Περίεργη συμπεριφορά

Chr22

New Member
9 Σεπτεμβρίου 2018
2
0
25
Έχω ένα αρσενικό μαλτεζακι, 3 χρόνων, (απο 2 μηνών) το οποίο είναι εκπαιδευμένο, υπάκουο και γενικότερα υπάρχει συνεννόηση. Το τελευταίο διάστημα κάθε φορά που κοιμάμαι και μπαίνει η μητέρα μου στο δωμάτιο ή την ακούει απ έξω της γριλιζει και όταν πάει να του μιλήσει και τον πλησιάζει της γαβγίζει και δείχνει ότι φοβάται. Το έκανε και άλλες φορές αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί υπέθεσα ότι δεν κατάλαβε ότι ήταν αυτή και νόμιζε ότι είχε μπει κάποιος ξένος στο σπίτι . Τεσπα, το κάνει όλο και πιο συχνά ακόμα και όταν καθόμαστε μαζί με την μητέρα μου. Είναι πολύ περίεργο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το κάνει ,αφού γενικότερα έχουν καλη σχέση και ακόμη όταν εγώ λείπω για σπουδές αρκετές μέρες τον κρατάει εκείνη. Τι μπορεί να φταίει ? Μήπως έχετε κάποιο παρόμοιο περιστατικό?

Man_os

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2018
65
87
Καβάλα
Δεν έχω δικό μου σκύλο, δεν ξέρω.... άλλα μήπως του τις "βρέχει" πού και πού? εσύ γιατί τον αφήνεις και φεύγεις? Μήπως μετά απο 3 χρόνια το αγαπάς και το νοιάζεσαι αλλά θέλεις να έχεις και την άνεση σου χωρίς τις δεσμεύσεις του σκύλου?

Φιλικά πάντα!

Man_os

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2018
65
87
Καβάλα
Το δεύτερο και πιο λογικό που μου έρχεται είναι επειδή λείπεις καιρό όταν γυρνάς σπίτι το σκυλί σε θέλει μόνο για τον εαυτό του και δεν αφήνει κανέναν να σε πλησιάσει και να σε κλέψει απο αυτό....

Chr22

New Member
9 Σεπτεμβρίου 2018
2
0
25
Όταν είναι μόνος με τη μητέρα πως είναι?
Τότε είναι οκευ και είναι συνέχεια μαζί όποτε πιστεύω για αυτο δεν ξαφνιαζεται και δεν της έχει γαβγισει ποτέ όταν είναι μόνοι τους.