Πλησιάζει η στείρωση...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Σιδερένια :)
Σε ευχαριστώ πολύ Σταματία! :)

Περαστικα!!! Με το καλο να αλωνιζει συντομα! :p
Ευχαριστούμεεε!! Ήδη η κιουρία θέλει να αλωνίσει, αλλά δε την αφήνω εγώ. :cool:

Περαστικά και σιδερένια! :) Σε καταλαβαίνω με το τηλεφώνημα που λες ότι περίμενες. Το πέρασα κι εγώ με την Ώντρευ και φαντάσου ότι άργησαν να με πάρουν επειδή..έχασαν τον αριθμό μου και ψαχνόντουσαν...:eek: Καταλαβαίνεις..όσο πέρναγε η ώρα τόσο πιο κοντά στον παροξυσμό :p
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Απαπαπαπα σε καταλαβαίνω!
Η στείρωσή της ξεκίνησε στις 10.30 και τελείωσε στη 1 το μεσημέρι, αλλά είχε άλλη μία στείρωση μετά να κάνει. Εγώ δεν είχα μέσο να πάω να την πάρω και έτσι ήρθε σπίτι 5 το απόγευμα.
Αυτό ήταν πιο αγχωτικό και από το πρώτο τηλεφώνημα που περίμενα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είδες που παύει να ειναι προσεκτική πριν να είναι η ώρα της?

Καλύτερα που άργησε στο ιατρείο, καλέ, μέχρι να συνέλθει το μυαλουδάκι τους από τη νάρκωση μπορεί να έχουν και παραισθήσεις, όπως συμβαίνει και στους ανθρώπους, κι επειδή δεν έχουν την ίδια λογική με εμας μπορεί να τους φανεί "κάπως". Οπότε καλύτερα μακρυά από το σπίτι κι εμάς, να μην το συνδιάσουν με "περίεργα"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Η στείρωσή της ξεκίνησε στις 10.30 και τελείωσε στη 1 το μεσημέρι, αλλά είχε άλλη μία στείρωση μετά να κάνει. Εγώ δεν είχα μέσο να πάω να την πάρω και έτσι ήρθε σπίτι 5 το απόγευμα.
Αυτό ήταν πιο αγχωτικό και από το πρώτο τηλεφώνημα που περίμενα.
2 μίση ώρες κράτησε η στείρωση;;

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
2 μίση ώρες κράτησε η στείρωση;;
Ναι. Περίπου 2.30 ώρες κράτησε. 10.15 κάναμε την ηρέμηση και φύγαμε από το ιατρείο και μετά από κανένα τέταρτο άρχισε το ξύρισμα και η νάρκωση. Κατά τη 13.00 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε οτι είχαν τελειώσει!

Σιδερενια να ειναι και γρηγορη αναρρωση να εχει!!:)
Να είσαι καλά Βιβή!! Σε ευχαριστούμε πολύ! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ρωτησα γιατί η επέμβαση της Λούση κράτησε 1 ώρα με όλα μέσα!
Και διασωλήνωση λογω ιστορικού καρδιάς και ηλικίας.
Απλή περιέργεια!
Πώς είναι η Νεφέλη;

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Είναι αρκετά καλύτερα από τη δεύτερη μέρα και μετά! Χθες πηγαμε και στο γιατρό για να τη δει. Οι μαστοί δε παράγουν άλλο γάλα, παρά μόνο ένα διάφανο υγρό. Θα τη δούμε και από βδομάδα. Η τομή έχει αρχίσει να επουλωνεται και γενικά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση!
Άλλες 10 μέρες χωρίς κατσικιες και μετά θα επανέλθουμε στους παλιούς ρυθμούς μας.

Όσο για τον αδέσποτο που ανησυχούσα και τα άτσαλα παιχνίδια τους..... Δυστυχώς μου τον δαγκωσαν κάποια αρσενικά και έτσι είναι ραμμενος και με λαμπατερ μέσα στο κλουβακι της. Ευτυχώς, τον είδα νωρις, πήγαμε κτηνίατρο και προλάβαμε τη σήψη.
Όποτε πλέον γιατροπορευω και τους δύο!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Είναι αρκετά καλύτερα από τη δεύτερη μέρα και μετά! Χθες πηγαμε και στο γιατρό για να τη δει. Οι μαστοί δε παράγουν άλλο γάλα, παρά μόνο ένα διάφανο υγρό. Θα τη δούμε και από βδομάδα. Η τομή έχει αρχίσει να επουλωνεται και γενικά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση!
Άλλες 10 μέρες χωρίς κατσικιες και μετά θα επανέλθουμε στους παλιούς ρυθμούς μας.

