κι εμεις κι εμεις... μεσα!Δεν θα με χάλαγε ένα τριήμερο εκεί !!! αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τώρα λόγω εκλογών.
Αργότερα όμως θα μας βρεις ένα καλό ξενοδοχείο που να δέχεται σκυλάκια.
Συγγνώμη για το οφ τόπικ, δεν κρατήθηκα.
ληξη του off
κι εμεις κι εμεις... μεσα!Δεν θα με χάλαγε ένα τριήμερο εκεί !!! αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τώρα λόγω εκλογών.
Αργότερα όμως θα μας βρεις ένα καλό ξενοδοχείο που να δέχεται σκυλάκια.
Συγγνώμη για το οφ τόπικ, δεν κρατήθηκα.
Εννοειται!!αχχχχχ... Και εγω θελωωωωω....Και εγω θελω να σκυλοσυναντηθω με ολους σας!!!!!
Μενω πολυ μακρια δυστηχως....
Που θα παει ομως..Θα βρω μια ευκαιρια να ερθω αθηνα!!!! Τοτε θα κανονισουμε συναντηση στο σκυλοπαρκο για καφε!!!!
ειμαστε πρωινοι εμεις Διονυση το ξερω...απλα για να βοηθησουμε τα παιδια που μενουν μακρυα ή θελουν να κοιμηθουν λιγο παραπανω...ελα απο το σπιτι αν θες να πιουμε καφεδακι...εχω πολυ μεγαλο κηπο να παιξουν τα κατσικακια μαςΕγώ πάντος θα προτιμούσα και νωρίτερα (φέρνουμε και καφεδάκι αν θέλετε), αλλά αν οι υπόλοιποι προτιμάνε 11:30 οκ.
Και τσαγακι και πορτοκαλαδα κι οτι θελετε!! Κι οποιος αλλος θελει, νωριτερα σπιτι μου για σκυλοκυνηγητα!!ΟΚ τότε, θα έρθουμε σε εσάς για καφε για να κατσικωθούν τα κατσίκια μας.
Κι' εμείς θέλουμε καφέ καλέ.....ΟΚ τότε, θα έρθουμε σε εσάς για καφε για να κατσικωθούν τα κατσίκια μας.
Συγγνώμη, αφού ζηλεύεις γιατί δεν έρχεσαι ???ζηλευω.
αυτο σας λεω μονο.
καλα να περασετε ,να φατε,να τρεξετε,να παιξετε,κλπ κλπ κ να ανεβασετε πολλες φωτο κ ιστοριες!
τελεια η ιδεα!!
γιατι αφενως δεν εχω αυτοκινητο κ κυριως γιατι δουλευω την τυχη μου μεσα.. :SΣυγγνώμη, αφού ζηλεύεις γιατί δεν έρχεσαι ???![]()