Αν δεν ήταν θέμα κωλυσιεργίας και πραγματικά το μελέτησε, ο κτηνίατρος σου φοράει τα γυαλιά σε πολλούς κτηνιάτρους που ακούω από 'δω μέσα και θεωρώ πως δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Μπράβο του. Γιατί μερικοί ξεχνούν πως τα θεμελιώδη θεωρήματα έχουν ως μόνο κριτή το Πείραμα και την Παρατήρηση και θαρρούν πως με σκευάσματα στα κουτουρού θα καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες.Μόλις μίλησα με τον κτηνίατρο. Αύριο θα στείλει το δείγμα. Ήθελε πριν να το μελετήσει. Μου είπε λοιπόν ότι το μόνο που είδε είναι λιποκύτταρα και δεν είδε κάτι ανυσηχυτικό. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε και την απάντηση του εργαστηρίου που ελπίζω να επιβεβαιώσει τη διάγνωση του γιατρού.
Ετσι ακριβως ειναι. Δεν κατεληξα τυχαια σε αυτον. ΕΙναι αξιοπροσεκτος ο τροπος που προσεγγιζει τοσο το προβλημα οσο και το ζωο και το λεω αυτο μετα απο ενα μεγαλο αριθμο κτηνιατρων που εχω δει στη ζωη μου.Αν δεν ήταν θέμα κωλυσιεργίας και πραγματικά το μελέτησε, ο κτηνίατρος σου φοράει τα γυαλιά σε πολλούς κτηνιάτρους που ακούω από 'δω μέσα και θεωρώ πως δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Μπράβο του. Γιατί μερικοί ξεχνούν πως τα θεμελιώδη θεωρήματα έχουν ως μόνο κριτή το Πείραμα και την Παρατήρηση και θαρρούν πως με σκευάσματα στα κουτουρού θα καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες.
.
Πραγματι.Πραγματι πολυ καλα νεα....Αξιζει και ενα μπραβο στον κτηνιατρο ε?
Δε λες τιποτα..., μεγαλη ανακουφιση!!!Μπράβο...τα καλύτερα νέα!!!!!!!!Χαίρομαι...ανακούφιση ε ???????