Νικος said:mariant παρε ενα τηλεφωνο στον κυνολογικο ομιλο ελλαδος www.koe.gr και ζητα τα τηλεφωνα των εκτροφεων της φυλης παρε τους και ρωτα :wink:
πιστεύω πως άμα ψάξεις στο internet θα βρεις οτι θέλεις.... μετά μπορείς να αγορασεις κανένα βιβλίο....εγώ προσωπικά αγόρασα 2 βιβλία για το Husky που προκειτε να παρω....mariant said:θα το δοκιμάσω..Νικος said:mariant παρε ενα τηλεφωνο στον κυνολογικο ομιλο ελλαδος www.koe.gr και ζητα τα τηλεφωνα των εκτροφεων της φυλης παρε τους και ρωτα :wink:
καλημερα αρχικα οντως ειναι υπερκινητικα σκυλια χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι θα σου δημιουργιση προβληματα δεν αρωστενουν με τιποτα κ ειναι τα μοναδικα τοσο μικρα σκυλια που εχουν ιδιοσυγρασια μεγαλου σκυλουmariant said:Καλησπέρα,pankot said:καλησπερα εχω ενα καθαροαιμο minpin θυληκο και ειναι 5 χρονων !!!δεν εχω βρει κατι βαπο Ελλαδα στο διαδικτιο για τα minpin !!αλλα εχω βρει στο εξωτερικο!!!
Μιας και έχεις πινσερ, επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να αποκτήσω ένα!
Μου έχουν πει ότι πρόκειται για υπερκινητικά σκυλιά,
Δημιουργούν πρόβλημα?Μπορούν να μείνουν κάποιες ώρες μόνα στο σπίτι
Αρρωσταίνουν εύκολα :?:
Μαδάνε πολύ ή normal?Πόση άσκηση του χρειάζετ;αι καθημερινά?
Έχω πολλές απορίες!!
Με αυτό το σχόλιο δημιούργησες εξέγερση των PUGάδων! :lol:mikerrgp said:...κ ειναι τα μοναδικα τοσο μικρα σκυλια που εχουν ιδιοσυγρασια μεγαλου σκυλου...
Να σε ρωτήσω γνωρίζεις περί ΒΥΒ και ζευγαρωμάτων ιδιωτών γενικώς?mikerrgp said:αυτος ειναι ιδιωτης αλλα εχει πολυ καλα σκυλεια εγω τον ειχα βρει απο αγγελια
Μαλλον και των γαλλικο- μπουλντογκαδων!!Promitheas said:Με αυτό το σχόλιο δημιούργησες εξέγερση των PUGάδων! :lol:mikerrgp said:...κ ειναι τα μοναδικα τοσο μικρα σκυλια που εχουν ιδιοσυγρασια μεγαλου σκυλου...
Βεβαίως... παράληψή μου!FrenchieFan said:Μαλλον και των γαλλικο- μπουλντογκαδων!!
αρχικα μπεικα για να χαρισω ενα σκυλο δεν πουλαω αλλα κ να πουλαγα εσυ τι προβλημα εχειςROTTIE said:Μπήκες στο φόρουμ για να διαφημίσεις ΒΥΒ? ](*,)
Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται…
παιδια για να μην παρεξηγουμε εγω μιλισα για μικρο σκυλο 4 κιλων οχι για σκυλο 10 + κιλων αγαπαω ολα τα ζωα αλλα το πινσερ σαν σκυλος 4 κιλων δεν εχει αντιπαλο σε καμια δραστιριοτηταPromitheas said:Βεβαίως... παράληψή μου!FrenchieFan said:Μαλλον και των γαλλικο- μπουλντογκαδων!!
![]()