Πατέντα για σκνίπες&εμάς που μένουμε σε διαμέρισμα


matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Παντως το ψεκασμα με μηλοξυδο και ελαια σιτρονελλας και λεβαντας κανουν δουλεια.
Αυτο το παιρνεις ετοιμο ή το φτιαχνεις?
 


ruby

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
95
1
μια καλη συνταγη που εχει πετυχει μεχρι τωρα ειναι: βραζεις ενα λιτρο νερο, και του ριχνεις 8-10 φυλλα ευκαλυπτου, 3 κουταλιες της σουπας λεβαντας, τα αφηνεις μεχρι να κρυωσει το μιγμα. Αφου κρυωσει ριχνεις 20 σταγονες σιτρινελα αιθεριο ελαιο, 2 κουταλιες της σουπας ξυδι και βοτκα. Ενοειτε εχω αμπουλες και σκαλιμπορ και ακαθε απογευμα ψεκαζω με αυτο. Δεν το εχω δοκιμασει στην εξοχη σε διακοποπες. Αυτο το σπρευ ειναι φιλικο για το δερμα και χωρις χημικα και μπορει να το χρησιμοποιησει και ο ανθρωπος.
 




ruby

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
95
1
χικ χικ! δεν ξερω νομιζω οτι ετσι γινεται πιο στυλατο το μιγμα;)
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μη σας πιάνει υστερία και γεμίζετε τους σκύλους σας με χημικά . Η σκνίπα του καλαζάρ πετάει μέχρι 30cm από το έδαφος, οπότε λίγο απίθανο να φτάσει στον πρώτο όροφο. Δεύτερον η σκνίπα πετάει γύρω από λιμνάζοντα νερά η βρεγμένο γκαζόν. Οι πιο επικίνδυνες ώρες είναι το ξημέρωμα και το σούρουπο. Αν ψεκάζεις τον σκύλο σου κάθε μέρα το απόγευμα και τον έχεις μέσα τις περίεργες ώρες δεν χρειάζεται ούτε τούλια ούτε τίποτα.
 


maria-rocky

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
69
0
ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καλησπέρα παιδιααααα..Καταρχην ευχαριστώ για τα σχόλια σας αλλά η πατέντα θα γινει και θα είναι έτοιμη από βδομαδα.....Θα θυμαστε την φάση μου με τον Ροκυ.Αποφασισα να μην του κάνω Pcr και να του ξανακάνω την μέθοδο Eliza αφού ήταν αυτη που τον βρήκα θετικό.....Ξαναπήγα προχτές για την εξέταση ,καιμε πηρε η γιατρός και μου είπε ''του έδωσες χάπια''???και της απαντάω ''ούτε μισό''..Μου ειπε πωςο Ροκος ειναι αρνητικός,αυτότο ιχνος που είχε τοαπέβαλλε από μόνος του και πωςδεν υπάρχει τίποτα...Επισης μου ειπε να πάω σε 15 μέρες να του κάουμε το τεστάκι του εμβολιου και αν και εκεινο ξαναδειξει αρνητικό θα του κάνουμε το εμβόλιο...Ειμαι πολύυυυυ ευτυχισμένη!!!!!!!:D:D
 


barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
44
Αθήνα - Μαρούσι
Μη σας πιάνει υστερία και γεμίζετε τους σκύλους σας με χημικά . Η σκνίπα του καλαζάρ πετάει μέχρι 30cm από το έδαφος, οπότε λίγο απίθανο να φτάσει στον πρώτο όροφο.
Εμείς δηλαδή που μένουμε στον τέταρτο δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας? Βέβαια την ψεκάζουμε για τις βόλτες τις αλλά δεν παύει να ανησυχούμε. Από τα κουνούπια δεν κινδυνεύει?
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU