Πωπω !!! Διαβάζω διαβάζω κι έχω κι εγώ στεναχωρηθεί τόσο πολύ

Τι πάθατε κι εσείς βρε Τακη!!
Ώς αδερφούλα της Bonny σκέφτομαι και τη δικιά μου Sindra. :-k
Εμείς τώρα βρισκόμαστε στη 12 μέρα του πρώτου μας οίστρου οπότε έχουμε καιρό μπροστά μας...

Για την ώρα όπως σου είπα όλα καλά, δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας... απλά κάποιες ώρες της ημέρας και για να κοιμηθούμε στην αγαπημένη μας γωνιά του καναπέ πάνω στη φλοκάτη μας, κυκλοφορούμε με μία μαύρη πάνα βρακάκι ... :culo: που δεν την πειράζουμε, δεν την βγάζουμε και δεν την δαγκώνουμε !! =D>
Συνεχίζουμε να είμαστε για τους περισσότερους τσουπωτές

και απλά να μην έχουμε την ίδια διάθεση που είχαμε πριν... με το φαΐ ακόμα δεν έχουμε κανένα θέμα !!!!
Άλλαξες τροφή και επέστρεψες στην royal adult... εγώ είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι μπορεί να τρώει puppy και μετά το χρόνο... δεν ισχύει? Εμείς δλδ ακόμα puppy της δίνουμε σε συνδυασμό και με μαγειρευτό μόνο γι αυτήν.
Ελπίζω η Bonny μας να επανέλθει πλήρως και να πάρει τα πάνω της και όταν σας δούμε από κοντά με το καλό να είσαστε έτοιμες για πολλά ζουλήγματα, πολλές αγκαλιές, πολλά πειράγματα και παιχνίδια!!! Και πάρτε κανένα κιλό γιατί θα νιώθουμε άσχημα εμείς ... χαχα \\

/
Περαστικά, αγύριστα - ξου ξου μακριά από όλους και καλή δύναμη!!! [-o<
ΥΣ: Λέω να πάρω και την τρίτη θηλυκιά της γέννας μας να δω αν είναι όλα εντάξει και θα σε ενημερώσω...