Ποιος σκυλος σας προκαλει δεος στην θεα του?εχετε τραυματικη εμπειρια με σκυλο?

Status
Κλειδωμένο θέμα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Απλα για αποφυγη παρερμηνευσεων σε αυτα που εγραψα, να πω οτι το pitbull που με δαγκωσε ηταν δικο μου. Εκανα ομως το λαθος να το τραβηξω απο το κολαρο σε μια πολυ ακαταλληλη στιγμη και γυρισε χωρις να ξερει ποιος ειναι και απλα "αμυνθηκε"(ηταν σε συραξη με ενα κακοτροπο βελγικο λυκοσκυλο). Δεν αλλαξε κατι για μενα στο πως βλεπω τη ρατσα. Τα υπεραγαπω, αλλωστε ο σκυλος που θα παρω ειναι το ξαδερφακι του sbt.

Οι εμπειριες στη ζωη προσθετουν γνωση, ακομα και οι κακες...Και δεν χρειαζεται να τις κρυβουμε. Μια κακη εμπειρια δεν ειναι εγκλημα, ειναι μια κακη εμπειρια...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Lawrence-gr Πραγματικά μη κουράζεσαι αγαπητε άλλο, αυτα που είπες ήταν κατανοητα για όσους θέλουν να τα καταλάβουν, δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεσαι για έναν

ICE σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με κάλυψες και συμφωνω

William επίσης συμφωνώ αυτη η υστερική ειθετικότητα προς τον άνθρωπο δεν με εκφράζει καθόλου σε λίγο θα νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσω να γαυγίζω για να συννενοούμε.

Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ που αλλάξανε τον τίτλο με εκφράζει απόλυτα σε αυτό που ήθελα να ρωτήσω.
Δεν αναφέρθηκα σε χαρακτήρες σκύλων, ούτε βρωμοιδιοκτητών παλιανθρώπων, μιάσματα της κοινωνίας και άλλες τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες, ούτε πέρασε το μυαλό μου απο διαδικασίες ψυχανάλυσης και παρεξηγήσεων. Η αλήθεια είναι ότι τις είχα τις αμφιβολίες μου πριν το ανοίξω το ανθρωπομορφωφο τερατώδες θέμα και το φοβήθηκα λέω αυτο, αλλά λέω πάλι, μπας και....(Τι είχες Γιάννη; -Κουκιά σπέρνω..)

Επίσης τι κακό έχει να πεις ότι σε δάγκωσε κάποτε σκύλος, αλλά είσαι ένας τόσο δυνατός άνθρωπος (μισητη φυλη βέβαια κατα τα άλλα που εδώ απαγορεύεται να την αναλύουμε και πολύ) που το ξεπέρασες και συνεχίζεις να αγαπάς τα ζωάκια.

Θα ήταν περίεργο να το δει κάποιος αυτο το θέμα που φοβάται τα σκυλιά να δαβάσει κάποια 2-3 περστατικά και να ξεπεράσει το φόβο του; (Αχ ναι!Εδω δε βοηθάμε ανθρώπους, τους μισούμε γιατι τους φοβόμαστε! :mad: )
Θυμάμαι ακόμα μια ιστορία ενός μέλους δε θυμάμαι πως το λένε, που είχε τόσο τραγικές εμπειρίες απο σκυλιά (ακοινωνικοποίητα, επιθετικα, απειρία) απο δικό τους λάθος φυσικά, αφού και ο πατέρας του τα μισούσε, και αναζητούσε πάλι σκύλο. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση (αλλά μάλλον εδω έχει σημασία τι κάνει εντύπωση σε μένα, αλλά στο σκύλο μόνο!Να μπορούσε να μας το πει κιολας θα ανοίγαμε άλλο ένα σκυλοφόρουμ την ίδια στιγμή! )

Θα πάθω αυτοκτονικό ιδεασμό :maria::paja1:

Και εμενα τώρα που το βλέπω αν είναι να συνεχιστει σε αυτο το στύλ, κλειδώστε το να μη το βλέπω!

