Περιμένοντας τα αποτελέσματα της κυτταρολογικής

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο .Σου ευχομαι τα καλυτερα και εσενα και του σκυλου σου.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μόλις μίλησα με τον κτηνίατρο. Αύριο θα στείλει το δείγμα. Ήθελε πριν να το μελετήσει. Μου είπε λοιπόν ότι το μόνο που είδε είναι λιποκύτταρα και δεν είδε κάτι ανυσηχυτικό. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε και την απάντηση του εργαστηρίου που ελπίζω να επιβεβαιώσει τη διάγνωση του γιατρού.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
Μόλις μίλησα με τον κτηνίατρο. Αύριο θα στείλει το δείγμα. Ήθελε πριν να το μελετήσει. Μου είπε λοιπόν ότι το μόνο που είδε είναι λιποκύτταρα και δεν είδε κάτι ανυσηχυτικό. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε και την απάντηση του εργαστηρίου που ελπίζω να επιβεβαιώσει τη διάγνωση του γιατρού.
Αν δεν ήταν θέμα κωλυσιεργίας και πραγματικά το μελέτησε, ο κτηνίατρος σου φοράει τα γυαλιά σε πολλούς κτηνιάτρους που ακούω από 'δω μέσα και θεωρώ πως δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Μπράβο του. Γιατί μερικοί ξεχνούν πως τα θεμελιώδη θεωρήματα έχουν ως μόνο κριτή το Πείραμα και την Παρατήρηση και θαρρούν πως με σκευάσματα στα κουτουρού θα καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες.
Σόρρυ για το λογίδριο αλλά αν είναι όπως το λες, εκτιμώ τη στάση του κτηνιάτρου σου.
Και να πάνε όλα καλά και σύντομα να κανονίσουμε καμιά τσάρκα με τα δικά μου.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αν δεν ήταν θέμα κωλυσιεργίας και πραγματικά το μελέτησε, ο κτηνίατρος σου φοράει τα γυαλιά σε πολλούς κτηνιάτρους που ακούω από 'δω μέσα και θεωρώ πως δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Μπράβο του. Γιατί μερικοί ξεχνούν πως τα θεμελιώδη θεωρήματα έχουν ως μόνο κριτή το Πείραμα και την Παρατήρηση και θαρρούν πως με σκευάσματα στα κουτουρού θα καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες.
.
Ετσι ακριβως ειναι. Δεν κατεληξα τυχαια σε αυτον. ΕΙναι αξιοπροσεκτος ο τροπος που προσεγγιζει τοσο το προβλημα οσο και το ζωο και το λεω αυτο μετα απο ενα μεγαλο αριθμο κτηνιατρων που εχω δει στη ζωη μου.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τα νεα για μας ειναι πολυ ευχαριστα. Τα αποτελεσματα της κυτταρολογικης επιβεβαιωσαν τα λεγομενα του κτηνιατρου. Μονο λιποκυτταρα και δεν φαινεται καποια κακοηθεια στο δειγμα. Δεν πειραζουμε, δεν αφαιρουμε. Μου ειπε οτι αν θελω να ειμαι ησυχος θα μπορουσαμε να της κανουμε σε μερικους μηνες εναν επανελεγχο για σιγουρια αν και τιποτα δεν συγκλινει στο να ειναι κατι για το ποιο θα πρεπει κανεις να ανησυχει. Ευχομαι σε ολους τα καλυτερα.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Κλασσικά αργοπορημένη τώρα είδα το θέμα...:D
Χαίρομαι για τα ευχάριστα νέα και σιδερένια εύχομαι!!!