Πανοστεϊτιδα

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Προσοχή στους.....γαμπρούς μη σου τη κλέψουν!!!:D:D
Μπράβο που είναι καλύτερα,ολα καλά να πάνε απο δω και πέρα!!
Πέρασε (σχεδόν) αυτός ο κίνδυνος. Όλα αυτά έγιναν στην περίοδο του πρώτου της οίστρου...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Α εντάξει τότε!!!
Στο λέω επειδή είπες ότι έγινε κορμάρα και μην έχουμε κανένα ατύχημα!!!!:p:D

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
τώρα που είναι κορμάρα και έρχεται και η άνοιξη και το καλοκαίρι, να πηγαίνετε για μπάνιο ρε συ
απο κορμάρα θα σου γίνει θεα, θα δέσει με την γυμναστική και δε θα παιζεται η σκυλίτσα
να ξεπλυθούν και τα διάφορα γκαντέμικα που επαθε αυτό τον καιρό

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Στον Ιορδάνη ποταμό θέλει βούτηγμα, μετά από τις πονηρές σκέψεις που έκανε συνεχώς κατά την διάρκεια του οίστρου της:p;):D:D:D:D

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Πωπω !!! Διαβάζω διαβάζω κι έχω κι εγώ στεναχωρηθεί τόσο πολύ :(
Τι πάθατε κι εσείς βρε Τακη!! :confused:

Ώς αδερφούλα της Bonny σκέφτομαι και τη δικιά μου Sindra. :-k

Εμείς τώρα βρισκόμαστε στη 12 μέρα του πρώτου μας οίστρου οπότε έχουμε καιρό μπροστά μας... :eek:
Για την ώρα όπως σου είπα όλα καλά, δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας... απλά κάποιες ώρες της ημέρας και για να κοιμηθούμε στην αγαπημένη μας γωνιά του καναπέ πάνω στη φλοκάτη μας, κυκλοφορούμε με μία μαύρη πάνα βρακάκι ... :culo: που δεν την πειράζουμε, δεν την βγάζουμε και δεν την δαγκώνουμε !! =D>

Συνεχίζουμε να είμαστε για τους περισσότερους τσουπωτές :( και απλά να μην έχουμε την ίδια διάθεση που είχαμε πριν... με το φαΐ ακόμα δεν έχουμε κανένα θέμα !!!!

Άλλαξες τροφή και επέστρεψες στην royal adult... εγώ είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι μπορεί να τρώει puppy και μετά το χρόνο... δεν ισχύει? Εμείς δλδ ακόμα puppy της δίνουμε σε συνδυασμό και με μαγειρευτό μόνο γι αυτήν.

Ελπίζω η Bonny μας να επανέλθει πλήρως και να πάρει τα πάνω της και όταν σας δούμε από κοντά με το καλό να είσαστε έτοιμες για πολλά ζουλήγματα, πολλές αγκαλιές, πολλά πειράγματα και παιχνίδια!!! Και πάρτε κανένα κιλό γιατί θα νιώθουμε άσχημα εμείς ... χαχα \\:D/

Περαστικά, αγύριστα - ξου ξου μακριά από όλους και καλή δύναμη!!! [-o<

ΥΣ: Λέω να πάρω και την τρίτη θηλυκιά της γέννας μας να δω αν είναι όλα εντάξει και θα σε ενημερώσω...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Άρτεμις,:)

Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχεις σταματήσει την puppy εδώ και καιρό και μάλιστα να την έχεις περάσει σε κάποια adult.
Αυτό που σου λέω είναι άποψη και συμβουλή και από άλλον εκτροφέα Labrador (εκτός φυσικά του Ανδρέα)
Πόσα κιλά είναι τώρα η Sindra;
Η Bonny είναι περίπου 27 αυτή τη στιγμή.

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Δεν έχουμε καταφέρει να την ζυγίσουμε σπίτι :((
Ήταν 27 κιλά πριν περίπου 1,5 μήνα που είχαμε πάει στον κτηνίατρο.
Και είχαμε συζητήσει και μαζί του για την τροφή και μας είχε πει να μην την αλλάξουμε μέχρι και 15-16 μηνών.
Την maxi junior παίρνουμε ... δεν ξέρω αν υπάρχει royal puppy έκανα λάθος πριν.
Τώρα είμαστε αισίως 11 μηνών όπως κι εσείς και προχωράμε ;)

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
...κοίτα πως μοιάζουμε στο avatar τώρα που έβαλα μια πιο πρόσφατη ;)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Δεν καταλαβαίνω γιατι -ενω τα lab αναπτύσσονται πλήρως γυρω στους 14-16 μηνες (ετσι εχω διαβασει)- οι εκτροφεις προτεινουν να σταματαμε την puppy τροφη στους 12 μηνες. Mαλιστα η ProPlan που της δινω γραφει στη συσκευασια οτι η puppy θα πρεπει να δινεται μεχρι τους 24 μηνες...Ποιος εχει δικιο τωρα;;

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Δεν καταλαβαίνω γιατι -ενω τα lab αναπτύσσονται πλήρως γυρω στους 14-16 μηνες (ετσι εχω διαβασει)- οι εκτροφεις προτεινουν να σταματαμε την puppy τροφη στους 12 μηνες. Mαλιστα η ProPlan που της δινω γραφει στη συσκευασια οτι η puppy θα πρεπει να δινεται μεχρι τους 24 μηνες...Ποιος εχει δικιο τωρα;;
Ο δικός μας πάντως (γιατί νομίζω έχουμε τον ίδιο αν θυμάμαι καλά), μου είχε πει πως αν καταλήξουμε σε ξηρά τροφή ... μέχρι και τους 18 μήνες να της δίνουμε την "puppy" που η royal την ονομάζει "junior" ;)

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Όντως, θα κοιτάξω και εγώ να βάλω μια πρόσφατη.....:)
εμάς είναι σημερινή... να βλέπεις τα θλιμμένα ματάκια ? νιώθουμε λίγο περίεργα τώρα που είμαστε σε οίστρο :(

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ένα update σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.
Η μικρή εδώ και ενάμιση μήνα δεν είχε την άσκηση που έπρεπε λόγω διάφορων θεμάτων που αντιμετώπισε (οίστρος, γαστρεντερίτιδες, μείωση βάρους λόγω και της πεισματικής άρνησης ξηράς τροφής), με αποτέλεσμα να μην είναι ορατά τα συμπτώματα.
Σήμερα το πρωί πήγαμε για τρέξιμο και μπαλάκι και ομολογώ ότι έντρομος την είδα να "κρατάει" το πίσω δεξί πόδι, και να μην το λυγίζει στο τρέξιμο.
Όπως είναι ευνόητο πήγαμε στον κτηνίατρο όπου και επιβεβαίωσε (με απόλυτη σιγουριά) την αρχική του διάγνωση. Ο πόνος προέρχεται από το μηριαίο οστό του ποδιού και μάλιστα το ίδιο συμβαίνει, σε μικρότερο βαθμό όμως και με το μπροστινό της πόδι.
Ο λόγος όμως που γράφω το ποστ είναι ότι κατόπιν επικοινωνίας με τον εκτροφέα της αποφασίσαμε να βοηθήσουμε την Bonny με ομοιοπαθητική ουσία.
Από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε και θα της δώσουμε Calcarea Carbonica που ενδείκνυται σε περιπτώσεις πόνου ανάπτυξης. Τρεις δόσεις ανά δέκα ημέρες και ελπίζουμε να την βοηθήσει.:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καλή ανάρρωση στην Bonny, και καλή επιτυχία με την θεραπεία που θα ακολουθήσετε Δημήτρη :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ευχαριστώ Μυρτώ μου.:):)
Σήμερα από την στιγμή που την είδα να έχει πρόβλημα, εσένα και τον Elvis σκεπτόμουν. Μάλιστα η Αναστασία μου έλεγε να επικοινωνήσω μαζί σου για να μας πεις τα στοιχεία του γιατρού σας, γιατί μόνο χιαστούς και μηνίσκους έβλεπα μπροστά μου....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ευχαριστώ Μυρτώ μου.:):)
Σήμερα από την στιγμή που την είδα να έχει πρόβλημα, εσένα και τον Elvis σκεπτόμουν. Μάλιστα η Αναστασία μου έλεγε να επικοινωνήσω μαζί σου για να μας πεις τα στοιχεία του γιατρού σας, γιατί μόνο χιαστούς και μηνίσκους έβλεπα μπροστά μου....
Ότι θέλετε Δημήτρη πείτε μου, πολλές φορές επηρεαζόμαστε από παρόμοια προβλήματα άλλων αλλά σίγουρα δεν είναι όλες οι περιπτώσεις οι ίδιες. Για να λέει ο γιατρός σας έτσι σίγουρα θα κατάλαβε ότι δεν έχει σχέση με επιγονατίδες και χιαστούς.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Τακη κάνε παλικάρι μου και....ξερω γω κανα ευχέλεο, κάψε κανα θειάφι να φύγει το κακό
Προσωπικά η επιλογή σας της ομοιοπαθητικής μου αρέσει πολύ (το συγκεκριμένο φάρμακο το έχω πιει και γώ μουυααχαχαχαχα)(ειμα καλαα σας λεωωω....:eye: )