Allegro το καταλαβες ε;; :) Για σενα το άνοιξα το θέμα για να κερδίσω μια συνάντηση με τη Λερίτσα σου, το έχω κατα συμπαθήσει αυτο το σκυλί, όσο κι αν το φοβάμαι μέσες άκρες..:-|

Να'σαι καλα!

Δεν νομιζω πως θα μπορουσε καποιος να τα πει καλυτερα και πιο σωστα. :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
:mad:
τι είναι αυτά που λέτε ρε σείς?

υστερική επιθετικότητα?
απόρριψη της φυλής?
δε βοηθάμε ανθρώπους, τους μισούμε γιατι τους φοβόμαστε!
μισητη φυλη βέβαια κατα τα άλλα που εδώ απαγορεύεται να την αναλύουμε και πολύ

τι κάνεις Γιάννη -Κουκιά σπέρνω...
τι είχες Γιάννη -τι είχα πάντα....
το lindaki λεει τα σύκα σκάφη και την σκάφη σύκα :lol:

αυτό που είπα δεν περιέχει τις προσθήκες σας
αυτά τα κατεβάσατε απο το κεφάλι σας

έχετε διαφορετική άποψη?
αποκλείεται.
τα ζώα δεν αναπτύσσουν την μνησικακία την υπουλία και την μισσαλοδοξία σε τέτοιο βαθμό όσο οι άνθρωποι
αν διαφωνείτε άρα προφανώς ξέρετε κι άλλα ζώα που έχουν εξελιχτεί τόσο όσο εμείς σε αυτούς τους τομείς.

τόσο....όσο.... λέμε....:mad:
απο πού προκύπτει ότι κατηγορώ όλο το ανθρώπινο είδος για υπουλία κλπ?

καθιστούν σαφές εξ αρχής τις προθέσεις τους και δεν σε πλησιάζουν χαμογελαστα και παριστάνουν επι χρόνια τον φίλο ενώ εξ αρχής είχαν σκοπό να στην φορέσουν
διαφωνείτε? ξέρετε άλλο ζώο που να έχει αναπτύξει τέτοια χαρίσματα? όχι . άρα συμφωνείτε. άρα σύμφωνω με τον διάτρητο συλλογισμό σας είστε κι εσείς μισάνθρωποι,όπως εγώ. :paja1::paja1::paja1:

καλά είναι να διαβάζουμε όλες τις λεξούλες και τις προτασούλες πρίν απαντήσουμε σε ένα πόστ
ή απλά να το προσπερνάμε όπως κάνω συνήθως με τα πόστ της Lindaki:cool:

ποιές φυλές σκύλου φοβάστε ξεκινήσαμε
και τραυματικές εμπειρίες

το περάσαμε στο δέος
αυτό εννοούσε αλλά δεν ήξερε την λέξη?

τελικά ειλικρινά
αν κάποιος έχει φοβίες με σκύλους και μπεί εδώ και διαβάσει ότι έχουν κι άλλοι και τις ξεπεράσανε θα βοηθηθεί πολύ?
κατάλαβε κανείς σας ότι οι φοβίες πηγάζουν απο τα στερεότυπα?
και ότι οι μαρτυρίες πολλών φοβικών συγκεντρωμένες απλά τρέφουν τα στερεότυπα του καθενός?

άιντε :mad:

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
:mad:
τι είναι αυτά που λέτε ρε σείς?

υστερική επιθετικότητα?
απόρριψη της φυλής?
δε βοηθάμε ανθρώπους, τους μισούμε γιατι τους φοβόμαστε!
μισητη φυλη βέβαια κατα τα άλλα που εδώ απαγορεύεται να την αναλύουμε και πολύ

τι κάνεις Γιάννη -Κουκιά σπέρνω...
τι είχες Γιάννη -τι είχα πάντα....
το lindaki λεει τα σύκα σκάφη και την σκάφη σύκα :lol:

αυτό που είπα δεν περιέχει τις προσθήκες σας
αυτά τα κατεβάσατε απο το κεφάλι σας

έχετε διαφορετική άποψη?
αποκλείεται.
τα ζώα δεν αναπτύσσουν την μνησικακία την υπουλία και την μισσαλοδοξία σε τέτοιο βαθμό όσο οι άνθρωποι
αν διαφωνείτε άρα προφανώς ξέρετε κι άλλα ζώα που έχουν εξελιχτεί τόσο όσο εμείς σε αυτούς τους τομείς.

