Παιζει πολυ μεγαλο ρολο πιο ειναι το χρωμα και η συμερηφορα του σκυλο που θα ζευγαρωσ

Status
Κλειδωμένο θέμα

rott4ever

Member
25 Αυγούστου 2009
24
0
στο χωριο με ρωτανε<πεζει ρολο πιο ειναι το χρωμα και η συμπεριφορα στον σκυλο που θα ζευγαρωσει?τα κουταβια θα βγουν με ιδια συμπεριφορα και χρωμα απο τον μπαμπα τους η την μαμα τους?>και δεν ξερω τη να τους απαντησω.Για να μπορεστε να μου απαντησετε στο φορουμ θα σας δοσω ενα παραδειγμα.Εχουμε ενα γερμανικα μαυρα και η συμπεριφορα ειναι πολη φιλικη.Τα κουταβια θα βγουν και αυτα μαυρα και ηρεμα η μπορει να ειναι επιθετκα και διαφορετικο χρωμα του τρηχοματος τους μπορει να μου το εξηγισει καποιος?

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εχεις σκεφτει αν σου "βαψει στο πλησιμο" το ξευγαρωμα?μετα τι κανεις?

αν στο προτυπο αναφερει επ'ακριβως κοκκινο με ζαχαρι και 25% λαχανι τι κανεις?

δυσκολα πραγματα ψαχνεις φιλες μου...ειναι πολυ δυσκολο να ταιριαξεις το χρωμα και τον χαρακτηρα....λιγοι εκτροφεις το κανουν και ξεχωριζουν!:maria::paja1:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Γερμανοί και μαύροι θα ήταν ένας ανεπιθύμητος συνδιασμός μέχρι πριν από 73 περίπου χρόνια όταν ο Jesse Owens προκλητικά σάρωνε τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου μπροστά στα μάτια του Αδόλφου Χίτλερ.

Σήμερα φυσικά, με τα νέα δεδομένα βλέπουμε κι έγχρωμους Σουηδούς (βλ. Henrik Larsson στην Εθνική Ποδοσφαίρου της Σουηδίας) ή Ρώσους (βλ. Holden στην αντίστοιχη εθνική ΜΠάσκετ), άρα αυτά τα ταμπού έχουν καταρριφθεί!

Ότι είναι να βγει ας βγει... αρκεί να κατουράει όρθιο!

rott4ever

Member
25 Αυγούστου 2009
24
0
ενα παδειγμα σας λεω

παραδειγμα συγνωμη βιαζομαι γιατι ειμε σε καφετερια και τλιονει ο χρονος μου στον υπολογιστη καληνυχτα

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
kkranis δεν το περιμενα αυτο απο σενα!:D
rott4ever παιζουν παρα πολλα πραγματα ρολο στην αναπαραγωγη.
δεν αναφερεις τι χρωμα ειναι η θηλυκια και τι χρωματα εχουν απο πισω οι γονεις κ οι προπαπποι των γεννητορων.επισης τι χαρακτηρες ηταν ολα αυτα τα σκυλια,αλλα κ παλι τα παντα ειναι σχετικα.
θα αναφερω δικο μου παραδειγμα οπου ζευγαρωσα μαυρο γ.ποιμενικο με γονεις κ παππουδες γκριζους,με θηλυκο μαυρο ξανθο,με γονεις γκριζο κ b-color κ ολα τα κουταβια βγηκαν b-color,ουτε ενα μαυρο!

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
oxi φιλε αν ζευγαροσεις μαυρο σκυλο το μονο που μπορι να γηνει ειναι να μην παει η σκιλα μετα με ασπρους ο χαρακτιρας δεν πεζει ρολο στο λεω εγω

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Πλέον έχω την ωριμότητα να παραδεχτώ και δημόσια πως είμαι ένθερμος οπαδός (γιατί το "θαυμαστής" είναι λίγο) του diablo2!
\\:D/:fan:

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
oxi φιλε αν ζευγαροσεις μαυρο σκυλο το μονο που μπορι να γηνει ειναι να μην παει η σκιλα μετα με ασπρους ο χαρακτιρας δεν πεζει ρολο στο λεω εγω

:D:D:D
Λες να καλομάθει η σκύλα με τον αράπη και να μη θέλει μετά τον κινέζο????

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κι εγω εχω πλεον την ωριμοτητα να παραδεχτω δημόσια ότι αντιπαθω τον kkranis! :mad::p

Περα από την πλακα, το ιντερνετ είναι γεματο από ιστοριες και δοξασίες διαφόρων χωρών για τον κακο μαυρο σκυλο.
Να μην παραθεσω, απλά ψαξτε «black dog legend».
Ο πιο γνωστος βεβαια μυθος σε μας ειναι για τον Κέρβερο, που φυσικα ηταν κι αυτος μαυρος.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κι εγω εχω πλεον την ωριμοτητα να παραδεχτω δημόσια ότι αντιπαθω τον kkranis! :mad::p

Περα από την πλακα, το ιντερνετ είναι γεματο από ιστοριες και δοξασίες διαφόρων χωρών για τον κακο μαυρο σκυλο.
Να μην παραθεσω, απλά ψαξτε «black dog legend».
Ο πιο γνωστος βεβαια μυθος σε μας ειναι για τον Κέρβερο, που φυσικα ηταν κι αυτος μαυρος.
Παντως το συγκεκριμένο σχόλιο εγώ το εξέλαβα θετικά για τα μαυροτσούκαλα.....:D:D:D (του στυλ "μετά το μαύρο, κανείς....")

(οχι κανίς, chloe....:p)

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Τα ολόμαυρα σκυλιά είναι προσωποποίηση του διαόλου (όχι του διαβόλου)
Αυτά που είναι μισά μαύρα το παλεύουν, αλλά δεν τα καραφέρνουν τόσο καλά όσο τα ανωτέρω. Ο δικός μου ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Αυτά που έχουν λίγο μαύρο είναι απλά αμαρτωλά και με μια μετάννοια θα πάνε στον παράδεισο.

Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν τα ντομπ που είναι κυρίως μαύρα και τρελένονται. Κακία και τρέλα μαζί. Φονικός συνδυασμός!

Σε τέτοιο thread τι να γράψεις; Καμιά μ@λ@κί@ να περάσει η ώρα :p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
χαχαχα :D Εμ, γιατι ολα σε τα ψυχωτικά θρίλερ με δαιμονες και αντιχριστους οπου παιζουν σκυλια, αυτα ειναι μαυρα? :confused::eek::p Τιποτα δεν ειναι τυχαιο!

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
Τα ολόμαυρα σκυλιά είναι προσωποποίηση του διαόλου (όχι του διαβόλου)

Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν τα ντομπ που είναι κυρίως μαύρα και τρελένονται. Κακία και τρέλα μαζί. Φονικός συνδυασμός!
χαχαχα :D Εμ, γιατι ολα σε τα ψυχωτικά θρίλερ με δαιμονες και αντιχριστους οπου παιζουν σκυλια, αυτα ειναι μαυρα? :confused::eek::p Τιποτα δεν ειναι τυχαιο!
καλα ειστε με τα καλά σας??????

Status
Κλειδωμένο θέμα