Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας!!!!


apiastos

New Member
26 Οκτωβρίου 2011
2
0
Καλησπέρα και από μένα και συγχαρητήρια για το site σας. Έχω αγοράση ένα σκληλάκι labrador και είναι 40 ημερο . το πρόβλημα μου είναι ότι τον έχω σε διαμέρισμα και μου κατουράει και κάνει τα κακά του μέσα στο σπίτι . Του αγόρασα πανάκια να κα κάνει την ανάγκη του επάνω αλλά αυτός τα κάνει όπου δήποτε άλλου εκτός από το πανί . Πως μπορώ να τον μάθω να τα κάνει πάνω στο πάνη ?
Γνωρίζει καπιος πόσο μηνών πρέπει να είναι για να του βάλω κολάρο και να τον περνώ περίπατο ?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
 


sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
α) Καλώς ήρθες στο Φόρουμ.
β) υποθέτω πως το κουτάβι σου δεν το αγόρασες από εκτροφέα γιατί δεν θα στο έδινε τόσο μικρό. Αν δεν είναι αγορασμένο από pet shop και είναι από ιδιώτη προσπάθησε να το δώσεις πίσω για καμιά 20 μέρες ακόμα. Είναι πολύ σημαντικό για την κοινωνικοποίηση του
γ) όταν θα βλέπεις ότι ετοιμάζεται να κάνει κάποια από τις ανάγκες του να τον πιάνεις και να τον πηγαίνεις εσύ στην πάνα μέχρι να καταλάβει ότι εκεί είναι το σωστό μέρος.
Είναι πολύ μικρούλι και θα πρέπει να γνωρίζεις ότι θα κοιμάσαι για μέρες με την σφουγγαρίστρα στο χέρι αν βέβαια δεν τον δώσεις πίσω.
δ) περίπατο όταν θα έχει ολοκληρώσει όλα τα εμβόλια. Αν δεν το είδε ακόμα γιατρός θα πρέπει να το κανονίσεις και αυτό.
Για περισσότερα κάνε αναζήτηση στο φόρουμ και θα βρεις πολλές πληροφορίες που θα έπρεπε να είχες διαβάσει πριν αποκτήσεις το κουταβάκι.
 
Last edited:




BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
apiastos, το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει αναφερθεί πολλές φορές και με μια αναζήτηση θα σου λυθούν πολλά προβλήματα.

Μπες και στο κόπο να διαβάσεις τα θέματα του forum. Το καλύτερο θα ήταν να είχες ενημερωθεί πριν την απόκτηση του σκύλου αλλά τώρα πια είναι αργά.
 




ΖΥΓΟΣ

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2011
124
0
ΑΘΗΝΑ
Καλώς ήλθες στην παρέα μας..

Και τώρα σαν κακό παιδί που είσαι θα υποστείς το μάλωμα..!!

40 ημερών..??...επιιεικώς..ανεύθυνο..τουλάχιστον απο την πλευρά αυτού που σου διέθεσε το κουτάβι...άντε εσύ συγχωρείσαι...μπορεί να μη γνώριζες.

Στρώσου τώρα στο διάβασμα ( Forum)..αλλά και εκτός..επικοινώνησε με εκπαιδευτή και απο την πλευρά σου επιμονή υπομονή και αγάπη για το ζωντανό.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU