Ποια έτοιμη BARF χρησιμοποιείτε και γιατί ?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.075
4.675
Πριν πόσο καιρό πήγες γιατί άλλαξαν όλα αυτά και αλλάζουν...ήδη πέρασαν ISO(έχω εσωτερική πληροφόρηση ;) ) Άλλαξε ο διευθυντής παραγωγής και έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο και θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες το προσεχές διάστημα.Επίσης είναι απο τις λίγες εταιρείες που χρησιμοποιεί πολύ καλές πρώτες ύλες και τις ελέγχει κατά την παραλαβή καθημερινά,δίνει τροφές σε φιλοζωικές(το ξέρω επίσης απο πρώτο χέρι) και συνεργάζεται με κτηνίατρο-διατροφολόγο..δε με νοιάζει να τους κάνω διαφήμιση μιας και δεν κερδίζω κάτι απλά τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά την παραγωγή τους..Δίνω εδώ και καιρό στα σκυλιά μου και μόνο καλά αποτελέσματα έχω μιας και ξέρω πολύ καλά τι μπαίνει μέσα...
Πριν περίπου 1 χρόνο περίπου σταμάτησα. Χαίρομαι που αλλάξαν όλα.

lordpanag

Active Member
15 Οκτωβρίου 2022
44
16
53
Επίσης είναι απο τις λίγες εταιρείες που χρησιμοποιεί πολύ καλές πρώτες ύλες και τις ελέγχει κατά την παραλαβή καθημερινά,δίνει τροφές σε φιλοζωικές(το ξέρω επίσης απο πρώτο χέρι) και συνεργάζεται με κτηνίατρο-διατροφολόγο..
Πιστευεις οτι χρειαζεται το σκυλακι μας προσθετες βιταμινες ?
Προσωπικα το σκεφτομαι να δωσω προσθετε βιταμινες.
Δεν γνωριζω τι βιταμινες περιλαμβανει το καθε γευμα μιας και δεν αναφερουν στο site και δεν θελω δωσω παραπανω απ'οτι χρειαζεται.
Τα περισσοτερα γευματα ομως, αν ειναι πραγματικα τα συστατικα που αναφερεται οτι περιεχουν, πρεπει να ειναι υπερπληρης .

Last edited:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.657
4.275
41
www.proudtobegreek.eu
Πιστευεις οτι χρειαζεται το σκυλακι μας προσθετες βιταμινες ?
Προσωπικα το σκεφτομαι να δωσω προσθετε βιταμινες.
Δεν γνωριζω τι βιταμινες περιλαμβανει το καθε γευμα μιας και δεν αναφερουν στο site και δεν θελω δωσω παραπανω απ'οτι χρειαζεται.
Τα περισσοτερα γευματα ομως, αν ειναι πραγματικα τα συστατικα που αναφερεται οτι περιεχουν, πρεπει να ειναι υπερπληρης .
Δεν θα έδινα βιταμίνες εξτρά χωρίς λόγο.Ιδανικά θα έδινα την τροφή για τουλάχιστον 6 μήνες και μετά θα έκανα εξετάσεις στον κτηνίατρο ώστε να δώ τις τιμές και αν λείπει τπτ στο σκύλο...Οτι αναγράφεται να ξέρεις οτι ειναι πραγματικό και μελετημένο σαν συνταγή απο κτηνίατρο-διατροφολόγο απλά κάθε σκύλος έχει διαφορετικές ανάγκες και του ταιριάζει κάτι διαφορετικό.

• Like
Reactions: Sasha and lordpanag

Lisa_the_rescue

Well-Known Member
29 Μαϊου 2019
96
54
21
Thessaloniki
@Lisa_the_rescue καλησπέρα,ποιο κατάστημα της barfmarket δίνει kitchenbarf?
Δεν ξέρω, στο σαιτ τους το είδα, εγώ μένω Θεσσαλονίκη και παραγγέλνω από KitchenBarf Thessaloniki, μπορείς να στείλεις και μέιλ στην εταιρεία KitchenBarf, στέλνει και με κτελ ο Κώστας και την έχει πιο φθηνά από το barfmarket

Sasha

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2022
231
105
24
instagram.com
Δεν ξέρω, στο σαιτ τους το είδα, εγώ μένω Θεσσαλονίκη και παραγγέλνω από KitchenBarf Thessaloniki, μπορείς να στείλεις και μέιλ στην εταιρεία KitchenBarf, στέλνει και με κτελ ο Κώστας και την έχει πιο φθηνά από το barfmarket
Μίλησα με το Κώστα αυτός με παρότρυνε στην barfmarket.
Αλλά η barf market μου λέει πως δε πουλάει. Θα πάρω και στο Χαλάνδρι από Δευτέρα να ρωτήσω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
32.902
Μέλη
19.763
Νεότερο μέλος
deku