Ναι, όντως! Ειδικά το νεούδι το χλωρινιασμένοΠάντως και μόνο για τα πολλαπλά νιούφια, αξίζει να έρθει κανείς....![]()
Εννοείται ότι εσύ την ξέρεις καλύτερα... Και το πόσο ξεσαλώνει αλλά και το πόσο ικανή είναι να ευχαριστηθεί βόλτα χωρίς κατσικιές. Απλά το λέω για να μην σε αναγκάσει να γυρίσεις νωρίς. Μήπως δηλαδή την κάνεις τη βόλτα για σένα μόνο και να μπορείς έτσι να μείνεις όσο θέλεις. Α! Και κάτι που ξέχασα πριν... περαστικά της!Θα έρθουμε για λίγο! Αν φυσικά ζοριστεί έχουμε φύγει με τι μια! απλά επειδή την ξέρω μέχρι να προσαρμοστεί δεν θα προλάβει να ξεσαλώσει!!! Μου έρχεται κρίμα έχει καιρό να κάνει σκυλοπαρέα τέτοια δεν θα την αφήσω να ξεφύγει!
Σαββατο στην εξοδο απο Εθνικη Οδο - Βαρυμπομπη.Μάλλον θα έρθω και το Σάββατο...
Αλλα έχω μπερδευτεί μετα τα δύο θέματα για το που θα συναντιθείται και πότε!![]()
Yes master!!!Amaliaaaaaaaaa.......Zeva wants Diego & Leo wants Irina........![]()
![]()
αχ...ακομα γραφειο με τρεξιμο....θα παω κατα τις 4 στο σπιτι, να κανω καταμετρηση....και θα σου πω....Πόσοι θα είμαστε τελικά το Σάββατο ????
το εκανα ακομα πιο αναλυτικο...Το σημεια συναντησης ειναι
1. 9.30 στο σπιτι μου για καφε (στειλτε μου με πμ ΟΛΟΙ οσοι ειναι να ερθετε να σας δωσω οδηγιες...)
2. 11.30 - 11.50 στην εξοδο της Βαρυμπομπης. Μολις ανεβετε τη γεφυρα θα κανετε αριστερα, περνατε πανω απο την εθνικη συνεχιζετε ευθεια και ακριβως στο τελειωμα της γεφυρας θα ειμαστε με τα αλαρμ. Εχω ενα κρεμ πλουριελ ...