Όσο για τον αδέσποτο που ανησυχούσα και τα άτσαλα παιχνίδια τους..... Δυστυχώς μου τον δαγκωσαν κάποια αρσενικά και έτσι είναι ραμμενος και με λαμπατερ μέσα στο κλουβακι της. Ευτυχώς, τον είδα νωρις, πήγαμε κτηνίατρο και προλάβαμε τη σήψη.
Όποτε πλέον γιατροπορευω και τους δύο!
ούτε εφημερία να ήταν ! :) (με χιούμορ ε, εύχομαι ταχεία ανάρρωση both)

• Like
Reactions: dnassib

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
ούτε εφημερία να ήταν ! :) (με χιούμορ ε, εύχομαι ταχεία ανάρρωση both)
Τον αζορ τον πήγαν σε άλλο γιατρό μέλη της Φιλοζωικής, μιας και εγώ ήμουν στη δουλειά Και δε μπορούσα να φύγω και ο δικός μας δεν ήταν στην πόλη.
Ευτυχώς είναι καλύτερα και τα δύο τα μικρά μου!
Σε ευχαριστώ πολύ!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Tον αδεσποτούλη κοντέψαμε να τον χάσουμε... Πρήστηκε το πόδι του παρόλο που δίναμε ισχυρή αντιβίωση. Έτσι χρειάστηκε να ανοίξουμε ξανά το τραύμα, να το καθαρίσουμε και να κάνουμε πλύσεις με hibitane.
Πλέον είναι καλύτερα. Σηκώνεται για κατούρημα μόνος του και πάμε στην αυλή, κουνάει ουρά, πίνει νερό και τρώει σα να μην υπάρχει αύριο. Σήμερα επιτέλους έκανε και κακά!!!

Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και όταν με το καλό τελειώσει η θεραπεία του, να κανονίσουμε και τη στείρωσή του!

(Ξέρω, ξέρω. Το θέμα της Νεφέλης είναι, αλλά και αυτός της οικογενείας έχει γίνει)

Η Νεφέλη είναι μια χαρά και έχει συσσωρεύσει τόση ενέργεια, που πάμε για 10λεπτη βόλτα και τραβάει σα μουλάρι!! Να δω πότε θα μπορέσουμε να πάμε για τρέξιμο, γιατί δε τα βλέπω καλά τα χέρια μας!!
Το καλό είναι οτι μέσα στο σπίτι δε κάνει ζημιές, ούτε κατσικιάζει. Μόνο κοιμάται και τρώει τα παιχνίδια της η έρμη!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Το πόδι του αδεσποτακου μου.... :(
Στη δεύτερη φώτο πως ήταν την πρώτη μέρα και στην πρώτη φώτο πως είναι τώρα... Πόσο υπομονετικο σκυλάκι... Τόση ταλαιπωρία και δε έχει βγάλει κιχ τόσο καιρό... Όμως πάμε καλύτερα ευτυχώς!! (y)

Attachments

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τι σκυλιά είναι αυτά ρε γμτ και μένουν στους δρομους. Διαμάντια πραγματικά..πάλι καλά που έχει εσένα !

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Πόνεσε η ψυχή μου τώρα που γύρισα από τη δουλειά και τον είδα έτσι (τον πήγαν στον γιατρό για καθαρισμό). Έτρεμε το αγόρι μου. :(
Το θετικό είναι οτι αντιδρά στη αντιβίωση, απλά θα πάρει πολύ καιρό για να κλείσει το τραύμα.
Έχει μάθει στο κρέιτ της Νεφέλης και είναι εξαιρετικά ήσυχος.
Αυτό που φοβάμαι είναι οτι θα ψάχνεται για καυγάδες με τους αρσενικούς μετά από την επίθεση που δέχτηκε. Ήδη έρχεται ένας σκυλάκος από το άλλο τετράγωνο και μόλις τον μυρίζει, γρυλίζει και σηκώνει τρίχα ο αθεόφοβος....
Θα γίνει η στείρωση φυσικά, αλλά δε ξέρω αν θα αλλάξει αυτό...
Το πολύ πολύ θα τον βάζω στο κρέιτ τα βράδια για να είμαι σίγουρη οτι δε θα κάνει καμία μ@λ@κί@.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
χαχα κουτσός είναι, στραβός ευτυχώς όχι :p
τι να τον κάνω και αυτόν... άλλον δεν έχει να τον φροντίσει..
11 κιλά δείγμα σκύλου είναι.. Και μόνο που βλέπω την ουρά του να κουνιέται σαν προπέλα όταν του βγάζω το φαγητό, μου φτάνει και μου περισσεύει!!
ΑΛΛΑ!!! Είμαι μέσα στο θέμα μιας και μετά τη θεραπεία για το τραύμα του, θα μπει για στείρωση και αυτός! χα!! :ROFLMAO: