Πίστη μέχρι το θάνατο και παραπέρα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ο σκύλος του Μότσαρτ ήταν το μόνο ζωντανό πλάσμα που ακολούθησε το φέρετρο μέχρι το νεκροταφείο:

Ο σκύλος ενός Αμερικανού Navy Seal στην κηδεία του αφεντικού του:

Ο σκύλος μιας Ιταλίδας πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία όπου έγινε η κηδεία, στην οποία είχε παρευρεθεί:

Ο σκύλος ενός Αργεντινού πηγαίνει κάθε μέρα και ξαπλώνει πάνω στον τάφο του:

Ο σκύλος ενός Άγγλου πηγαίνει επίσης και κάθεται πάνω στον τάφο του κάθε μέρα εδώ και έξι χρόνια:

Ο σκύλος ενός άλλου πεθαμένου Αμερικανού πηγαίνει κάθε μέρα στο μέρος που τον περίμενε να γυρίσει από τη δουλειά του:

Παρομοίως με τα δυο σκυλιά άλλου Αμερικανού:

Το σκυλί ενός Βραζιλιάνου που σκοτώθηκε από τα landslides του 2011:

Ο αρχαίος Αιγύπτιος Nebamun απεικόνισε σε τοιχογραφία μέσα στον τάφο του, τον αγαπημένο του σκύλο:

Ένας Νεορκέζος ζήτησε να ταφεί δίπλα στο σκύλο του στο νεκροταφείο των σκύλων και μάλιστα πέρασαν και ειδικό νόμο που να το επιτρέπει στο εξής:

Last edited:

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
δεν υπαρχει πιο συγκινιτικο πραγμα.
ο αλλος παει εδω και 6 χρονια στο ταφο του αφεντικου του!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα.Με στεναχωρει πολυ αυτο.Δε θα ηθελα ο σκυλος μου να βιωνει ετσι την απωλεια μου.Θα προτιμουσα να δενοταν κ παλι με μια οικογενεια.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συμφωνώ απόλυτα. Ίσως να εξαρτάται κι απ' το σκύλο, π.χ. το Μουφ είναι πιο ανεξάρτητο κι έτσι και τίναζα τα πέταλα (ο μη γένοιτο!) θα μπορούσε νομίζω να συνεχίσει τη ζωή του με άλλους. Δεν με πειράζει καθόλου αυτό, αντίθετα θα ήταν καλύτερο για το Μουφ.