τόσο....όσο.... λέμε....:mad:
απο πού προκύπτει ότι κατηγορώ όλο το ανθρώπινο είδος για υπουλία κλπ?

καθιστούν σαφές εξ αρχής τις προθέσεις τους και δεν σε πλησιάζουν χαμογελαστα και παριστάνουν επι χρόνια τον φίλο ενώ εξ αρχής είχαν σκοπό να στην φορέσουν
διαφωνείτε? ξέρετε άλλο ζώο που να έχει αναπτύξει τέτοια χαρίσματα? όχι . άρα συμφωνείτε. άρα σύμφωνω με τον διάτρητο συλλογισμό σας είστε κι εσείς μισάνθρωποι,όπως εγώ. :paja1::paja1::paja1:

καλά είναι να διαβάζουμε όλες τις λεξούλες και τις προτασούλες πρίν απαντήσουμε σε ένα πόστ
ή απλά να το προσπερνάμε όπως κάνω συνήθως με τα πόστ της Lindaki:cool:

ποιές φυλές σκύλου φοβάστε ξεκινήσαμε
και τραυματικές εμπειρίες

το περάσαμε στο δέος
αυτό εννοούσε αλλά δεν ήξερε την λέξη?

τελικά ειλικρινά
αν κάποιος έχει φοβίες με σκύλους και μπεί εδώ και διαβάσει ότι έχουν κι άλλοι και τις ξεπεράσανε θα βοηθηθεί πολύ?
και ότι οι μαρτυρίες πολλών φοβικών συγκεντρωμένες απλά τρέφουν τα στερεότυπα του καθενός?

1)Το θεμα οπως ειπες ηταν ''ποιές φυλές σκύλου φοβάστε ξεκινήσαμε
και τραυματικές εμπειρίες, το περάσαμε στο δέος''
- αλλα εσυ βγηκες off topic,φιλοσοφωντας και μιλωντας για τον ανθρωπο.Ο ανθρωπος δεν ειναι φυλη σκυλου,οποτε αστο.
2)Υπαρχουν σκυλια με προβληματικη συμπεριφορα,οπως και ανθρωποι(αυτοι που λες οτι ηταν φιλοι σου και στην εφεραν) αλλα και στις δυο περιπτωσεις εχει να κανει με το πως μεγαλωσαν.Οι επιστημονες το λενε αυτο,οχι εγω.
3)Φυσικα και καποιος μπορει να βρει βοηθεια σε αυτα που λεμε και να ξεπερασει τις φοβιες του αφου δει,οτι και αλλοι δεχτηκαν επιθεση απο σκυλο αλλα το ξεπερασαν.Δυστυχως υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν δαγκωθει απο σκυλο,δεν ειναι ολα ονειρικα πλασμενα.
4)Στερεοτυπα δημιουργεις εσυ οσον αφορα την ανθρωπινη φυλη.Το θεμα οπως προειπα δεν ηταν ''πεστε μας το πιο μισσαλοδοξο-μνησικακο και υπουλο πλασμα'' αλλα ο τιτλος που εχει το thread.
5)Μαθε ν'αγαπας τους γυρω σου,ακομα και αυτους που δεν ξερεις,μιας και απο αλλα post σου που εχω διαβασει εισαι αρκετα επιθετικος και ειρωνας χωρις λογο,φιλικα παντα.

