ή θα χάσεις αυτό ή θα χάσεις το φροντιστήριο.... διάλεξε !ε οχιιιιιι
και εγώ θα το χάσω????????????
Θα εχουμε παρελαση νιουφιδιων!!!!!ή θα χάσεις αυτό ή θα χάσεις το φροντιστήριο.... διάλεξε !![]()
Θα ηθελες να μας πεις περισσοτερα?θα δεις.......................αρκετα
Αν δεν μας σκοτώσει και τις δύο ο πατέρας της....Θα εχουμε παρελαση νιουφιδιων!!!!!
Ελααααααα!!!!!!!!
Κι ειμαι κ μανα μαθητη παναθεμα με![]()
εξοδο εθνικης οδου προς βαρυμπομπηΑν έχω συνελθει απο το κρύωμα θα έρθουμε κι εμεις.
Αν όχι, θα τους στείλω μόνους..
Σε ποια έξοδο της Αττικής οδου να τους πω να βγούνε;;
![]()
Δε γινεται!! Θα δειξει σεβασμο!!Αν δεν μας σκοτώσει και τις δύο ο πατέρας της....
Αμαν ρε παλλικάρια!!!! θα με αναγκάσετε να έρθω με το βλαμμένο μου αγκαλιά και να μου κόψει τα χέρια άντε πια... τώρα αποφασίσατε να κάνετε συνάντηση η άλλη εβδομάδα δηλ σας χάλαγε???
Πες τους να ειναι ετοιμοι αν ειναι να περασω εγω να τους παρω καλε!!! χαχαχαΑν έχω συνελθει απο το κρύωμα θα έρθουμε κι εμεις.
Αν όχι, θα τους στείλω μόνους..
Σε ποια έξοδο της Αττικής οδου να τους πω να βγούνε;;
![]()
ή θα χάσεις αυτό ή θα χάσεις το φροντιστήριο.... διάλεξε !![]()
ααχ μη με βάζετε σε σκέψεις τελευταία μου χρονιά είναι..είπα να είμαι καλό παιδάκι..!Θα εχουμε παρελαση νιουφιδιων!!!!!
Ελααααααα!!!!!!!!
Κι ειμαι κ μανα μαθητη παναθεμα με![]()
Ναι, αλλά που θα ξαναβρεις αυτή την ευκαιρία?ααχ μη με βάζετε σε σκέψεις τελευταία μου χρονιά είναι..είπα να είμαι καλό παιδάκι..!
ειιιιι θα την ξαναβρώ!!!θα φροντίσετε να το ξανακανονίσετε!!!!!!Ναι, αλλά που θα ξαναβρεις αυτή την ευκαιρία?
Και πρωϊνό καφέ στη Γιούλη και πικνικ με τα μωρά???
Άστα βρε Pouf, τι να πείς, παρακαλάω και mareco και Amaliaz να έρθουν και όμως τίποτα. Κοτζάμ ΛΗΟ θα τους φέρω εκεί και πάλι δεν ψήνονταιγια για πες τους εσύ πόσα νιούφια θα φέρεις μήπως και ψηθούν να έρθουν τελικά γιατί πάει τις χάνουμε και αυτές βλέπω στο τέλος............το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω μαρεκο καθολου. πως θα γινει το μιτινγκ χωρις μαρεκο οεο ?????? υ.γ. αμαλιαζ θα ερθουμε οσοι μπορουμε............ χιχιχιχι