Πατρινό συναπάντημα μετά των τετράποδων φίλων μας.

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Δασυλλιο στις 12 την Παρασκευη.Μια χαρα. Καφεδακι θα εχω στο χερι και ...εξω απο το Τουριστικο σημειο Συναντησης.Θα με γνωρισετε γιατι θα κραταω στο χερι ενα σκυλο ασπρο και στρουμπουλο:p
Για παμε συμμετοχες:
1.mAthosalas(Κωστας)+Ελλην.Ποιμενικος(Φοιβος)
2...
3...
...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ακυρο παιδιά απο μενα... αυτο το τριήμερο "δε θελει" να φυγω.. ολα μου ανατρέπονται ... next time:)

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
εγινε παρασκευη στις 12 τοτε??
και εμενα θα με γνωρισετε μια ασπρη αλεπου θα εχω...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Θα με γνωρισετε γιατι θα κραταω στο χερι ενα σκυλο ασπρο και στρουμπουλο:p
Επειδή ο Φοίβος δεν μπορεί να στα χώσει Κώστα, νομίζεις ότι θα περάσει έτσι το "στρουμπουλός" ; :D Γεροδεμένος είναι, όχι στρουμπουλός ! Θέλεις να κάνεις τον μικρό κομπλεξικό δηλαδή ; :p:D:D

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Εγω ελπιζοντας οτι θα εχω γυρισει θα με αναγνωρισετε ή μαλλον θ ακουσετε τη σκυλα να γκρινιαζει γιατι θα βιαζεται να συναντησει τα αλλα σκυλια κ γω απο πισω της να τραβιεμαι ωσαν την τρελη!Να διευκρινισω το εξης: Επειδη θα ο Φοιβος ειναι κουταβος αν δω οτι η δικια μου κανει τα τρελα της ( απλα υποθετω, δεν ξερω) θα την παρω σηκωτη κ θα φυγουμε!Μη δημιουργησουμε κ θεμα τωρα που ειναι στη φαση κοινωνικοποιησης ο μικρος!
Ελπιζω να προλαβω κ να σας ερθω!Δεν εχω ιδεα τι ωρα θα ξεμπερδεψω απο περα!
Αλλος?

sad_sam

Active Member
8 Φεβρουαρίου 2011
31
5
Γεια σας,
σας διαβαζω πολυ καιρο, αν και ακομα δεν εχω παρουσιασει το σκυλο μου (μπορει αυριο να τον δειτε καποιοι απο κοντα).
Ειμαι απο Πατρα και ζηλεψα. Αν μπορεσω αυριο θα ερθω και εγω στη συναντηση με το κουταβι μου (cane corso).

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ θα είμαι εκεί! Αλλά δασύλιο, πού Κώστα? Στον από πάνω δρόμο που δεν έχει πολλή κίνηση? Εκεί που έχει και την κατηφορίτσα με τα τύπου σκαλοπάτια τα ξύλινα? Βασικά δεν ξέρω που είναι το Τουριστικό σημείο συνάντησης...

Edit: Εννοείται πως αν ο δικός μου είναι κακό σκυλί θα σου πώ ένα γεια από μακριά και θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, ο Φοίβος πρέπει να έχει μόνο θετικά ερεθίσματα (αν και είναι αρκετά κουτάβι για τα μέτρα του Ρασάκου. Λες να μπερδευτεί ο δικός μου από το μέγεθος του Φόιβου? Δεν έχουμε συναντήσει ποτέ τόσο μεγαλόσωμο κουτάβι)

Last edited:

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Επειδή ο Φοίβος δεν μπορεί να στα χώσει Κώστα, νομίζεις ότι θα περάσει έτσι το "στρουμπουλός" ; :D Γεροδεμένος είναι, όχι στρουμπουλός ! Θέλεις να κάνεις τον μικρό κομπλεξικό δηλαδή ; :p:D:D
Μπα,επικοινωνουμε εμεις.Ο μικρος με συγχωρει γιατι ξερει το χιουμορ μου...:)
Γεια σας,
σας διαβαζω πολυ καιρο, αν και ακομα δεν εχω παρουσιασει το σκυλο μου (μπορει αυριο να τον δειτε καποιοι απο κοντα).
Ειμαι απο Πατρα και ζηλεψα. Αν μπορεσω αυριο θα ερθω και εγω στη συναντηση με το κουταβι μου (cane corso).
Φυσικα και να ερθεις,θα σε περιμενουμε :)

Εγώ θα είμαι εκεί! Αλλά δασύλιο, πού Κώστα?
Edit: Εννοείται πως αν ο δικός μου είναι κακό σκυλί θα σου πώ ένα γεια από μακριά και θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, ο Φοίβος πρέπει να έχει μόνο θετικά ερεθίσματα (αν και είναι αρκετά κουτάβι για τα μέτρα του Ρασάκου. Λες να μπερδευτεί ο δικός μου από το μέγεθος του Φόιβου? Δεν έχουμε συναντήσει ποτέ τόσο μεγαλόσωμο κουτάβι)
Λεω να βρεθουμε ακριβως μπροστα απο την εισοδο του μαγαζιου(καφετεριας)που εχει εκει,απεναντι εχει καποια ξυλινα σκαλακια.Εκει λοιπον και θα δουμε που θα περπατησουμε.
Οσο για κοινωνικοποιηση...μη σε αγχωνει τιποτα.Εγω θα εχω φιμωτρο και δε θα δαγκωσω κανενα σας χαχαχα.Γιατι τα σκυλακια μια χαρα θα τα πανε!

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
το τουριστικο πρεπει να ειναι(ουτε εγω ειμαι σιγουρος) το μαγαζι.. λαγιος.... νομιζω δηλαδη... :p

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
το τουριστικο πρεπει να ειναι(ουτε εγω ειμαι σιγουρος) το μαγαζι.. λαγιος.... νομιζω δηλαδη... :p
Σε προλαβα ελαχιστα...Αλλά ναι εχεις δικιο.Ειναι ο Λαγιος(ο ιδιοκτητης)και το Τουριστικο ειναι η μεγαλη καφετερια ακριβως στοι πανω μερος της ανηφορας ερχομενος απο Καρολου...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μπα,επικοινωνουμε εμεις.Ο μικρος με συγχωρει γιατι ξερει το χιουμορ μου...:)
Παρ' όλα αυτά, για τιμωρία θα μας βγάλεις φωτογραφίες από την συνάντηση να σας καμαρώσουμε όλους ! Ξέρεις εσύ, από εκείνες τις φοβερές που μας κάνουν και χαζεύουμε ... :D:D:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το επονωμαζόμενο "Δασύλιο" που μαζευτηκε η μισή Πάτρα για να δει τα πυροτεχνήματα των εγκαινίων της γέφυρας?

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Το επονωμαζόμενο "Δασύλιο" που μαζευτηκε η μισή Πάτρα για να δει τα πυροτεχνήματα των εγκαινίων της γέφυρας?
Γουεαρ αρ γιου φρομ μαϊ ντιαρ???Σπεϊς μεϊμπι?:p ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ αυτο το δασυλλιο...να κατεβασω και χαρτη;....:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
lol
Σου λέει κάτι το username μου Κώστα?
I am from Crete οπότε τον κύριο Λάγιο, αν δεν έχει το ονοματάκι του στην ταμπέλα εγώ τον ξέρω σαν Δασύλιο, χεχεχε
Thank you για τον χάρτη! Θα σας βρώ!

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Νομιζω το εχει το ονοματακι του!Αν οχι, ειναι απ εξω πετρινο κ εει πρασινη πινακιδα απ οσο θυμαμαι!Δεν προκειται να το χασεις!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Kαι αν τελικα χαθει κανεις...λεω τωρα εγω...:pαν πχ ειναι κανεις -τυχαια το λεω-απο την Κρητη :paja1::p...και δεν βρει το σημειο,ακομα και μετα απο την λεπτομερη πληροφορηση τοτε υπαρχει κι αλλος τροπος!
Φτανεις καπου κοντα...Ριξε ενα τσιμπημα στο σκυλο να αρχισει να στα χωνει σε γαυγισμα και οταν δεις κανα 5-6 άλλα σκυλια να ερχονται τρεχοντας προς τα εκει για να βοηθησουνε τον φιλο τους,τοτε ΤΡΕΞΕ προς την αντιθετη κατευθυνση απο αυτη που θα καλπαζουν...θα μας βρεις εκει(αρκει να τρεχεις πιο γρηγορα απο τους σκυλους) :piercing::piercing:\\:D/

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
αν κανονισετε συναντηση ...
Πετρο θα ερθεις;Εκεινη την κουκλαααα την λευκη την...:)να δεις πως τη λενε...πως τη λενε...:pΦουρτουνα που λεει και η κορη μου:p θα την δουμε παλι;...Εγω παντως θα σας περιμενω!