Lawrence-gr Πραγματικά μη κουράζεσαι αγαπητε άλλο, αυτα που είπες ήταν κατανοητα για όσους θέλουν να τα καταλάβουν, δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεσαι για
έναν
ICE σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με κάλυψες και συμφωνω
William επίσης συμφωνώ αυτη η υστερική ειθετικότητα προς τον άνθρωπο δεν με εκφράζει καθόλου σε λίγο θα νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσω να γαυγίζω για να συννενοούμε.
Ευχαριστώ πολύ το
φόρουμ που αλλάξανε τον τίτλο με εκφράζει απόλυτα σε αυτό που ήθελα να ρωτήσω.
Δεν αναφέρθηκα σε χαρακτήρες σκύλων, ούτε βρωμοιδιοκτητών παλιανθρώπων, μιάσματα της κοινωνίας και άλλες τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες, ούτε πέρασε το μυαλό μου απο διαδικασίες ψυχανάλυσης και παρεξηγήσεων. Η αλήθεια είναι ότι τις είχα τις αμφιβολίες μου πριν το ανοίξω το ανθρωπομορφωφο τερατώδες θέμα και το φοβήθηκα λέω αυτο, αλλά λέω πάλι, μπας και....(Τι είχες Γιάννη; -Κουκιά σπέρνω..)
Επίσης τι κακό έχει να πεις ότι σε δάγκωσε κάποτε σκύλος, αλλά είσαι ένας τόσο δυνατός άνθρωπος (μισητη φυλη βέβαια κατα τα άλλα που εδώ απαγορεύεται να την αναλύουμε και πολύ) που το ξεπέρασες και συνεχίζεις να αγαπάς τα ζωάκια.
Θα ήταν περίεργο να το δει κάποιος αυτο το θέμα που φοβάται τα σκυλιά να δαβάσει κάποια 2-3 περστατικά και να ξεπεράσει το φόβο του; (Αχ ναι!Εδω δε βοηθάμε ανθρώπους, τους μισούμε γιατι τους φοβόμαστε!

)
Θυμάμαι ακόμα μια ιστορία ενός μέλους δε θυμάμαι πως το λένε, που είχε τόσο τραγικές εμπειρίες απο σκυλιά (ακοινωνικοποίητα, επιθετικα, απειρία) απο δικό τους λάθος φυσικά, αφού και ο πατέρας του τα μισούσε, και αναζητούσε πάλι σκύλο. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση (αλλά μάλλον εδω έχει σημασία τι κάνει εντύπωση σε μένα, αλλά στο σκύλο μόνο!Να μπορούσε να μας το πει κιολας θα ανοίγαμε άλλο ένα σκυλοφόρουμ την ίδια στιγμή! )
Θα πάθω αυτοκτονικό ιδεασμό :maria:

aja1:
Και εμενα τώρα που το βλέπω αν είναι να συνεχιστει σε αυτο το στύλ, κλειδώστε το να μη το βλέπω!
Allegro το καταλαβες ε;;

Για σενα το άνοιξα το θέμα για να κερδίσω μια συνάντηση με τη Λερίτσα σου, το έχω κατα συμπαθήσει αυτο το σκυλί, όσο κι αν το φοβάμαι μέσες άκρες..:-|