μα πιστεύω πως εδώ διαβάσαμε όλοι φίλους που οι κτηνίατροι τους είπαν έτσι.
αν δεν κάνω λάθος κάποιος είπε κιόλας ότι έπρεπε να μας τα στειρώνουν χωρίς να μας ρωτάνε καν-έτσι υποχρεωτικά!!!
καλά κάνεις και δεν σχολιάζεις το επίτηδες τσίγκλισμά μου

ήταν προσπάθεια να σου ανταποδώσω το αρνητικό vibe που έλαβα όταν με είπες συμμέτοχο των πεταμένων
ζωών στο δρόμο.
γεγονος είναι ότι τα θεωρώ όλα "σαν παιδιά μου" (γιατί έχω και παιδιά χωρίς εισαγωγικά) και πάντα ξέρω που είναι. και τα σκυλιά μου ήταν (η ρίτα και ο ρίκος) μαζεμένα από το δρόμο-κάποιοι τα παράτησαν- και ο ιβάν μου τον έφεραν αθηναίοι γιατί μεγάλωσε και δεν το περίμεναν λέει... όλα έμοιαζαν με λυκόσκυλα όπως και τα ταίρια τους και όλα ζευγάρωσαν από δυό φορές αφού βρήκαμε σπίτια για τουλάχιστον 8 κουτάβια. αλλά σπίτια γνωστών και που ήθελαν σκύλο και είχαν χώρο για σκύλο. Το λυκόσκυλο είναι ήρεμο ζώο και πολύ νιώθουν και ασφαλέστεροι με ένα στην αυλή. επίσης προσφέρουν πολύ σπουδαία μαθήματα στα πιτσιρίκια(και με τον θανατό τους ακόμα)
Αν ήξερα για εξετάσεις θα τις έκανα κι αυτές.
Κι εγώ θα στείρωνα το σκυλί μου αν βασανιζόταν και η στείρωση θα το άφηνε να ζήσει καλύτερα. δεν τα στειρώνω χωρίς λόγο βέβαια.
Τώρα αρχίζω όμως να καταλαβαίνω τις εκθέσεις και τα pedigree.
Είναι μια συγχρονοποίηση της φυσικής επιλογής έτσι?
θέλει όμως τα σκυλιά να είναι και ικανά για έργο και όχι μόνο εμφάνιση. και δηλαδή αν βγει εξαίρετο ένα άρσενικό και επίσης εξαίρετο ένα θυληκό γίνονται κάποιες εξετάσεις και μετά τα παντρολογούν? κι αν είναι ιδιωτικά σκυλιά?
αυτό είναι η σωστή εκτροφή?
αν είναι σε κάποιο ποστ παρακαλώ παραπέμψτε με