Η φιλοζωια που προερχεται υστερα απορριψη των συνανθρωπων μας,ειναι ψευτικη( π.χ.''γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα''-λαθος).Οι μεγαλυτεροι φιλοζωοι που εχω γνωρισει αγαπουσαν πρωτα το διπλανο τους και τους συνανθρωπους τους.Ηταν αληθινοι φιλοζωοι.
Και αν θες να το παμε φιλοσοφικα,οταν Αγαπας...απλα αγαπας,χωρις διαχωρισμους στην Δημιουργια και τα οντα αυτης.

Φιλικα,
William.

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αντε, παλι βρηκα την λυση:

Θεραπεία κρίσεων πανικού και φοβιών με εικονική πραγματικότητα

Ο ασθενης, λεει, μπαινει σε εναν προσωμοιωτη και αναλογα με την φοβια που εχει, βρισκεται και το αντιστοιχο περιβαλλον.

Λεει και για την κυνοφοβια, αλλά δυστυχως οχι λεπτομερειες.

Φανταζομαι σε βαζουν σε ενα περιβαλλον με ησυχους σκυλους και βλεπεις οτι δεν παθαινεις τελικα τιποτα :p

Παντως, επειδη προσωπικα ειμαι φανατικος των πολεμικων παιχνιδιων στο πισι, εχω αποκτησει φοβια με τους γερμανικους ποιμενικους!!

Κανουν περιπολο με τους εχθρους και ξαφνικα σου την πεφτουν τα παλιοσκυλα απο το πουθενα και σε τρωνε
:shock::paja1::p

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αντε, παλι βρηκα την λυση:

Θεραπεία κρίσεων πανικού και φοβιών με εικονική πραγματικότητα

Ο ασθενης, λεει, μπαινει σε εναν προσωμοιωτη και αναλογα με την φοβια που εχει, βρισκεται και το αντιστοιχο περιβαλλον.

Λεει και για την κυνοφοβια, αλλά δυστυχως οχι λεπτομερειες.

Λογικο να μην "υπαρχουν" λεπτομερειες.

Υπαρχει η κυνοφοβία και όχι γερμανικοποιμενικοφοβία ή πιτμπουλοφοβία για παραδειγμα, οι οποιες -συνεχιζω να επιμένω- είναι προκαταληψεις (ή στερεοτυπα όπως λεει και το kokoni) και όχι φοβιες.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πολλα, ομολογω :(:D
Και είναι όλα από εκεινα τα σκασμενα τα γκριζα τα εργασιακα :mad:
Άλλη φυλη δεν παιζει στα παιχνιδια παντως.

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Allegro το καταλαβες ε;; :) Για σενα το άνοιξα το θέμα για να κερδίσω μια συνάντηση με τη Λερίτσα σου, το έχω κατα συμπαθήσει αυτο το σκυλί, όσο κι αν το φοβάμαι μέσες άκρες..:-|
Μάλλον με έχεις μπερδέψει με τον ιδιοκτήτη της Λέρας (αδελφής του Allegro). :D
Η προσφορά παρόλα αυτά ισχύει στο ακέραιο και θα το κανονίσουμε :D
Μέχρι να βρεθούμε απο κοντά σου επισυνάπτω 2 φωτογραφίες
"Allegro vs Human" αλλά και "Human vs Allegro".
(Στο ρόλο του άτυχου human, ο κολητός μου :D :D )

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.789
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Allegro,

Σήμερα είχε στο Animal Planet τα μπουλτεριέ, είπανε πως τα έφτιαξαν για κινομαχίες αλλά δεν τα πήγαιναν καλά και έγιναν πετ, οπότε ;)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
τελικά ειλικρινά

Φιλε(η) kokoni προσπαθω να μπω στο σκεπτικο σου οσον αφορα τα στερεοτυπα και θελω βοηθεια.

