Το είχα διαβάσει χτες το βράδυ. Συμφωνώ σε αυτό που λες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το μάθουμε ποια είναι τα όρια συμπεριφοράς του, αλλιώς θα γίνει το ίδιο δυστυχισμένο και γεμάτο στρες. ηδη μαθαίνει γρήογορα. Χτες μόνο ψιλοέμαθε να μην δαγκώνει την κουρτίνα και να παίρνει το παιχνίδι της.Τωρα που ειναι κουταβι το λες αυτο ως προς την συμπεριφορα... οταν ενηλικιωθει μπορει να δεις αλλαγη 180 μοιρων εαν δεν του βαλεις περιορισμους απο τωρα.
Δωσε προσοχη σε αυτο που λεει ο @Michalis-Maya για τα χαδια και διαβασε αυτο το νημα αλλα και τα σχολια που το ακολουθουν.
Υ.Γ. Επειδη οι σωστη λειτουργια του φορουμ στηριζεται στις ανοιχτες συζητησεις, θα προτεινα οι μελλοντικες αποριες και συμβουλες να γινουν δημοσια ουτως ωστε να ειναι προσβασιμες και απο μελλοντικους αναγνωστες που θα εχουν παρομοιες αποριες.
Επίσης άρχισε να μαθαίνει ότι εγώ είμαι ο "κακός" που λέει μη και δείχνει προτίμηση στις άλλες όταν θέλει κάτι..Σε εμένα έρχεται χοροπηδηχτή με σηκωμένη ουρά και περιμένει να δει τι κάνω εγώ και μετά εκδηλώνεται..γυναίκες....
Το Υ.Γ προφανώς το λες για την αναφορά σε πμ. Τα πμ είναι για καθαρά προσωπικές επικοινωνίες, συμφωνώ...