Παραλία και σκύλος.




kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Στο site του Εθνικού Τυπογραφείου δεν κατάφερα να βρω το εν λόγω ΦΕΚ (δε φαίνεται να υπάρχει τεύχος Β για το έτος 1983). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να δούμε τι στην ευχή λέει?
Να πάω την επόμενη φορά με τα θηρία στην παραλία και αν έλθει το λιμενικό να τους πω ότι ο νόμος αυτός δεν υπάρχει και η πινακίδα είναι παραπλανητική???
ΦΕΚ 779 / ΤΕΥΧΟΣ Β / 30-12-1983
ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ


Έγκριση του Γενικού Κανονισμού του Λιμένα Κύμης


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Σύμφωνα με:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 156 του Ν.Δ. 187/73 περί Κώδικος Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου.
2. Το έγγραφο του Νομάρχη Ευβοίας αριθ. 22923/27.10.1983
3. Το σχέδιο του Γενικού Κανονισμού του Λιμένα Κύμης, που μας υποβλήθηκε με την αναφορά της Λιμενικής Αρχής Κύμης αριθ. 1860/3.11.1983 και επειδή με τις ανωτέρω διατάξεις ρυθμίζονται θέματα, που κανονίζουν την εύρυθμη λειτουργία του Λιμένα, αποφασίζουμε:

Άρθρο μόνο.



α) Εγκρίνουμε τον παρακάτω Γενικό Κανονισμό του Λιμένα Κύμης.



Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΥΜΗΣ

Έχοντας υπόψη:
α) Τις διατάξεις του δια του από 9 Ιουνίου 1948 Β.Δ. κωδικοποιηθέντος Νόμου 499/47 << περί πειθαρχικής εξουσίας των Προϊσταμένων των Λιμενικών Αρχών (ΦΕΚ 162) συνδυαζόμενες με τα άρθρα 141-157 του Ν.Δ. 187/73 με το οποίο κυρώθηκε ο Κώδικας Δημόσιου Ναυτικού Δικαίου (ΦΕΚ 261 Α’).
β) Τις διατάξεις του Ν.Δ. 444/70 << περί αρμοδιότητας του Λ.Σ. και σχέσεως προς τας αρμοδιότητας των Σωμάτων Ασφαλείας >> ( ΦΕΚ 39 Α’) διατάσουμε:


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’


Όρια ισχύος – Ορισμοί.



Άρθρο 1.

Ο παρών Γενικός Κανονισμός Λιμένα Κύμης ισχύει στη χερσαία και θαλάσσια ζώνη του, στους λιμένες, τους όρμους, καθώς και στη θαλάσσια έκταση της περιοχής δικαιοδοσίας της Λιμενικής Αρχής και των υφισταμένων της Λιμενικών Σταθμών και Υπαλλήλων Λιμένα, καθώς αυτή καθορίζεται από τις κείμενες διατάξεις

