Πικ Νικ / Σαββατο 9 Οκτωβρη

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δεν θα με χάλαγε ένα τριήμερο εκεί !!! αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τώρα λόγω εκλογών.
Αργότερα όμως θα μας βρεις ένα καλό ξενοδοχείο που να δέχεται σκυλάκια.

Συγγνώμη για το οφ τόπικ, δεν κρατήθηκα.
κι εμεις κι εμεις... μεσα!
ληξη του off :p

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Γιατί καλέ προνομιούχα;; Είναι λίγο χάλια εδώ :(
2-3 πάρκα όλα κι όλα, και στο ένα απαγορεύονται τα σκυλιά.
Εννοείται θα σας βρω ξενοδοχεία και ότι άλλο θέλετε :)
Και εγώ στις εκλογές θα λείπω μάλλον, αλλά το κανονίζουμε όποτε θέλετε!
Λήξη του οφ τόπικ και από μένα!
Στο θέμα μας λοιπόν, και για να μην φάω τις κοτσίδες μου από την ζήλεια, να βγάλετε πολλές φωτό από το πικ νικ ;)

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
αχχχχχ... Και εγω θελωωωωω....:( Και εγω θελω να σκυλοσυναντηθω με ολους σας!!!!!
Μενω πολυ μακρια δυστηχως....
Που θα παει ομως..Θα βρω μια ευκαιρια να ερθω αθηνα!!!! Τοτε θα κανονισουμε συναντηση στο σκυλοπαρκο για καφε!!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
αχχχχχ... Και εγω θελωωωωω....:( Και εγω θελω να σκυλοσυναντηθω με ολους σας!!!!!
Μενω πολυ μακρια δυστηχως....
Που θα παει ομως..Θα βρω μια ευκαιρια να ερθω αθηνα!!!! Τοτε θα κανονισουμε συναντηση στο σκυλοπαρκο για καφε!!!!
Εννοειται!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ πάντος θα προτιμούσα και νωρίτερα (φέρνουμε και καφεδάκι αν θέλετε), αλλά αν οι υπόλοιποι προτιμάνε 11:30 οκ.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εγώ πάντος θα προτιμούσα και νωρίτερα (φέρνουμε και καφεδάκι αν θέλετε), αλλά αν οι υπόλοιποι προτιμάνε 11:30 οκ.
ειμαστε πρωινοι εμεις Διονυση το ξερω...απλα για να βοηθησουμε τα παιδια που μενουν μακρυα ή θελουν να κοιμηθουν λιγο παραπανω...ελα απο το σπιτι αν θες να πιουμε καφεδακι...εχω πολυ μεγαλο κηπο να παιξουν τα κατσικακια μας :p
Aν παλι θελουν να το κανουμε πιο νωρις!! με χαρα!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ΟΚ τότε, θα έρθουμε σε εσάς για καφε για να κατσικωθούν τα κατσίκια μας.
Και τσαγακι και πορτοκαλαδα κι οτι θελετε!! Κι οποιος αλλος θελει, νωριτερα σπιτι μου για σκυλοκυνηγητα!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Είναι μια χαρά, αλλά κάποια στιγμή θα χρειαστώ οδηγίες προς ναυτιλομένους !!
Δεν έχω ιδέα από την περιοχή.
Ευχαριστούμε!

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Εεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Θέλω και εγώ να έρθω! :D:D:D Τελικά η μάζωξη θα γίνει στην έξοδο της Βαριμπόμπης ή στο σπίτι της Scarlett?:p Λοιπόν εγώ θα φέρω σαντουιτσάκια και σκυλομπισκότα. Χάρηκα πολύ που θα μπορέσω να έρθω σε αυτη την συνάντηση! Να γνωρίσω μερικούς απο σας!!!

ΥΓ. επειδή θα είμαι μόνη μου στο αμάξι, όποιος θέλει να έρθει και δεν έχει μεταφορικό κανονίζουμε να έρθουμε μαζί.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
@vickydact η συνάντηση αν κατάλαβα και εγώ καλά είναι κανονικά στις 11:30 (για να μπωρέσουν όλοι να έρθουν όσοι κοιμούνται λίγο περισσότερο το Σάββατο), αλλά όσοι θέλουμε πάμε και στις Γιούλης το σπίτι νωρίτερα για καφέ (αν κατάλαβα καλά).

Γιούλη εγώ κατα τις 9-10 θα είμαι εκεί, εγώ δεν πίνω καφέ να μου έχεις ΜΙΛΚΟ.....χε χε χε χε χε

Last edited:

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
ζηλευω.
αυτο σας λεω μονο.
καλα να περασετε ,να φατε,να τρεξετε,να παιξετε,κλπ κλπ κ να ανεβασετε πολλες φωτο κ ιστοριες!
τελεια η ιδεα!!