Η μια περιπτωση ειναι οτι υπαρχει ενας γνωστος που πριν λιγα χρονια τσιμπηθηκε απο μελισσα και αποδειχτηκε φουλ αλλεργικος και την γλυτωσε παρα τριχα. Απο τοτε ''φοβαται'' μην τον τσιμπησει μελισσα(και τις μελισσες γενικοτερα) στο μηχανακι φοραει παντα φουλαρι και γενικα ειναι πληρως καλυμενος. Θα ελεγες οτι ο θειος μου που ειναι μελισσοκομος θα μπορουσε να του περασει την ιδεα οτι δεν πρεπει να φοβαται τις μελισσες μιας και αυτος τοσα χρονια δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα με αυτες? Θα ηταν μηπως καλυτερα να τον περιπαιξει για την ακραια σταση του μιας και οι μελισσες ειναι απο τα πιο χρησιμα και εργατικα εντομα?

Η δευτερη περιπτωση ειναι η θεια μου που την εχει δαγκωσει σκυλος 2 φορες και φοβαται γενικα τα σκυλια. Πιστευεις οτι ο φοβος αυτων των ανθρωπων πηγαζει απο στερεοτυπα? Δεν εμφανιστηκε επειτα απο συγκεκριμενα προσωπικα τους συμβαντα? Πριν απο αυτα, υπηρχε φοβος? Οχι. Μπορει να πεισει ο θειος μου τον Γιωργο οτι η επομενη μελισσα που θα τον συναντησει δεν θα τον τσιμπησει και δεν θα κινδυνευσει? Η μπορει να τον πεισει να παει μαζι του στα μελισσια να κανουν την ιδια δουλεια? Που εγκειται το στερεοτυπο?

Μπορει να πεισει κανεις την θεια μου οτι ολα τα σκυλια που θα συναντησει στην ζωη της απο εδω και στο εξης, θα εχουν αριστους ιδιοκτητες και θα ειναι απολυτως κοινωνικοποιημενα και εκπεδευμενα? Και αυτα τα 2 που την δαγκωσαν γιατι δεν ηταν? Θα το θεωρησω πραγματικα στερεοτυπο αν μου πεις οτι σε αυτες περιπτωσεις εφταιγαν οι ιδιοι και σε αυτους πρεπει να πεσει η ευθυνη και θα το σεβαστω, γιατι θα ειναι μια αποψη...

Υ.Γ. Και για να μην μπερδευτουμε με τα πολλα λογια, το θεμα μας ειναι αν ειναι κατανοητο και σεβαστο να εχουν φοβιες καποιοι ανθρωποι και οχι το ποιος εφταιγε για το συμβαν(ο κακος ανθρωπος-ιδιοκτητης κλπ).

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Βαγγελη, αυτο συμβαινει γιατι πολυ απλά τα ζωα δεν μπορουν εκ φυσεως. Αν μπορουσαν, δεν ξερουμε τι θα κανανε.

Ισως η αξια ειναι να μπορεις να γινει κακος και να μην γινεσαι.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
απαξιώνω τους χαρακτηρισμούς για το άτομό μου ώς μισάνθρωπος καθώς και τον κατακλυσμό "πιασάρικων εκφράσεων" που ακολούθησε όπως υστερική επιθετικότητα προς τον άνθρωπο και πολλά άλλα , τα οποία σαφώς και χρεώνονταν αποκλειστικά σε εμένα επίσης

αυτά ΞΑΝΑΛΕΩ δεν αποτελούν απόψεις μου αλλά προσθήκες σας

william σου προτείνω να κρατάς την προσωπική σου άποψη για τα άλλα μέλη εδώ για τον εαυτό σου ,τουλάχιστον μέχρι να γνωριστείς απο κοντά με κάποιον απο αυτούς (αν και όταν γνωριστείς)
και δεν απασχολεί κανέναν
και δεν έχεις το δικαίωμα να κρίνεις προσωπικότητες και χαρακτήρες
επιθετικός και ειρωνικός μπορεί να είμαι γιατί έτσι την βρίσκω - παραμένει δικαίωμά μου όσο δεν κάνω προσωπικούς χαρακτηρισμούς και δεν προσβάλλω-θεωρείς προσβλητικότερο να σε πώ "μειωμένης ευφιίας" ή "μισάνθρωπο" ? προσωπικά το δευτερο.

