Πλησιάζει η στείρωση...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Σε όσους κτηνιάτρους και αν έχω πάει και έχουν κονσέρβες, δε θυμάμαι να της έχω δει σε ψυγείο.... (Και έχω πάει σε αρκετούς και στις 2 πόλεις όπου έμενα)
Δηλαδή αν τις έπαιρνα από πετ σοπ (που στην πόλη που είμαι δε τις έχει κάποιο) ποια η διαφορά;; Θα είχαν καλύτερη (μικρότερη) ημερομηνία λήξης ή θα τις είχαν σε όχι θερμοκρασία δωματίου;;;;

Σημείωση: Ο γιατρός μου πρότεινε κοτόπουλο, αλλά εγώ δε θέλω να της δώσω γιατί δε θα μου τρώει μετά κροκέτα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Περαστικά στη Νεφέλη! Καλό συγκράτημα στα κατσικιάσματα, μεχρι να κόψετε τα ράματα σου ευχομαι

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Σε ευχαριστούμε πολύ @Orilis !
Είναι από μόνη της αρκετά προσεκτική, αλλά όσο θα περνάνε οι μέρες και θα νιώθει καλύτερα, θα τη συγκρατώ εγώ στα κατσικιάσματα!!
Ευτυχώς ράμματα δεν έχουμε να κόψουμε, γιατί είναι εσωτερικά :)

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Είναι πολύ καλύτερα!! :D

Είναι πιο δραστήρια όταν την πάω στην αυλή, πίνει νερό (χθες δεν ήπιε σταγόνα), έχει φάει ήδη 3 μικρά γεύματα (a/d και κοτόπουλο). Κροκέτα θα της δώσω σε καμία ώρα μαζί με κοτόπουλο για να πάρει και τα χάπια της.
Ο καναπές έχει γίνει μόνιμος από το πρωί, απλά την ανεβοκατεβάζω αγκαλιά για να μη κάνει απότομες κινήσεις!

Και το καλύτερό της είναι οτι τα χάδια πάνε και έρχονται και άλλο που δε θέλει!! :love::love::love:

• Like
Reactions: mechsilk

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
δεν είναι θέμα θερμοκρασίας ούτε τοποθεσία πώλησης.. νοοτροπίας είναι εμπορίου και ιατρικής
ο συγκεκριμενος που παει η όλγα [και εγω]τυχαινει να ειναι γιατρος ομως και οχι εμπορας

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
ολγα καλή αναρωση στο ασπροσκυλο ! μαλλον θα κανει πραγματι καιρο να αναρρώσει:D

• Like

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
ολγα καλή αναρωση στο ασπροσκυλο ! μαλλον θα κανει πραγματι καιρο να αναρρώσει:D
Ευχαριστούμε Ιωάννα!!!
Αν όχι για τα χάδια, σίγουρα θα κάνει καιρό να αναρρώσει επειδή πρώτη φορά τρώει κοτόπουλο και δε μαλώνω! :p:ROFLMAO:

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Άντε σιδερένιο το κορίτσι το γλυκό! Φιλιά στη μουσούδα της!
Ευχαριστούμε πολύ!! Θα της τα δώσω όταν επιστρέψω σπίτι! :)

χμ... εξτρα διατροφή, καναπέδες και κανακεμα ε??χμ... σιγά μην "αναρρώσει":whistle::whistle:
Χαχα μια την έχουμε, τι να κάνουμε; :ROFLMAO:
Βέβαια, θα διαρκέσει όλο αυτό μέχρι να τελειώσουν τα χάπια της, γιατί τα πάνω της τα έχει πάρει ήδη το Νεφελάκι! Μετά θα μπούμε πάλι σε πρόγραμμα!:rolleyes:

• Like
Reactions: ghelly

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Περαστικά και σιδερένια! :) Σε καταλαβαίνω με το τηλεφώνημα που λες ότι περίμενες. Το πέρασα κι εγώ με την Ώντρευ και φαντάσου ότι άργησαν να με πάρουν επειδή..έχασαν τον αριθμό μου και ψαχνόντουσαν...:eek: Καταλαβαίνεις..όσο πέρναγε η ώρα τόσο πιο κοντά στον παροξυσμό :p

• Like