Tρεξιμο,δεν φανταζεσαι ΠΟΣΟ μεγαλο...υποχρεωσεις στο φουλ και ελπιζω να ξελασκαρω καποια στιγμη να τα ξαναπουμε κι απο κοντα!...
ΕΠΙΣΗΣ, μηπως αυτοι οι μονιμοι κατοικοι της Πατρας να μαζωχτουνε επιτελους καποια στιγμη (στο πιο κοντινο μελλον απο του ICE!)?Eεεεε??
Πετρο, Κωστα που ειστε ντε??
Δεν ξερω το λογο,αλλά καλα κανατε διοτι υπαρχει ενα ρισκο σε εκεινα τα μερη αρκετα σοβαρο...απο κοντα τα υπολοιπα...εμάς κόπηκε ο Φάρος μαχαίρι πέρισυ (κλαψ κλαψ)
Κατερινα,τουλαχιστο μιλωντας για μενα,διαθεση υπαρχει στο φουλ...ο ελευθερος χρονος μου τα χαλαει καπως αλλά δεν πτοουμαστε.Εχω κατι καλο κατα νου και θα το επεξεργαστω λιγο και θα τα πουμε εγκαιρως.Να διασκεδασουμε και εμεις και τα χνουδωτα φιλαρακια μαςΟκ λοιπον....Οταν καποια στιγμη οι υποχρεωσεις σας αφησουν για λιγο κ εχετε ορεξη για σκυλοσυναντηση σε ασφαλες κ χωρις ρισκα μερος ενημερωστε!![]()
Φιλε κι ομως καποιες φορες και 28 ωρες να ειχε το24ωρο..παλι φουλ θα ημουνα...Αλλά εφοσον διαθεση υπαρχει,ολο και κατι θα κανονιστειΡε Πατρνοι, ζειτε στην Πατρα και δεν βρισκετε ενα απογευμα μια ωρα, να βρεθειτε 2-3 ατομα; Δεν το πιστευω! Διαθεση και συντονισμος δεν υπαρχει...Για κοιταξτε το...![]()
Η αληθεια ειναι οτι σε πιστευω, δεν το γραφεις πρωτη φορα αυτο.Φιλε κι ομως καποιες φορες και 28 ωρες να ειχε το24ωρο..παλι φουλ θα ημουνα...Αλλά εφοσον διαθεση υπαρχει,ολο και κατι θα κανονιστει
Δεκτον! Να κανω μια προταση τοτε: Την Τεταρτη το απογευμα κανονιστε να μην εχετε κατι ή μετακινηστε το αν υπαρχει και καντε μια συναντηση!Κοίτα Ice, δεν είναι ευκολα τα πράγματα όταν υπάρχουν στη μέση δουλειές, οικογένειες ή συντροφοι, σκυλιά, γατιά κτλ...
Και προχθές που συναντηθήκαμε, είδες, είχα ταΐσει μόλις το γατί, είχα γυρίσει από την κτηνίατρο με το άλλο γατί και περίμενα πως το αμόρε θα είχε σχολάσει, αλλά δεεεν..
Νομίζω όλοι θέλουμε να συναντηθούμε αλλά δεν βοηθάνε οι υποχρεώσεις...
Τι;Θα βαλετε λουρακι στον Πετρο;Άλλωστε αν εγώ και το αμόρε θέλουμε ντε και καλά να συνοδεύουμε σκύλο, υποθέτω ότι ο GRDANE θα μας καλύψει![]()
Δε σου λεω...δε σου λεω...πως ελεγε ο Ζηκος;"Γιατι το μαρτυρας ντε..μην το μαρτυρας"...χεχεΕχω περιεργια να μαθω τι εχεις κατα νου Κωστα!
Τι;Θα βαλετε λουρακι στον Πετρο;![]()
...... αρα χρειαζομαι χωρο με απλα και δυο τουλαχιστον εθελοντες...
τον δυσκολο θα τον κρατω εγω...![]()
Ναι απλα τη χρειαζομαστε οπωσδηποτε!Ωραια τους εθελοντες τους εχεις....τωρα μενει μονο να βρεθει ο ελευθερος χρονος ο τοπος κ το ποτε.....σε καλο δρομο ειμαστεχμ.. αν δεν φερω και τα τρια τουλαχιστον ... δεν βλεπω να υπαρχει περιπτωση να ερθω...
αλλοιως κλεβω χρονο απο το παιχνιδι απο τα υπολοιπα ...... αρα χρειαζομαι χωρο με απλα και δυο τουλαχιστον εθελοντες...
τον δυσκολο θα τον κρατω εγω...![]()