Πίτμπουλ δάγκωσε το Μουφ!




Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
εχεις πεσει πιο εξω και απο την lehman brothers στο ηλικιακο κομματι...

οι περισσοτεροι ανθρωποι λειτουργουν οπως περιγραφεις και με την παροδο του χρονου αμβλυνουν τις ακμες τους για να ενταχθουν στο κοινωνικως αποδεκτο...καποιοι ομως,εμου συμπεριλαμβανομενου, μενουν απολυτως αμετακινητοι στην αποψη τους και ανθιστανται σθεναροτατα σε οποιαδηποτε αμβλυνση μια και τους ειναι παντελως αδιαφορη η κοινωνικη αποδοχη...βοηθα πολυ η θεωρηση του πλειστου της ανθρωποτητας ως σχεδον καθυστερημενης,κατι που ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα...

το οτι μπορει να αλλαξει η πραγματικοτητα δεν ειναι δον κιχωτικο...εαν καθε μερα ολο και περισσοτεροι απο μας βαζουν φρενο σε οποιον θελει να ακουμπησει το σκυλι τους,σιγα σιγα θα αλλαξει αυτη η αντιληψη...προσωπικα δεν με απασχολει η κατανοηση του γιατι απο την μαζα,αλλα η αποδοχη...

το "δαγκωνει" βοηθαει πολυ πιστεψε με...
Την ηλικία σου την προσδιόρισα, από κάποια προηγούμενα ποστ σου. Βέβαια, όπως λες έπεσα πολύ έξω. Αρα μιλάω με κάποιον, που έχει καταφέρει χρονικές και ηλικιακές μεταρυθμίσεις στην ζωή του. Είναι χρήσιμο, αλλά σπάνιο. Μακάρι να αντέξεις την ψυχική φθορά των επιλογών σου, γιατί από τους περισσότερους, μην περιμένεις καμμία κατανόηση και δύσκολα την αποδοχή!
 


Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Η αποδοχή , απο οτι τουλάχιστον διαβάζω, είναι ένα ζήτημα που δεν τον απασχολεί και είναι σεβαστό . Πιστεύω πάντως ότι δεν είναι ζήτημα αποδοχής αλλά θετικής συναισθηματικής αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον. Μιλώντας για τον εαυτό μου, το να βολτάρω εγω κι ο σκύλος μου με μηδενική αλληλεπίδραση το θεωρώ αρνητικό και αφύσικο. Θεωρω επίσης ότι η κοινωνικοποίηση πρέπει να συνεχίζεται δια βίου, είναι πολύ σημαντική παράμετρος ευζωίας και ψυχικής ισορροπίας. Ενα κομμάτι της αποτελεί και η συχνή επαφή με άλλους ανθρώπους, φίλους, γνωστούς και αγνώστους, εκτός αν τον προοριζα για κέρβερο, που δεν παιζει τέτοια πιθανότητα.
Πιστεύω επίσης ότι στη ζωή, στις σχέσεις και στην κοινωνία χρειάζεται προσαρμογή για να συνυπάρξεις αρμονικά. Ο άνθρωπος δεν είναι νησί, μόνο τα νησιά μπορούν μόνα τους..
 
  • Like
Reactions: ntoulis