Άρθρο 2.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Άρθρο 230

1. Οι λουόμενοι οφείλουν:
α) Να φέρουν κόσμια λουτρική περιβολή, απαγορεύεται να κάνουν θαλάσσιο λουτρό χωρίς λουτρική περιβολή, οι άνδρες από ηλικίας 5 ετών και πάνω και οι γυναίκες από 3 ετών και πάνω.
β) Να μη ρίχνουν στη θάλασσα αντικείμενα επικίνδυνα για τους λουόμενους.
γ) Να μην ασχημούν, βρίζουν ή ενοχλούν κατά οποιοδήποτε τρόπο τους άλλους λουόμενους ή θαμώνες.
δ) Να μη ρυπαίνουν ή προξενούν φθορά στις λουτρικές εγκαταστάσεις.
ε) Να μην ασχολούνται στην ακτή ή μέσα στη θάλασσα με παιγνίδια που παρενοχλούν τους άλλους λουόμενους ή μπορούν να προκαλέσουν κάποια βλάβη σε αυτούς.
στ) Να συμμορφώνονται πρόθυμα με τις υποδείξεις των οργάνων της Λιμενικής Αρχής ή της υπηρεσίας των λουτρικών εγκαταστάσεων.
ζ) Απαγορεύεται η κυκλοφορία ζώων καθώς και το λούσιμο αυτών σε χώρους λουόμενων.
2. Απαγορεύεται η έξοδος των λουόμενων πέρα από τη θαλάσσια περιοχή, η οποία ενδεχόμενα καθορίζεται με σχετικές σημάνσεις (φελλούς κλπ) καθώς και η απομάκρυνση από την ακτή σε απόσταση μεγαλύτερη από αυτή που καθορίζεται από την Λιμενική Αρχή, όταν συντρέχουν ειδικοί λόγοι.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
:eek::eek::eek::eek:
Δηλαδη αν εισαι κοριτσι 5 ετων και οι γονεις σου σε χουν τοπλες εισαι παρανομη?
Επισης Απαγορεύεται η κυκλοφορία ζώων καθώς και το λούσιμο αυτών σε χώρους λουόμενων. Αυτη η κυκλοφορια τι ειναι? Αν την εχω δεμενη κυκλοφορει?
Οχι δηλαδη γιατι αν ειναι να δεσουμε τα σκυλια μας και μετα να μηνυσουμε τον μ@λακα γιατι παιζει τενις:mad::mad::mad:
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Η κυκλοφορία είναι να είναι ο σκύλος ελεύθερος και να κυκλοφορεί. Στο λουρί, δεν κυκλοφορεί.

Φυσικά και μπορείς να φωνάξεις το λιμεναρχείο, όχι μόνο στην Κύμη, αλλά σε κάθε παραλία, γι αυτούς που παίζουν μπάλα, που παίζουν ρακέτες... Μην το κάνεις όμως, θα γίνεις το ίδιο γελοίος/α με αυτούς που χιτλεριάζουν με τα σκυλιά μας. Απλώς να το φέρεις σαν επιχείρημα, όταν θα σου φωνάζουν οι διάφοροι.

Όμως, από το 1983 αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει:
Για παράδειγμα, οι γυμνόστηθες δεν είναι παράνομες...
 
Last edited:


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Τι δουλεια εχει, θα ηθελα να 'ξερα το λιμεναρχιο Κυμης με τη Σκυρο. Την τελευταια φορα που την ειχα δει ηταν ακομη στην Ευβοια. Εκτος αν εχει φυγει απο εκει (η Κυμη).:D:D Βεβαια απο το αρθρο 1 μεχρι το αρθρο 230 μεσολαβουν 18 σελιδες που δεν ειχα το κουραγιο να τις διαβασω, και δεν ξερω ποσες μετα, και ισως υπαρχει εκει καμμια τσοντα διαταξη που να επεκτεινει την ισχυ.
Ας μαζεψει καποιος μοντ το ποστ μου με το ΦΕΚ γιατι εχει ξεχειλωσει το φορουμ. Δεν πιστευω να το βλεπω μονο εγω εκτος οθονης. Εστειλα πμ στη Rottie αλλα η κοπελα ή ειναι διακοπες ή με βαρεθηκε.:):)
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Η Κύμη, λόγω θέσης, εποπτεύει όλο το Αιγαίο.

Το Λιμεναρχείο Κύμης, είναι προφανώς προϊστάμενο του Λιμεναρχείου Κύμης. Κανονισμό Λιμένα δεν έχουν τα μικρότερα Λιμεναρχεία, αλλά ακολουθούν τον κανονισμό της προϊστάμενης Λιμενικής Αρχής.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Επισης η Σκυρος δεν υπαγεται στην Ευβοια τυπικα?. Το ξερω οτι ειναι οφ τοπικ αλλα τι στο καλο ειναι "η κοσμια λουτρικη περιβολη" για ενα 5χρονο:confused:..
Παντως η πινακιδα δεν ειναι νομιμη. Γιατι αν πας με λουρι μια χαρα εντος νομου εισαι
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Επισης η Σκυρος δεν υπαγεται στην Ευβοια τυπικα?. Το ξερω οτι ειναι οφ τοπικ αλλα τι στο καλο ειναι "η κοσμια λουτρικη περιβολη" για ενα 5χρονο:confused:..
Παντως η πινακιδα δεν ειναι νομιμη. Γιατι αν πας με λουρι μια χαρα εντος νομου εισαι
το 1983, δεν θα τολμούσε κανένας μας να χάσει τις διακοπές του για αποσαφηνίσει τι σημαίνει κόσμια περιβολή σε έναν 5χρονο, ή τι σημαίνει "κυκλοφορία" του σκύλου... Τότε, εαν ο κανονισμός της πολυκατοικίας έλεγε όχι σκύλοι, εμείς θα είμασταν στον δρόμο προ πολλού...

Τα τελευταία 25 χρόνια πολλά έχουν αλλάξει, και εαν δεν το παλέψουμε θα μείνουμε εδώ, αλλιώς, και με την δικιά μας συμβολή, σε 10-20-25 χρόνια τα σημερινά μας προβληματα θα μας φαίνονται αστεία...

Το 1983 ήταν περίπου η εποχή που κατι παπάδες τρέχανε σε ερημικές παραλίες και κυνηγούσαν τους γυμνιστές... Το 1983, πιστεύαμε ότι το ΠΑΣΟΚ θα εφάρμοζε σοσιαλισμό!!!
Το πρωί, δεν πληρώναμε εισητήριο στα λεωφορεία, γιατί ήταν κοινωνικό αγαθό η μεταφορά μας στην δουλειά...

Πολλά έχουν αλλάξει έκτοτε... Σε 25 χρόνια, θα μπαίνουμε παντού με τους σκύλους μας, και θα κολυμπάνε μαζί μας στις παραλίες, γιατί... μέχρι το 2018 θα έχει γίνει η Δευτέρα Παρουσία (σύμφωνα με τον πατέρα Μάξιμο) και ήδη θα έχει εξαληφθεί ο θάνατος, θα ζούμε στην παραδεισένια Γη για 1000 χρόνια (σύμφωνα με τους Ιεχωβάδες) και ούτε τα ζώα θα τρώνε το ένα το άλλο κλπ. Σε 25 χρόνια, πιθανόν να κολυμπάμε αγγαλιά με το λιονταράκι μας παίζοντας με τους καρχαρίες!!!

Οι σκύλοι θα είναι πολύ μπας κλας...
 
Last edited:




Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Παιδιά σορρυ που θα είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά συνέβη κάτι σήμερα ΤΟΣΟ αστείο που πρέπει να το πω (αλλιλως θα σκάσω!):p
Πήγα στην παραλία (Παξούς) που πάω με το σκύλο μου για μπάνιο κάθε μέρα από το Πάσχα σχεδόν....

Ηταν μια "κυρία" από την Αθήνα που μένει Βούλα. Το ξέρω γιατί με το που έφτασαν με την παρέα της έλεγε δυνατά: "Είναι πολύ ωραία στη Βούλα αλλά εδώ είναι παράδεισος" και διάφορα τέτοια που λένε μερικοί Αθηναίοι (νεόπλουτοι) για να δηλώσουν την παρουσία τους σε μας τους "χωριάτες"....

ΠΡΙΝ καλά, καλά απλώσει την πετσέτα της (Τρουσάρντι παρακαλώ) μου έκανε μια ωραιότατη κατά μέτωπον επίθεση (κι ας ήμουν 300μ μακριά!):

"ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! 15 Αυγούστου με τόσο κόσμο και έφερες τον Γορίλλα σου για μπάνιο;;;;;" Ήμουν πολύ μακρία και την αγνόησα επίτηδες για να την αφήσω να γίνει ρεζίλι. Ασε που αν απάνταγα από κει που ήμουν θα γινόμουν εγώ ρεζίλι (και θα ενοχλούσα και άλλους ευγενέστατους ανθρώπους στις διακοπές τους).

Φώναζε διάφορα ("βγάλτον έξω γιατί θα φωνάξω την αστυνομία!!" κλπ) και μάλλον είχε δίκιο νομικά (ήμασταν σε οργανωμένη παραλία ΤΙΓΚΑ στον κόσμο).