η δική μου άποψη επι αντίστοιχων θεμάτων στο φόρουμ είναι να τα απαξιώνω-άλλοι μπορεί να έχουν την αντίθετη και άλλοι κάπου στην μέση
σε προσβάλλει αυτό?

Φίλε Harry
σαφώς σαφέστατα ο άνθρωπος έχει το δώρο της επιλογής. η αξία του να ξέρεις και τα δύο αλλά να διαλέγεις το ορθό είναι σαφώς μεγαλύτερη
-αν και δεν ξέρουμε και τόσα για τα ζώα....μπορεί να μπορούν κι αυτά να επιλέξουν....μπορεί

Φίλε ICE
Πράγματι με τις μέλλισσες και την αλλεργία σε αυτές το θέμα είναι σοβαρό.και καταλαβαίνω που το πάς. αλλά επειδη το θέμα με κούρασε αν θές το συζητάμε και με πμ
φόβος φοβία κλπ....πφφφφφφφ

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Τα μόνα σκυλιά που φοβάμαι ειναι αυτα που βρίσκονται μέσα στις αυλες, δεν εχουν βγεί ποτε βόλτα, δε τα έχει χαιδέψει ποτε κανένας εκτος του ιδιοκτήτη και μολις μας βλέπουν στη βόλτα παθαίνουν ντελίριο, ουρλιάζουν δαγκώνοντας τα κάγκελα... δυστυχώς η γειτονιά μας εχει πολλά απο αυτα... πολλά κρεμιούνται από τα κάγκελα προσπαθώντας να πηδήσουν απ έξω... είναι απο όλες τις φυλές!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Κοκονι βγες και ξεκουράσου!
Εισαι μισαλλόδοξος μνησίκακος και Υπουλος! Όποιος κατηγορεί αυτο, αυτό είναι! Όλα πάνω σοτ γυρνάνε. Όσο κι αν δεν σ αρέσει, αυτό είσαι το έχεις δείξει πολλές φορές στο φόρουμ και καταφερες να το δείξεις και μέσα σε τρία ποστ σε κάποιον που δε σε ξέρει, δεν είναι δύσκολο.
Αλλά επειδή εδω ειναι σκυλοφόρουμ δε μπορώ να σου κάνω περετέρω ψυχανάλυση, απενθύσου αλλού.
Επίσης είσαι και φιλοπερίεργος γιατι ψωριάστηκες και διάβασες το ποστ μου!! Ουε και αλλίμονο! Και καταφέρνεις πάντα να καταστρέφεις ένα θέμα(και κυριώς το δικο μου ειναι τρομερο!) και να μη δέχεσαι (γιατι νομιζεις ότι έχεις δικιο χαχαχαχ) ότι σου λένε οι άλλοι με λογικά επιχειρήματα.

Οκ, καταλάβαμε που το πας η γνωμη σου ακουστηκε, και δεκτη και κανεις δε διαφωνει, τι θες τωρα να γίνει να κλείσει το θέμα επειδη το θες εσυ;
Και παιδια επειδη ο κοκόνις κατάφερε να το κάνει σαν τα μουτρα του, κλειδώστε το γιατι θα πάει 15 σελίδες κι ακόμα για το θέμα δε θα έχουμε μιλήσει. Τωρα αν μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένας άλλος να πει το περιστατικο του. The game is over.Και πάμε σπίτια μας.

Go rest!And give as a break!:mad::eyecrazy:

Allegro
Sorry, μπερδεύτηκα! Το ίδιο κουκλος είναι και ο αδελφός αλλά,....δέος, δεος, δέος,..:shock:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Δε καταλαβαίνω...ο καθένας έχει την άποψη του!Δε σημαίνει πως πρέπει να την επιβάλλει στους άλλους ουτε και το αντίθετο..οι χαρακτηρισμοί όμως είναι άλλο πράγμα..το οποίο απλά δε καταλαβαίνω που κολλάει!Δε μπορείτε να πείτε την άποψη σας πολιτισμένα χωρίς να αρχίσετε να "σφάζεστε" ?! Δεν καταλαβαίνω γιατι δε μπορεί να γίνει μια συζήτηση και να κρατηθεί κάποιο επίπεδο..!Εγω δε συμφωνώ με το τόπικ αυτο(ειδικά όπως είχε διατυπωθεί στην αρχή!),ωραία είπα τη γνώμη μου και τέλος,δε καταλαβαίνω γιατι πρέπει κάποιος να χαρακτηρίζει κάποιον επειδή απλά και μόνο έχει διαφορετική άποψη....!Φόρουμ είναι...πότε θα το καταλάβετε?!Φερθείτε σαν ενήλικες επιτέλους..μα τι έχετε να χωρίσετε μου λέτε?!Τς τς τς....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
- Επίσης παρακαλώ όλα τα μέλη να ακολουθούν όσο το δυνατό τους κανόνες του διαλόγου και της ευγένειας,χωρίς ακρότητες.
* Συμπεριφορές ηθελημένου flaming και trolling θα τιμωρούνται αυστηρά.

-Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε οι δημοσιεύσεις να μην αποτελούν προσωπική επίθεση σε άλλα μέλη.Παρακαλούμε να υπάρχει στοιχειώδης ευγένεια και να τηρούνται οι κανόνες διαλόγου.

-Απαγορεύονται οι ύβρεις.

Κατά την εγγραφή σας συμφωνείτε με αυτούς τους κανονισμούς συνεπώς μη συμμόρφωση με αυτούς μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το κλείδωμα ή το σβήσιμο του μηνύματος ή και την αποβολή σας από το φόρουμ κατά την κρίση των διαχειριστών.

δεν είπα να κλείσει το θέμα "σου"
είπα την γνώμη μου
και μετά απάντησα σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς
στους τελευταίους δεν θα αναφερθώ - θεωρώ ότι δεν έχεις διαβάσει τους κανονισμούς.....:(

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Κοκονι βγες και ξεκουράσου!
Εισαι μισαλλόδοξος μνησίκακος και Υπουλος! Όποιος κατηγορεί αυτο, αυτό είναι! Όλα πάνω σοτ γυρνάνε. Όσο κι αν δεν σ αρέσει, αυτό είσαι το έχεις δείξει πολλές φορές στο φόρουμ και καταφερες να το δείξεις και μέσα σε τρία ποστ σε κάποιον που δε σε ξέρει, δεν είναι δύσκολο.
Αλλά επειδή εδω ειναι σκυλοφόρουμ δε μπορώ να σου κάνω περετέρω ψυχανάλυση, απενθύσου αλλού.
Επίσης είσαι και φιλοπερίεργος γιατι ψωριάστηκες και διάβασες το ποστ μου!! Ουε και αλλίμονο! Και καταφέρνεις πάντα να καταστρέφεις ένα θέμα(και κυριώς το δικο μου ειναι τρομερο!) και να μη δέχεσαι (γιατι νομιζεις ότι έχεις δικιο χαχαχαχ) ότι σου λένε οι άλλοι με λογικά επιχειρήματα.

Οκ, καταλάβαμε που το πας η γνωμη σου ακουστηκε, και δεκτη και κανεις δε διαφωνει, τι θες τωρα να γίνει να κλείσει το θέμα επειδη το θες εσυ;
Και παιδια επειδη ο κοκόνις κατάφερε να το κάνει σαν τα μουτρα του, κλειδώστε το γιατι θα πάει 15 σελίδες κι ακόμα για το θέμα δε θα έχουμε μιλήσει. Τωρα αν μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένας άλλος να πει το περιστατικο του. The game is over.Και πάμε σπίτια μας.

Go rest!And give as a break!:mad::eyecrazy:
To post αυτό είναι απαράδεκτο γιατί εχει προσωπικους χαρακτηρισμούς και συνιστά προσωπική επίθεση σε άλλο μέλος.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Βεβαίως και είναι απαράδεκτο post.
Προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα