''Παράνομες πανσιόν''

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
"Ας βάλει κάποιος ένα τέλος με τις παράνομες πανσιόν που λειτουργούν στην χωρα μας"

"Το κράτος χάνει αρκετά χρήματα από όλους αυτούς τους απατεώνες που εκμεταλλεύονται τα ζώα με σκοπό να βγάλουν το εύκολο μαύρο χρήμα. Χωρίς να κόβουν αποδείξεις και μη τηρώντας τις συνθήκες υγιεινής...

οι περισσότερες. Συγκαλύπτονται βέβαιος και από φιλοζωικές οργανώσεις, που αφού εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους δεν βγάζουν άχνα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πανσιόν στα Καλύβια Αττικής, όπου φιλοξενούνται και σκυλιά του ελληνικού Stray, δεν κόβει αποδείξεις και με τα χρήματα που κερδίζει, τα μαύρα εννοείτε, ασχολείται και με άλλες παράνομες δραστηριότητες διογκώνοντας έτσι τα πλούτη του στις πλάτες όλων εμάς που τον καλύπτουμε. Παρακαλώ να δημοσιευτεί το μήνυμα μου γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό. Τα στοιχεια για την πανσιόν είναι αληθινά και δεν σηκώνουν αμφισβήτηση καθώς τα έχω βιώσει εκ των έσω."

troktiko.blogspot.com

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Εάν οι νόμιμες πανσιόν έχουν τις ίδιες τιμές, στις ίδιες συνθήκες και την ίδια διαθεσιμότητα σε χώρο για τα αδέσποτα τότε πολύ ευχαρίστως να το κλείσουν. Αν όμως όχι, τότε αυτοί που θα το κλείσουν ας μαζέψουν πρώτα κανα αδέσποτο να δουν τη γλύκα του που το βάζεις και μετά το συζητάμε...

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Να πω οτι δεν ειμαι υπερ του μυνηματος για τυγχον παρεξηγησεις...
Εχω δει καλα τη κατασταση περιθαλψης αδεσποτων στο αλσος φιλαδελφειας και κατανοώ τον κοπο και χρονο που χρειαζεται για μια απλή φροντίδα που με λίγη πρόνοια απο το κράτος ίσως και να είχε αποφευχθεί.
Καθώς επίσης ξέρω και βλέπω τον αγώνα του stray που προσωπικά είτε παιρνει αποδειξεις ειτε οχι ειτε ειναι παρανομο ή οτιδηποτε με αφήνει παγερά αδιάφορο μιας και δίνει τρομερό αγώνα για να μπορέσει να βρεί μια στέγη σε όλα αυτά τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στη χώρα μας.
Και σίγουρα μια τυχόν παράνομη πανσιόν που όμως βοηθά τόσο πολύ είναι το τελευταίο που επηρεάζει αυτό το εγκαταλελειμμένο εδώ και δεκαετίες καράβι που λέγεται Ελλάδα.

Και κάτι άκυρο μιας και διευκρίνησα τη θέση μου. Αυτος που ανέβασε αυτό το άρθρο στο troktiko δεν ξέρω αν έχει στοιχεία γι αυτο που μιλάει άλλα εχω να πω οτι οκ, έιμαστε υπερ των μπλοκ και της ελεύθερης έκφρασης αλλά εχει παρατηρηθεί πολύ συχνά το φαινόμενο διαφόρων αναρτήσεων που πραγματικά δεν έχουν καμία ισχύ και απέχουν χιλιόμετρα απο την πραγματικότητα.
Γι αυτο καλό θα ήταν να ελέγχεται κάθε κείμενο που ανεβαίνει καθημερινά γιατι η παραπληροφόρηση πάει και έρχεται..

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
"Το κράτος χάνει αρκετά χρήματα από όλους αυτούς τους απατεώνες που εκμεταλλεύονται τα ζώα με σκοπό να βγάλουν το εύκολο μαύρο χρήμα.
Σίγουρα το κράτος κερδίζει κιόλας αρκετά χρήματα αφήνοντας φλοζωϊκές κι εθελοντές να αναλαμβάνουν τις δικές του ευθύνες. :rolleyes:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Οι πανσιόν που εξυπηρετούν τα σωματεία με τα αδέσποτα μας μάραναν! Ας φοροδιαφεύγουν όσο θέλουν τη στιγμή που φιλοξενούν αδέσποτα! Εδώ μας κλέβουν από παντού! Σκάνδαλο στο σκάνδαλο από όλους! Άει στο καλό πιά! Ο καθένας να βγεί να πεί την μ@@@@ια του..... ας είναι όλοι τους crystal clear, ας τα πάρουν από εκεί που πρέπει και μετά να συζητήσουμε....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τώρα (άσχετο ίσως..) θεωρητικά οι συνθήκες όπως φαίνονται στην συγκεκριμένη φωτογραφία.., είναι καλές..
Λογικά θα έχει και ανεμιστήρα μέσα στα δωμάτια και επίσης λογικά θα είναι από πετρα..

Εγώ προσωπικά δεν θαμπώνομαι όπως και να έχει με τέτοιες πολυτέλειες.., άλλωστε οι συνθήκες είναι το ένα από τα πολλά ..που πρέπει να μας απασχολεί..

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Λογικά θα έχει και ανεμιστήρα μέσα στα δωμάτια και επίσης λογικά θα είναι από πετρα..
Σιγά ρε kango να μην έχει και Α/C..... Στη συγκεκριμένη έχω πάει (αν είναι αυτή που έχω υπόψη μου) και οι συνθήκες είναι καλές, με την έννοια οτι τα κλουβακια καθαρίζοται συχνά. Στην ουσία αυτό είναι που διαφοροποιεί τη μια πανσιόν απο την άλλη, μαζί με την ώρα του προαυλισμού. Κατα τάλλα η κτηνιατρική περίθαλψη εξαρτάται απο το σωματείο ή τον ιδιώτη που έχει αναλάβει τον εκάστοτε σκύλο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σιγά ρε kango να μην έχει και Α/C...
Για την συγκεκριμένη δεν γνωρίζω (αν και μου θυμιζεί μια που έχω υπόψιν μου).., αλλα σε άλλες που έχω πάει εγώ έχουν ανεμιστήρα.. και παρότι έχουν τις "καλύτερες" ίσως συνθήκες.., από κτηνιατρική περίθαλψη πάσχουν μιας και υπάρχει συγκεκριμένες ώρες και όχι τα σαββατοκύριακα..
Αυτό που θέλω να πω είναι πως όσο καλές και είναι οι συνθήκες καλο είναι να μην θαμπωνόμαστε γιατι είναι ένα από τα πολλά που πρέπει να μας απασχολούν.