Ήξερα πως πραγματικά, δεν με έπαιρνε να τη βρίσω (αν και στο λημεναρχείο είναι όλοι φίλοι:p) και έτσι ήρθα κοντά της και απάντησα ευγενικά και μελιστάλαχτα:

-"Εχετε ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Χίλια συγνώμη!!! Παρασύρθικα επειδή μένω εδώ δίπλα και κάνω μπάνιο κάθε μέρα εδώ με τον Γορίλλα μου. Πρώτη φορά ενοχλήθικε κάποιος... είχα ΞΕΧΑΣΕΙ πως δεν επιτρέπεται! Τέλος πάντων, θα τον έπαιρνα ΤΩΡΑ να φύγουμε, προς Θεού, δεν θέλω να ενοχλώ, αλλά είναι ίδη ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ μέσα στο νερό και μάλλον το έχει μολύνει τελείως! Και να φύγω δηλαδή.... χάλια θα είναι εδώ πέρα τώρα. Δεν πάτε αλλού καλύτερα;"

-"ΤΙ;;;; ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ;;; Τι είναι αυτά που λες;;;;" απάντησε φρικαρισμένη.

-"Εεε.. Να, απλώς πως είμαστε εδώ τρεις ώρες και εσείς μόλις επελέξατε να κάτσετε στην μοναδική παραλία του νησιού με σκύλο στο νερό.... Και να φύγω δηλαδή, τι θα γίνει;;; Θα θέλει ΜΕΡΕΣ να καθαρίσει το νερό εδώ πέρα! Βέβαια, και στις άλλες παραλίες κυκλοφορούν δελφίνια παντού, παιδάκια και γέροι που κάνουν τα τσισάκια τους μέσα, θαλάσσιες χελώνες και χίλια δύο αηδιατικά πράγματα.... Δεν γυρνάτε καλύτερα στη Βούλα να μην πάθετε και τίποτα;"

Η τύπισσα έγινε ΤΟΣΟ κόκκινη που νόμιζα πως θα με δάγκωνε. Αρχισε να παραμιλάει "δεν είναι αστείο, θα δεις τι θα σου κάνω.." και άλλα πολλά. Ευτυχώς όμως τη περιμάζεψε η παρέα της και 2 κυρίες (ντόπιες) που τις είπαν πως ο Γορίλλας είναι το πιο καθαρό πλάσμα στη γύρω περιοχή! :D:p:D:p:);) +:cool: (λόγο παραλίας).
 
Last edited:




Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γεια σας ήρθα (και πρέπει να διαβάσω 1150 posts)! :D Μια φορά μόνο αντιμετώπισα πρόβλημα στην παραλία με γιαγιά που συγχύστηκε που είχα το σκυλί δεμένο στην ομπρέλα γιατί πώς να γίνει τώρα... παιδιά και σκυλιά στην ίδια παραλία... τς τς τς... Μου λέει "απαγορεύεται". "Μπα, της λέω το επιτρέπει ο νόμος". "Ποιος νόμος?" λέει "ο δικός σου?". Μετά εφήρμοσα το τρομερό σύστημα της γαλάζιας με το λιμεναρχείο. :D:D:D:D
Τις επόμενες μέρες τις περάσαμε σε ερημικό σημείο απέραντης παραλίας... όπου όλα ήταν... όνειρο (αχ διακοπές...)

 
Last edited:


rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
ρε παιδια γιατι δεν μαζεβομαστε ολοι απο το forum με φιλους και γνοστους να παμε σε μια παραλια με τουσ σκιλουσ μασ να φωναξουμε και το σταρ:D και να διαμαρτιριθουμε!!η χωρα μασ ειναι γεματι παραλιες γιατι να μιν ιησ χαιρομαστε και εμεισ!
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Κάναμε κι εμείς τα μπανάκια μας χωρίς κανένας να διαμαρτυρηθεί. Απλά δεν πήγαινα μπροστά στις ομπρέλες αλλά παρακάτω. Μέχρι και άλογα κάνανε το μπανάκι τους εκεί μια μέρα.
Το πρόβλημα δεν το είχα στην παραλία αλλά στην καντίνα από πάνω! Με το που φτάσαμε (τα σκυλιά με λουρί) μου λέει μια "Έχουμε παιδιά εδώ!" :confused: Με άφησε άφωνη, πραγματικά, και δεν απάντησα καν. Τελικά, φοβόταν αυτή να πλησιάσει στα παιδιά της γιατί έπρεπε να περάσει από εμάς και το ομολόγησε. Αν τα σκυλιά μου τρώγανε παιδάκια δε τα έπαιρνα παντού μαζί.
Άλλη μέρα, ένα παιδάκι στην καντίνα κλωτσάει άμμο στη Blu. Αγριοκοιτάζω τους γονείς που του λένε "δε σου έκανε τίποτα το σκυλάκι". Το παιδάκι συνεχίζει ακάθεκτο 5η - 6η φορά... μέχρι που μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι και λύνω τη Μπλου. *demonio* (Άμα δε μπορούν να μαζέψουν τα παιδιά τους, ούτε εγώ μπορώ να μαζέψω τα σκυλιά μου.) Το παιδάκι χέζεται και ζητάει τη μαμά του να το πάρει αγκαλιά επειδή το σκυλί σηκώθηκε και τελικά ανεβαίνει πάνω στο τραπέζι. :D Σηκώθηκε και ο Λέων μην του φύγει η γκόμενα, και άμμο το σκασμένο δεν ξαναπέταξε.
Τελευταία μέρα έκανε πάλι ένας τσαμπουκά στον φίλο μου στην καντίνα (εγώ κολύμπαγα και το έχασα :rolleyes:)
- Με ενοχλούν τα σκυλιά (τα οποία ήταν δεμένα όπως πάντα στην καντίνα)
- Ε, εντάξει φεύγουμε ούτως ή άλλως τώρα (ευγενέστατα)
- Ε, ΦΥΓΕ
- Καλά που ήρθες εσύ να μου πεις τι να κάνω. Όποτε θέλω θα φύγω (έχουν ανέβει οι τόνοι)
Μετά θα ακολουθούσε ξυλίκι αν δεν επενέβαιναν οι άλλοι θαμώνες. :paja1:

Φωτό χτεσινές στην παραλία όπου κάνουμε το μπανάκι μας στη θάλασσα


Αλλά και στο ποταμάκι δίπλα καθώς ο μεγάλος είναι ψάρι του γλυκού νερού.
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
ΜπλιιιιααααΑΞ! Σκύλοι μέσ' στο νερό!!!! ΑΗΔΙΑ! :p:p:p
ΠΟΥ είναι αυτό το όμορφο μέρος;

Χτες είπα σε μια μαμά (με πολύ αυστηρό ύφος) να μαζέψει το παιδάκι της.
Είχε φαγωθεί να κλωτσίσει ένα αδεσποτάκι που φιλοξενώ, με δεν το άφηνα....
το έπιανα το γύρναγα (από το μπράτσο) και του λεγα: "Στη μαμά σου!" με αρκετή κακία μπορώ να σου πω. Σε ταβερνάκι όλα αυτά.

Τρείς φορές ξαναγύρισε το παιδί (ανά 10 λεπτα) όσπου την έπιασα και της είπα.

"Αυτό το κουταβάκι ΛΑΤΡΕΥΕΙ τα παιδιά... έχει γνωρίσει μόνο καλά παιδιά ως τώρα.
Κρίμα δεν θα είναι να τα μισήσει και να τα δαγκώνει εξ' αιτίας σου;"

Δεν ξαναείδα το παιδάκι της κοντά στο κουτάβι.:)

ΘΕΛΟΥΝ και λίγο καυστικότητα μου φαίνεται....

