Πλησιάζει η στείρωση...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
βρε τον βλακέντιο πώς ξετσουτσούρδεψε....

καλά η πληγή όντως καμια σχέση με το πώς ήταν....
Ο κτηνίατρος προχθές που το είδε, τον πρώτο πράγμα που είπε ήταν "wow"!!
Έχει κλείσει αρκετά και ευελπιστούμε να είναι και τα τελευταία 20 χάπια που θα πάρει. Βέβαια μετά θα κανονίσουμε τη στείρωση και θα πάρει και άλλα ξανά μαμά ο έρμος!!
Τον λυπάται η ψυχή μου.. Με βλέπει με τα χάπια στο χέρι και προσπαθεί να βρει μέρος να μου κρυφτεί! (n):unsure:
2 μήνες πάντως κιχ δεν έχει βγάλει, ότι και να του κάνω! (y):love:

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
3 μήνες παρά 3 μέρες και η πληγή του καλά κρατεί...
Ο γιατρός είπε οτι θα πάρει ακόμα κάμποσο καιρό μιας και είναι το δυσκολότερο σημείο αυτό που έμεινε...
Ο έρμος με βλέπει με το hibitane στο χέρι και προσπαθεί να βρει μέρος να κρυφτεί :(
Και αυτός και εγώ κουραστηκάμε, αλλά τι να τον κάνω;;
Να δω πότε θα έρθει η ώρα για τη στείρωση........20150912_230252.jpg 20150912_230308.jpg

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Έλα μωρέ, μην αποκαρδιώνεστε, είναι κ το σημείο εκεί που φαντάζομαι είναι δύσκολο. Τα πήγατε εξαιρετικά ως τώρα, φάγατε το γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσετε; (y)
Πολλές φιλούμπες στον όμορφο!

• Like
Reactions: GRDANE and Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ναι, είναι δύσκολο το σημείο γιατί δεν έχει δέρμα. Είναι 2 τρύπες που πρέπει να κλείσουν πλέον. (Δε φαίνεται στις φωτό καλά)
Το φάγαμε το γάιδαρο, αλλά ο μικρός, λόγω του οτι δεν εκτονώνεται, άρχισε τις ζημιές και τον σκάει κιόλας (τον γάιδαρο). Θα κλείσει η ρημάδα, που θα πάει!!!

Πλέον, του έβγαλα και τα χειμερινά του (κουβέρτα), μιας και η θερμοκρασία πέφτει σχετικά το βράδυ και τουρτουρίζει ο χλεχλές :p
Θα του τις δώσω τις φιλούμπες, αφού τον κάνω μπάνιο (αύριο το πιο πιθανό) γιατί προς το παρόν μοσχοβρωμάει το πουλάκι μου!! :censored::sick::p

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
42
Εμένα μου φαίνεται σε σχέση με μια άλλη φωτογραφία που είχες βάλει τεράστια η διαφορά. Η πληγή έχει μαζέψει αρκετά γύρω γύρω. Σε βάθος δεν μπορώ να δω.
Τον φροντίζεις εξαιρετικά.

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Να είσαι καλά!! :)
Έχει κλείσει όντως σε πολυ μεγάλο βαθμό, απλά πλέον κλείνει με ρυθμούς χελωνας και αυτό ειναι που με στεναχωρεί ...
Έχει κουράσει ο μικρός. 3 μήνες παίρνει χάπια 2 φορές τη μέρα και μια φορα κάνουμε πλύση. Λυπάμαι που τον ταλαιπωρω, αλλά για το καλό του είναι..
Ευτυχώς μας άλλαξε και την αντιβίωση ο γιατρός, γιατί ο μικρός με έχει βάλει μέσα οικονομικά!
Μεγάλη η χάρη του!

• Like
Reactions: ghelly and mechsilk

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Πεντακάθαρη την έχεις την πληγή!

Το πόσο έχει κλείσει είναι εντυπωσιακό. Τώρα που έφτασες στο "δύσκολο" κομμάτι, δεν ρωτάς τον γιατρό μήπως υπάρχει κάποια αλοιφή που βοηθά στην ανάπλαση και να είναι κατάλληλη και για σκυλιά;;
Πάντως να το δείς πως θα κάνει μιά και θα κλείσει και μετά θα μας λές για την στείρωση του και δεν θα το 'χεις καταλάβει πως πέρασε ο καιρός!!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Πεντακάθαρη την έχεις την πληγή!

Το πόσο έχει κλείσει είναι εντυπωσιακό. Τώρα που έφτασες στο "δύσκολο" κομμάτι, δεν ρωτάς τον γιατρό μήπως υπάρχει κάποια αλοιφή που βοηθά στην ανάπλαση και να είναι κατάλληλη και για σκυλιά;;
Πάντως να το δείς πως θα κάνει μιά και θα κλείσει και μετά θα μας λές για την στείρωση του και δεν θα το 'χεις καταλάβει πως πέρασε ο καιρός!!
Kάνω ότι μπορώ για τον χλεχλέ!!
Σε ευχαριστώ!!

Βάζουμε σπρέι http://agrotikistegi.gr/products-ma...e=flypage.tpl&product_id=4739&category_id=162
και σπαθόλαδο 5 φορές τη μέρα, εκτός από την πλύση με hibitane που την κάνω μία φορά τη μέρα.
Σκέφτομαι και για κηραλοιφή που έχει σπαθόλαδο μέσα και είναι πιο σταθερό, από το λάδι.

Από το στόμα σου και στου Αζόρ το αυτί, γιατί πραγματικά οι αντοχές μου στερεύουν... :(

Επίσης, ο μαλάκας, ο βλαμένος, ο αλήτης με έκανε να χάσω 1ο χρόνια από τη ζωή μου!!!
Όσο λείπαμε, έκοψε το 5μετρο φλέξι και έφυγε!!!
Βγήκαμε στους δρόμους και τον ψάχναμε και τελικά τον βρήκα στην πιο πάνω γειτονιά να τρέχει προς τα πάνω μου, μέσα στη χαρά που με είδε!!!

Α στο καλό του βραδιάτικο!!! Μου έκοψε τα ήπατα!!!!:mad::mad::mad::mad:

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Α το τσογλάνι... τέλος καλό όλα καλά!
Κοίτα να δείς σύμπτωση! Προχθές μου έδωσε η θεία μου ένα βαζάκι κηραλοιφή που έφτιαξε[κάνει όμως την βασική συνταγή με ελαιόλαδο και όχι σπαθόλαδο] και μετά άρχισα να ψάχνω πως να φτιάξω και εγώ. :p

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
  • Like
Reactions: ghelly and Aslan

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Την συγκεκριμένη την έχουν κάνει και πέτυχε;; Αν είναι να μην κάνω δοκιμαστική δόση αλλά κανονική να δώσω και τριγύρω.
ναι είναι ήδη δοκιμασμενη η συνταγη αυτή. Εγώ να δω ποτε θα ασχοληθώ να την κανω...

• Like
Reactions: Orilis and Aslan

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.929
5.320
patra
grdane.blogspot.com
Την συγκεκριμένη την έχουν κάνει και πέτυχε;; Αν είναι να μην κάνω δοκιμαστική δόση αλλά κανονική να δώσω και τριγύρω.

ναι ... ναι.... και στειλε κι απο εδω..
εμεις με τις κατσικιες στα βουνα και στα λαγκαδια συνεχεια πληγωμενοι ειμαστε...

• Like
Reactions: Aslan