Από την άλλη η βλαμμένες οι μαμάδες, ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μην τους δαγκώσει το παιδί κανένας σκύλος με τέτοια συμπεριφορά;;;;

Και να ΜΗΣΟΥΣΑ τα ζώα, θα μάθαινα στο παιδί να τα προσέχει για να μην πάθει αυτό κάτι! Οι ΗΛΙΘΙΕΣ.
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πωωωω κοντεύω να σιχαθώ τα παιδιά με όλα αυτά. Και δεν φταίνε και σε τίποτα!
Στο χωριό που έμενα στη Νάξο έγινε Ο ΧΑΜΟΣ επειδή το παιδί κατούρησε σε ένα δέντρο. Περνούσα έξω από το καφενείο και φώναξαν κάποιοι "ΕΞΩ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΡΙΟ"! Μου έλεγαν ότι παίζουν παιδιά στο δρόμο κ.λπ. Μα καλά στη βάση του δέντρου που κατούρησε το κανίς μου θα πάει να παίξει το παιδί???? "Γαυγίζουν" μου είπαν... στο μεταξύ το δικό μου δεν ακούστηκε στο χωριό! Τα παιδιά αντιθέτως... Ε μα έλεος...
 




Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Το όμορφο αυτό μέρος λέγεται Ροβιάτα και είναι έξω από την Αμαλιάδα. Τρεις ωρίτσες από Αθήνα. Θα ξαναπάω σίγουρα.
Στο παιδάκι όταν έλυσα τη Μπλου του είπα "Αν τολμάς, πέτα άμμο τώρα να σε δαγκώσει να κλαις!". Ένα άλλο πάτησε επίτηδες με μια καρέκλα την ουρά του Λέοντα. Ευτυχώς, δε χαμπάριασε γιατί ένα πιο μικρόσωμο μπορεί θα πόναγε και να αμυνόταν. Ήθελα να το κρεμάσω ανάποδα αλλά αρκέστηκα στο να του αγριέψω. Αυτά τα θρασύδειλα είναι που θέλουν να βλάψουν εξ' αποστάσεως και μεθαύριο θα ρίξουν τις φόλες. Κατά τ' άλλα, τα σκυλιά τους ενοχλούνε...
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Επρεπε να είσασταν στο ηλεκτρικό (ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ) όταν μου επιτέθικε μια μητέρα να πάρω το σκύλο και να κατέβω στην επόμενη στάση!

Της είπα πως δεν έχω περάσει ιλαρά ακόμα και πως το παιδάκι της αφού πάει σχολείο μπορεί κάλιστα να μεταφέρει το μικρόβιο και να με σκοτώσει στην ηλικία που είμαι ....
Μετά, της υποσχέθικα πως αν πει ΜΙΑ αρρώστια που μπορεί ο σκύλος μου να κολλήσει το παιδί της από την άλλη άκρη του βαγονιού, θα κατέβω αμέσως ζητώντας και ταπεινά συγνώμη!!!


ΤΟ γέλιο.:D Τη γιουχάρανε όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες....
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έφη μου θέμα ανατροφής είναι... αυτά φταίνε? :(
Δυστυχώς έχω αντιπαθήσει πολλά παιδάκια τελευταία, δεν ελέγχεται γαμώτο!
Σε ένα πρόσφατα που έλουσε το σκύλο μου με νερό απ' το κουβαδάκι του, ενώ εκείνος έτρεμε από το κρύο μετά το μπάνιο, έκανα ολόκληρη διάλεξη περί παιχνιδιών, ζώων και διαφορών ανάμεσα στα δύο. Φάνηκε να καταλαβαίνει. Όμως αυτό είναι ευθύνη του γονέα και του δασκάλου κι όχι δική μου. Ούτε δική σου, ούτε κανενός άλλου.

edit: Το χειρότερο είναι να ΘΕΛΕΙ το παιδί να πλησιάσει το σκυλί και να παίξει μαζί του ή να το χαϊδέψει και να μην το αφήνει η μάνα του γιατί έχει βρωμιές. Μια με ρώτησε αν έχει κάνει εμβόλια πριν αφήσει τη μικρή της να τον χαϊδέψει. Δε λέω... καλά έκανε. Όμως κι εγώ τη ρώτησα αν έχει τελειώσει η μικρή με τα εμβόλιά της. Κακία και το μετάνιωσα :(
 
Last edited: